Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Arte

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Çarşamba günü saat 14.10 da cevizlibağdan 500L ye bindim otobüs bomboştu. Umarım İett istatistiklere bakarak sefer saatlerini günceller. Çok fazla boş gidip gelen başka hatlar da görüyorum. Hem trafiğe hem de yakıt israfına sebebiyet veriyor.
  2. Arte

"Her Yere Metro, Her Yerde Metro" Kitapçığı Ve Tutmayan 2024 Vizyonu

Buna da şükür diyorum. Bir de ne kadar metro yaparsan yap bu şehire yetmez. Nüfus sürekli artıyor. M3 ve M9 bitirildi metrobüsün yükü arttı. Yaptıkça sıkıntı artıyor gibi İstanbul'da.
  3. Arte

M12 Göztepe-Ümraniye Metro Hattı

Genel olarak iyi ilerlemiş fakat ben daha erken açılmasını beklerdim.
  4. Arte

Borsa İstanbul

Şu an eksi 3.33 Ne hale geldi borsa.
  5. Arte

Borsa İstanbul

Hiç katılmıyorum bu dediğine, küçük yatırımcının böyle bir gücü yok. Tam terse yüklü satışlarla yine küçük yatırımcının eline verdiler. Bal gibi de iktidar yanlısılar. Borcu olan şirketleri halka arza soktukar ky parasına çöktüler. İsrail filan demişsin de adamlar kaç yerle savaş halindeler...
  6. Arte

Borsa İstanbul

7. Arte

M11 Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı

Aslında bu hattın iki ucunu da şehir merkezinden geçecek şekilde birleştirseler çok daha faydalı olur.
  8. Arte

Sigara Satışı Yasaklanmalı Mı?

Yasaklansın ama diğer esrar uyuşturucu tarzı şeylerde denetimler artırılsın.
  9. Arte

Galatasaray 🟠🔴

Fena durdurdular.
  10. Arte

Borsa İstanbul

Alım fırsatı diye diye millet kuruşsuz kaldı
  11. Arte

Kanal İstanbul ve Yenişehir

Thy Emlak Konut Yenişehir evleri yapılıyor şu an. Cumartesi günü 2. Kuralar çekildi. En ucuz 2+1 şu an 4.300.000 ₺
  12. Arte

Süper Lig 2024/ 2025 Sezonu Haberler ve Sohbet ⚽️

Sırf futbolcular değil, yönetimleri de alış veriş halinde gibi duruyorlar. Geçen sene milyonluk transferler filan dikkat çekiyordu.
  13. Arte

Galatasaray 🟠🔴

Galatasaray evet iyi ama bu işler belli olmaz. Young Boys çıktı eledi adamlar hâlâ berbat, Beşiktaş çıktı 5 attı hâlâ iyi. Ligte farklı bi mağlubiyet bozar.
  14. Arte

Galatasaray 🟠🔴

Bu Osimhen maskeyle oynuyor başka biri olmasın sakın. Vurduğu toplar uçan balon gibi gidiyor.
  15. Arte

Borsa İstanbul

Benim merak ettiğim %25 ev kredileri için makul bi rakam mı?
  16. Arte

Borsa İstanbul

2025 sonunda %25 e inerse ev satışlarında artış olur mu acaba
  17. Arte

Borsa İstanbul

Borsanın önceden fiyatladığını düşünürsek şu anlık çok yakında bi faiz indirimi yok gibi duruyor.
  18. Arte

Güncel Akaryakıt Fiyatları Takip

Yarın biraz benzin alayım. 5 km faydası olur belki 🙂
  19. Arte

Hayatınızda Görüp Gezdiğiniz Şehirler

Yurtdışı: Viyana Bratislava Budapeşte Prag Berlin Amsterdam Brüksel Bruj Paris Lviv
  20. Arte

Berber Fiyatları

Sadece saç kesimi ve yıkaması Güngörende 200 ₺.
Geri