Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Arte

M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı

Bu hat yeterince talep görüyor mu, nereden öğrenebiliriz
  2. Arte

M3 Bakırköy Sahil-Kayaşehir Merkez Metro Hattı

Bağcılar Bakırköy arasındaki minibüs hatlarını kaldırdılar mı. Tın tın gidiyorlar trafiği tıkıyorlardı.
  3. Arte

Borsa İstanbul

Faiz indirimi beklentisi 23 ocak toplantı var.
  4. Arte

Borsa İstanbul

Beklenti fiyatlanır en azından, borsa sürünüyor 1 yılı geçti.
  5. Arte

Borsa İstanbul

Bu borsadan hiç bir şey olmaz, faiz indirimi bile işe yaramadı. İyice milletin parası hiç olsun belki maleyete sonradan gelir ama enflasyondan kaybeder bu sefer de.
  6. Arte

HIZRAY - M34 (Beylikdüzü - Sabiha Gökçen Havalimanı) Hızlı Metro Hattı

Evet onu diyorum, çok fazla incelemedim.
  7. Arte

Bakanlık bunun benzerini daha kuzeyden geçenini duyurdu geçen gün. Önden sadece yapacağız edeceğiz diyorlar, projeler çok yavaşlatıldı bir senedir.
  8. Arte

M8 Bostancı-Dudullu-Parseller Metro Hattı

Senenin ilk günü Bizimkiler dizisinin çekildiği mekan olan Şale apartmanına kolayca gitmemi sağlayan hat. Ayşekadın durağına yürüme mesafesinde apartman.
  9. Arte

Ne zaman başlayacaklar 2030 falan mı. 10 yıl da yapımı sürse 2040.
  10. Arte

Ferdi Tayfur

Konserleri yeter zaten.
  11. Arte

Ferdi Tayfur

Ne para varmış adamda. Hiç bir şey götüremeden göçtü gitti. Yalan dünya.
  12. Arte

M3 Bakırköy Sahil-Kayaşehir Merkez Metro Hattı

Yapımı çok uzun sürdü ama çok yararlı bi hat oldu.
  13. Arte

M11 Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı

Daha önce de demiştim. Şehrin merkezinden gelen M3 hattı hava alanına uzatılsaydı daha hızlı ve verimli olurdu.
  14. Arte

Borsa İstanbul

Borsa önceden pazartesi salı iyi olurdu, şimdi salıdan başlıyor kötü olmaya.
  15. Arte

İSPARK - İstanbul Otopark İşletmeleri

Otopark mafyasının türeyebileceği kalabalık merkezi sokaklar için yine eleman bulundursun ama ilk 1 saat ücretsiz sonrası ücretli uygulamasına geçmeli ki sirkülasyon olsun.
  16. Arte

İSPARK - İstanbul Otopark İşletmeleri

İspark caddeyi sokağı kapatıp para istememeli. Yapmıştır kapalı katlı otopark o zaman ücreti neyse istenir, diğer türlü sokağı çevir para kes, doğru bulmuyorum.
  17. Arte

Berber Fiyatları

Son 4 gidişimde her seferinde 50 TL zam yaptı saç kesimi artı yıkamaya. 150, 200, 250, 300 verdim en son.
  18. Arte

Borsa İstanbul

Borsada hareket başlar diye bekliyoruz ama yeni yıl geldi ve ilk ayları eskiden durgun olurdu, bakalım faiz indirimleriyle bu durgunluğu aşabilecek miyiz.
  19. Arte

İstanbul Kentsel Dönüşüm

Yarısı bizden tam yarısı değil 700 bin + 100 bin taşınma parası şeklinde diye biliyorum. Tabi 100 m2 evi 2 buçuk milyona dönüştürüyorlar bu yüzden tam yarısı olmuyor 🙂
  20. Arte

Borsa İstanbul

Faiz indirimi beklentisi oluştu o iyi etkileyecek gibi. Yarın niyeti belli olur. Coşkulu pazartesi salıları özledik.
Geri