Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. AlbatrosD.IIIFazılBey

Ulus Meydanında Araç Trafiği Ne Zaman Yerin Altına Alınacak???

2024 mart ayında 100. yıl meydanının açılışı yapılmıştı:
  2. AlbatrosD.IIIFazılBey

Ulus Meydanında Araç Trafiği Ne Zaman Yerin Altına Alınacak???

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus Meydanı'ndaki trafiği yer altına alarak bölgeyi yayalaştırmayı planlamaktadır. Bu kapsamda hazırlanan proje, Kültür ve Tabiat Varlıkları Kurulu'na sunulmuştur. Kurul, proje alanında jeoradar incelemesi yapılmasına karar vermiştir. Bu incelemeler tamamlanıp...
  3. AlbatrosD.IIIFazılBey

Ankara Ulus - Yeni 19 Mayıs Stadyumu

Yeni Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nun otopark kapasitesini değerlendirecek olursak: Seyirci kapasitesi: 50.000 kişi Toplam otopark kapasitesi: 1.155 araç Ortalama araç başına kişi sayısı: 3 kişi kabul edilirse 1.155 × 3 = 3.465 kişi aracıyla gelebilir. Bu, toplam seyircinin sadece %6,9’unun...
  4. AlbatrosD.IIIFazılBey

buradaki Atatürk Spor ve Sergi Sarayını neden yıkmamışlar acaba hem alan büyütülebilirdi hem de daha iyisi yapılabilirdi. enterasan diyecektim gogleden sevindirici haberi aldım, 3 mart tarihli haber: Ankara'nın tarihi yapısı için yıkım kararı: Atatürk Spor ve Sergi Salonu yıkılıyor Ankara'nın...
  5. AlbatrosD.IIIFazılBey

bu işi yapanlar bu işi bilmiyor şu kapasiteye bir 10 bin eklemek çok mu zordu ya bir ARTI 10 bin demek şampiyonlar ligi Avrupa ligi avrupa kupası finalini Ankaraya getirmek demek ama vizyon olmayınca bu oluyor Büyük futbol organizasyonlarının final maçlarına ev sahipliği yapacak stadyumların...
  6. AlbatrosD.IIIFazılBey

Kahramankazan Ile Esenboğa Havalimanı Arasını 30 Kilometreye Düşürecek Otoyolu Projesi

yani hocam konu başlığındaki proje yatırım programına mı girmiş hocam.
  7. AlbatrosD.IIIFazılBey

YHT Gar-Kuyubaşı-Esenboğa-Üniversite Metro Hattı

26, 20 km diyor bayağı güzergahını değiştirmişler o halde bayağı yerlerden geçecek demekki doğru mu acaba
  8. AlbatrosD.IIIFazılBey

hocam demek ki 2025 de sadece kazma vurulacak ya da vurulmayacak.
  9. AlbatrosD.IIIFazılBey

şimdi kazmayı vursalar 2030-32 yıllları bulur , önemli olan 2032 avrupa dünya şampiyonasına yetişmesi italya ile birlikte düzenleyecez, 19 mayıs stadyumu da bu oynanacak maç stadlardan biri, stadyuma esenboğa havalimanından metro ulaşımı olması önem arz ediyor.
  10. AlbatrosD.IIIFazılBey

anlamadım orada 2 milyar dolara yakın para ayrıldığı yazıyor tl cinsinden tabi
  11. AlbatrosD.IIIFazılBey

146. sayfa esenboğa diye taratınca çıkıyor.
  12. AlbatrosD.IIIFazılBey

evet vardı, sonra güzergahlar vs güncelleme gelince yeniden yatırım programına girmesi gerekti projenin, sonra 2025 yatırım programına da alındı, yatırım programlarına alınmadan yapım ihalesine çıkılamıyor hocam.
  13. AlbatrosD.IIIFazılBey

2025 yılı yatırım programına alınmış, hayırlı olsun, 54 milyar tl bedelle inşa edilecek.
  14. AlbatrosD.IIIFazılBey

yetmez 60 bin den aşağı uluslararası final vermiyorlar diye biliyorum. belki konferans ligi finali vs. olabilir.
  15. AlbatrosD.IIIFazılBey

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

bir yerin imara açılma olasılığının artması için hemen yakını yerleşim yeri ile dolu olmalı değil mi,
  16. AlbatrosD.IIIFazılBey

Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm (Genel)

ben olsam benim konutumun yapılmasını mahkeme ile engelledikleri için tazminat açardım:mad: çünkü mahkeme bitene kadar diğer hak sahipleri de beklemek zorunda kalacak, doğru mu düşünüyorum hocam.
  17. AlbatrosD.IIIFazılBey

yıkılmayı bekleyenler bildiğim kadarıyla fay hatlı bölgede zannedersem toki konutları diğer yerlere yapılıyor, bu durumda yıkılmayı bekleyenler yeni konutların yapımına engel olmamalı diye düşündüm.
  18. AlbatrosD.IIIFazılBey

anladığım kadarıyla davalık olanlar kalacak diğer yerler bitecek
  19. AlbatrosD.IIIFazılBey

@Meksika hocam sizce 2025 sonuna kadar tüm depremzede evlerini teslim etme hedefi gerçekçi mi, bu hedefe ulaşabilirler mi?
Geri