Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. AlbatrosD.IIIFazılBey

Kedi Fotoğrafları 📷

Videoya gülmeyen çıkarsa ona kahve ısmarlayacak gülünmeyecek gibi değil
  2. AlbatrosD.IIIFazılBey

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

giriyor karı düşük oluyor ama giriyor , sen müteahhitdin işine karışmayacan, piyasaya karışmayacan, imar imar diye ağlayan köylüler kasabalılar var, mesela peçenekte böyle bir yer var şehrin ortasında kaldı imar vermiyor bu adam ne yaptığını bilmiyor iyice.
  3. AlbatrosD.IIIFazılBey

evet 18 milyona yetecek konut var ,ama nüfusun yarısı zengin yarısı fakir, zenginlerin 3 er 5 er konutu var, çok konut yapılması iyidir fiyatları düşürür, aynı yol yapmaya gerek yok trafiği arttırıyor demecine benziyor mansurun bu uygulaması da,
  4. AlbatrosD.IIIFazılBey

mansur yavaş şimdiye kadar hiçbir imar planına müsaade etmedi diye biliyorum hatta sözü var ben yönettiğim sürece hiç bir imarı onaylamayacağım diye
  5. AlbatrosD.IIIFazılBey

Ulus Yayalaştırma Projesi

cevap geldi birbirlerine havale ede ede bir hal olmuş kurumlar, en sonunda ankara bb sine havale etmişler , büyükşehir de bütçe olursa 2026 yatırım programına alcaz demiş, yani bu bütçe olmayacak ve biz de ilk kazmayı vurmayacaz demek bu, biz de bu yüzden çevre şehircilik bakanlığını yapmasını...
  6. 1758649991561.png

1758649991561.png

7. AlbatrosD.IIIFazılBey

YHT Gar-Kuyubaşı-Esenboğa-Üniversite Metro Hattı

Etlik şehir hastanesi metrosu bildiğim kadarıyla Büyükşehir uhdesinde
  8. AlbatrosD.IIIFazılBey

Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm (Genel)

Azerbaycan biliyor bu işi hocam:)
  9. AlbatrosD.IIIFazılBey

Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm (Genel)

Meksika hocam Azerbaycan mahallesi ni ben deprem konutları içerisinde çok beğeniyorum, keşke diğer toki konutları da öyle olsa dimi:cry:
  10. AlbatrosD.IIIFazılBey

çok güzel hastane durağı var, ankara kalesine metro ile ulaşabileceğiz o zaman
  11. AlbatrosD.IIIFazılBey

bu metro kuyubaşından sonra kuzey ankaraya nereden bağlanacak acaba, her halde yolu takip edecek
  12. AlbatrosD.IIIFazılBey

Ankara İstiklal (Yahudi) Mahallesi: Tarihi Ve Restorasyon Durumu - Ulus

ülkemizdeki yahudiler israil 1945 de kurulunca gittiler diye biliyorum, o halde kurtuluş savaşında ulus'da(yahudi mahallesinde) yaşıyorlardı, ne yardımları oldu ki acaba. zannetmiyorum gram faydaları olmuşsa
  13. AlbatrosD.IIIFazılBey

Ankara İstiklal (Yahudi) Mahallesi: Tarihi Ve Restorasyon Durumu - Ulus

Mevcut Durum (2024–2025) Yapılar belgelendi, planlar hazırlanıyor ancak fiili restorasyon veya yenileme henüz başlamış değil.
  14. AlbatrosD.IIIFazılBey

Hergelen Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi - Ulus

eylül 2025 itibariyle yıkım başladı diye bir bilgi var , esnaf mağdurmuş devletin verdiği yeri beğenmiyorlar , ama hergelen meydanındaki dükkanlarının tapusu yok, bu kadar diretme çok çok yanlış bence...
Geri