Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. AlbatrosD.IIIFazılBey

Hergelen Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi - Ulus

https://maps.app.goo.gl/XjXG5w3u3oy7jSZd8?g_st=ic İtfaiye meydanı olarak geçer
  2. AlbatrosD.IIIFazılBey

Ankara'nın Tarihi Samanpazarı Meydanı geri dönüyor

1-2 aydır gitmiyorum hala açılmadı mı meydan enteresan neyi bekliyorlar acaba
  3. AlbatrosD.IIIFazılBey

Kapalı Maraş Bölgesi Ne Zaman Imar Olup Turizme Kavuşacak???

evet belki de arsalar ekonomi canlansın diye bedava da kullanıma verilebilir önemli olan oraların oteller işletmeler ile dolması, buna ister rant de ister başka birşey ucuza kapatma olsa da sonunda oteller işletmeler plajlar açılıyorsa bu da ekonomiye bir katkıdır.
  4. AlbatrosD.IIIFazılBey

Kapalı Maraş Bölgesi Ne Zaman Imar Olup Turizme Kavuşacak???

Niye imar olmasın hocam canlansın şenlensin oralar ekonomiye katkı sağlasın
  5. AlbatrosD.IIIFazılBey

Proje hakkında burada bilgi var https://www.statikproje.com/portfolio-items/hergelen-meydani-kentsel-donusum-projesi/
  6. AlbatrosD.IIIFazılBey

Türbe önü çarşısının fotolarına baktım çok güzel burayı da öyle yaparlarsa tadından yenmez hocam
  7. AlbatrosD.IIIFazılBey

Evet Dışkapı’daki iş alanı dolmaya başladı. Çoğu zaman yanından geçiyorum. en büyük şikayetleri verilen alanların küçük olması idi ama devlet tapu olmadığı halde veriyor diye biliyorum. Ama gerçekten dükkanla biraz daha büyük olabilirdi. Ne kaybederdiki devlet dükkanlar biraz daha büyük olsa...
  8. AlbatrosD.IIIFazılBey

Türk Kahvesi

hocam sigarayı arkadaşların yanında iken içiyorum, evde içmem, kaçak sigara da bir ara elime bir yerden geçti, sürekli edinemiyorum kaçak sigarayı:)
  9. AlbatrosD.IIIFazılBey

Türk Kahvesi

instagramdaki kahve fotolarım :giggle::whistle:
  10. AlbatrosD.IIIFazılBey

Önerdiğiniz Markalar

ben de var stanley 2 adet hocam, çok memnunum, evde bardağı var, iş yerinde de şu var, gerçekten rengini ve kullanışını çok beğeniyorum:
  11. AlbatrosD.IIIFazılBey

Önerdiğiniz Markalar

hocam lcw de facto daha ucuz lacostede fiyatlar daha pahalı, ben de zaten bir kaç parça indirimde yakaladım, yoksa bir gömleğe 4 bin lira verilmez, sarar da 1700 liraya canavar gibi gömlekler var. evet 1700 de pahalı ama sarar markası ve daha uzun ömür giyersin.
  12. AlbatrosD.IIIFazılBey

Önerdiğiniz Markalar

Lacoste nin eskiden ürünleri çok kaliteli oluyordu şimdilerde kaliteyi bayağı bir düşürdüler. Bir daha kolay kolay bir şey almam, çok zor o markaya dönüş yapmam, bakın: böyle oluyor bir marka çok tutuyor sonra kaliteyi düşürüyor, ve daha çok kazanacağını zannediyor ama iş öyle olmuyor...
  13. AlbatrosD.IIIFazılBey

Önerdiğiniz Markalar

@Mr_Coffiii nin bir kahvesini içemedik bizim Ankara da şube açması temennisiyle. "gawatt" marka adı.
  14. AlbatrosD.IIIFazılBey

Şu an ne düşünüyorsun?

Allah diye haykıran evi şehri medeniyeti yıkılmış Filistinli çocuğu düşünüyorum.
  15. AlbatrosD.IIIFazılBey

Ankara Ulus - Yeni 19 Mayıs Stadyumu

burasına yıkım kararı çıkmış diye söylenmişti, ama bura yıkılmadan projeye başlanmamalı idi, çünkü sonradan yapılan eklemeler iğreti oluyor, buraya yıktıktan sonra ağaç bank vs koyarlar, otaparkın stada göre kapasitesinin az olduğu biliniyor bu stadımızda, otopark yapsalar sanki daha mı iyi olur...
  16. 20250306_223625.jpg

20250306_223625.jpg

17. AlbatrosD.IIIFazılBey

Küresel Sumud Filosu

hayır incirliki kapatmakla alakası yok, incirlik i kapatmak çözüm değil, şu an nükleer sahibi olamadığımızdan uluslararası dengeleri her adımımızda gözetmek zorundayız, ama nükleer sahibi olunca ve savunma sanayinde zirvelerde olunca iş değişir.
  18. AlbatrosD.IIIFazılBey

Küresel Sumud Filosu

nükleer güç olsaydık şimdi israil e binmiştik.
  19. AlbatrosD.IIIFazılBey

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

küçükler de batma korkusu da var hocam ,faizler düşsün ekonomi biraz canlansın onlar da yatırıma girer inşallah.
Geri