Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. AlbatrosD.IIIFazılBey

YHT Gar-Kuyubaşı-Esenboğa-Üniversite Metro Hattı

Hocam tapu kadastro parsel sorgulama yaz googleye çıkan sitede ada parsel adres bilgilerimi girince istediğin yeri gösteriyor oradan da mesafe ölçmek için tuş var yukarıda
  2. AlbatrosD.IIIFazılBey

hocam Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlık Ve Morfoloji Kampüsü önüne yapılacak hastane durağının yanında zaten sıhhıye metrosu var, bence orada durak olmasa bile olurdu, yapmış iken biraz daha kaleye hamamönüne yakın yapsalardı tadından yenmezdi. neyse bu kadar oluyor demekki buna da şükür
  3. AlbatrosD.IIIFazılBey

Biz kuzey ankara toki bloklarında oturuyoruz. Şimdi babam kocalar başka ankaradan ev almak istiyordu, planlanan kuzey ankara metro durağı ile arasında 835-1000 metre mesafe var, fiyatlar tavan yapmadan daireyi alsa bari ama babamda toprağımız var onun satmak istiyor öyle alacak, hemen artar bu...
  4. AlbatrosD.IIIFazılBey

İbni sina vs de orada Ankara kalesine çok yakın, çok sevindim bu bölgeye metro gitmesine, demekki metrodan inip hamamönüne muhsin yazıoğlu kabrine vs gidebileceğiz, peki arkadaşlar hastaneler durağının ada parseli var mı, metro yerini merak ettim ankara kalesine hamamönüne kaç km mesafede olur.
  5. AlbatrosD.IIIFazılBey

Zaten şehir hastanesinden geçmeyecek mi, hastaneler durağı neresi o halde.
  6. AlbatrosD.IIIFazılBey

Hocam kuzey Ankarayı da ada parsel atar mısınız
  7. AlbatrosD.IIIFazılBey

Keçiören metrosu ilk önceleri ak köprüden aktarma ile Kızılay’a gidiliyordu daha sonra yeni hat ile direkt Kızılay’a gider yaptılar belki ileride esenboğa hattını da direk Kızılay’a bağlarlar. 2032 yılında Avrupa şampiyonasının oynanacağı stadlardan biri de 19 Mayıs stadyumu. Esenboğa...
  8. AlbatrosD.IIIFazılBey

Metro giderse yeni bölümler açılabilir üniversite daha da gelişir belki merkezdeki bölümler buraya taşınır diyecem ama yerleri iyi yerde belki de taşımazlar
  9. AlbatrosD.IIIFazılBey

Hocam bu metro girişini havalimanı yolunda mı yapmış yapay zeka. Tam olarak neresi burası biz de kuzey Ankara toki bloklarında oturuyoruZ.Kocalar başka Ankara sitesi var Oraya yakın mı bu durak
  10. AlbatrosD.IIIFazılBey

İslam Tasavvuf

Müslüman toplumlar arasında veliler, daima imanı, toplum ve aile düzenini diri tutmuş, nefisler ile mücadele azmi vermiş , ve Allah yolunda şehit olmak arzusu vermiş ve candan vazgeçme isteğini diri tutmuştur, işte bunun gibi ahir zamanda gelecek bediüzzamınn ifadesi ile o mübarek zatlar da bu...
  11. AlbatrosD.IIIFazılBey

bekliyoruz hayırlı haberlerini hocam:giggle:
  12. AlbatrosD.IIIFazılBey

Hayırlısı ile bir başlayaydı hocam 🙂
  13. AlbatrosD.IIIFazılBey

İzledim hatta 2026 ın ilk aylarında ihalesini yapacağıZ dedi
  14. AlbatrosD.IIIFazılBey

Şu an ne düşünüyorsun?

Kendimi düşünüyorum yapay zeka ile fotolarımı oynattım ☺️
  15. AlbatrosD.IIIFazılBey

Ankara'da Gezilecek Yerler: Başkenti Keşfetmek İçin En Kapsamlı Rehber (2025)

ulus da bir sürü selçuklu osmanlı camii var. roma hamamı var, ankara roma tiyatrosu var, yahudi mahallesi ve hergelen meydanı da yükleniyor. Aklıma gelenler bir çırpıda bunlar.:)
  16. AlbatrosD.IIIFazılBey

Memleketimize hangi evi yapmak isterdik, istiyoruz, beğendiğimiz görselleri atalım.

Ben Ankara Sirkeliliyim, ilerde ailecek biraz daha imkanımız olursa aşağıdaki evi yapmak isterdim, şu an bu evi beğeniyorum:
Geri