Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. AlbatrosD.IIIFazılBey

Yüzyılın Konut Projesi'yle 81 ilde 500 bin sosyal konut inşa edilecek

hocam bizim kuzey ankara toki bloklarında toki var 4+1 çift banyolu yapılı, giriş kat, 3 milyon vs dedi babam. ama park alanı problem. havalimanı yolu üzerinde.
  2. AlbatrosD.IIIFazılBey

arkadaşlar 2+1 (≈80 m²): ≈ 2 950 000 TL bu projede. pahalı değil mi devlet kar etmemesi gerekmez mi, sanki enflasyon farkı ya da faiz giib hesaplanmış gibi veriliyor giib geldi bana, bizim oturduğumuz 4+1 toki 3 milyon ya eder ya etmez.
  3. AlbatrosD.IIIFazılBey

2026 ABD - Venezuela Savaşı

ama madura nın ve ekibinin hiç mi suçu yok, bu kadar mı aciz devlet yönetilir. hocam.
  4. AlbatrosD.IIIFazılBey

adamlar sefalet içinde asgair ücret emekli maaşı 1 doalr asker polis 50 - 60 dolar maaş alıyor, tirlyon dolarlarca petrolü var, yazık bunlara.
  5. AlbatrosD.IIIFazılBey

@Buldun venezuallanın petrolü tahmini kaç milyar dolar eder.
  6. AlbatrosD.IIIFazılBey

YHT Gar-Kuyubaşı-Esenboğa-Üniversite Metro Hattı

ankara kalesi tepede kalmasa belki oraya da dolmuş dışı metro vs olurdu
  7. AlbatrosD.IIIFazılBey

yht gar - ovacık metro hattı belediye uhdesinde diye biliyorum ama ben.
  8. AlbatrosD.IIIFazılBey

esenboğa metrosu gara gidiyor ya orada inecek stada yürüyecek.
  9. AlbatrosD.IIIFazılBey

@Tcuab2023 hocam bu daireler neden 3+1 değil , neden toki daireleri küçülttü, az başvuru olsun diye mi,
  10. AlbatrosD.IIIFazılBey

Kahramanmaraş Azerbaycan Bulvarı

@Meksika hocam, ilk başlarda maraş depremi sonrası bölgeye 600 bin küsur konut yapılacağı söyleniyordu açıklanmıştı, sonra bu sayı 450 bin civarına düştü, ve bu kadar yapıldı bunun nedeni nedir acaba. yani hak etmeyen kimseler de mi konut alacak diye düşünüldü ilk başta.
  11. AlbatrosD.IIIFazılBey

ankara istanbul uçak yolculuğu ile eşit zamanda olacak herhalde süper hızlı tren hocam. uçuş süresi.
  12. AlbatrosD.IIIFazılBey

İslam Tasavvuf

Zaten diyorum Yaratanı gözünüz ile göremezsiniz, dolayısıyla burada bir bilim beklemeyin, yaratanın gerçekliğine akıl ve vicdan ile ulaşır iman sahipleri, ama inanmayanlar aklın söylediği gerçekliği inkar eder, ve kendilerine zulm ederler ama tabiatları böyledir yapacak bir şey yok bu konuda.
  13. AlbatrosD.IIIFazılBey

En çok sevdiğiniz şehir içi minibüs marka ve modeli hangisi?

efsane ıkarus, babam anlatır durur, ne anılar geçmiş bu minibüsde.:D
  14. AlbatrosD.IIIFazılBey

İslam Tasavvuf

Evet dinimizde herşeyi akıl ile izah edemezsin, aslında din imandır, bu iman müessesesi bir ruhun tabiatında ya vardır ya yoktur, ya da ya azdır ya çoktur, dolayısıyla nesnel veriler bir yere kadardır dinimizde, aslında biz, yaratan, hiçbir peygamber tebligat indirmeseydi yine de yaratılışın...
  15. AlbatrosD.IIIFazılBey

İslam Tasavvuf

Açık değil, zaman ahir zaman, yakın bir zamanda benim ilk mesajımdaki alimlerin eserlerinden yaptığım alıntı gerçekleşecek, siz de bekleyin acayip büyük olaylar olacak, ama aklın ihtiyarı elinden alınmadığı için küfür edenler küfürlerini sürdürmeye kendilerine yol bulacak.
  16. AlbatrosD.IIIFazılBey

İslam Tasavvuf

Şaka mı, bize göre dünyanın dönmediğine inanan sizsiniz, Allahım ya inkar nasıl bir şey böyle ya, enteresansınız gerçekten.
  17. AlbatrosD.IIIFazılBey

Yüksek Hızlı Tren (YHT)

bu yerli hızlı tren setlerinin hızını artırmak iyi bir gelişme mi yani biz hızını artırmak istemediğimizden mi yoksa hız artırmak zor mu teknolojik olarak.
  18. AlbatrosD.IIIFazılBey

İslam Tasavvuf

Allah nurunu, ağızlarıyla üfleyip söndürmek isterler ve Allah'sa nurunu tamamlayacak, kuvvetlendirecektir ve isterse kafirlerin zoruna gitsin, istemesinler. Saff Suresi 8. Ayet Biz bu ayetin ahir zamana da baktığına inanırız, benim yazdıklarım inananlar için geçerli, ha sen inanmazsın o başka...
  19. AlbatrosD.IIIFazılBey

Sivas Kars Hızlı Tren Projesi

Muhtemelen Ankara'dan Sivas'a hızlı tren ile gelen Sivas'dan aktarma ile karsa gidebilecek. Aynı Antalya Konya hızlı tren projesi bitince konyadan ankaraya aktarma yapılması gibi olur.
  20. AlbatrosD.IIIFazılBey

Peki Peki hocam etlik şehir hastanesinin entegre edilememesinin nedeni ne olabilir.çünkü bence çok önemli idi bu
Geri