Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. AlbatrosD.IIIFazılBey

Türkiye Cumhuriyeti'nin Azerbaycan, Somali, Libya, Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu'daki doğalgaz petrol çalışmaları

hocam nükleeri akkuyuda ki gibi dolar ile alırsan cari açığa faydası olmaz, şu an akkuyunun bize faydası mühendislerimizi eğittiler bir de güvenilir devamlı enerij olması. yoksa dolar ile alıyoruz, burada nükleeri n ekonomiye katkı vermesi içün santrali kendin yapman gerekiyor bu da henüz yok...
  2. AlbatrosD.IIIFazılBey

Türkiye Cumhuriyeti'nin Azerbaycan, Somali, Libya, Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu'daki doğalgaz petrol çalışmaları

hocam cari açık var ve nüfus da tamam gerilemeye girecek tarihi veriyorlar ama şu an artıyor, haklısınız.
  3. AlbatrosD.IIIFazılBey

burada ihracatın ithalatı karşılamsı cari açığın olmaması refahın artmasında ve enflasyonun gerilemesinde çok önemli olacak,ben bu gelişmeye çok odaklandım , ilk önce bunu bekliyroum dört gözle.
  4. AlbatrosD.IIIFazılBey

çok yakın 2-3 yıllık bir dönem için ben beklemiyorum rahatlama, refah artarsa zaten insanlar mazota para vermeye takılmaz, sadece mazot elektrik doğalgaz fiyatına değil genel refahın artıp artmadığına takılmak gerekir. dediğimiz gibi günlük 1 milyon varil petrol ithal ediyoruz, inşallah devletin...
  5. AlbatrosD.IIIFazılBey

akıl işte hocam, Allah sağlam kafalı idareciler vermeyince bolluk içinde fakirlik yaşıyorsun.
  6. AlbatrosD.IIIFazılBey

somali konusunda abd den hareket beklemiyorum, venezualla evet ama ben asıl afrikaya odaklanmamız gerekitğini düşünüyorum,
  7. AlbatrosD.IIIFazılBey

Hocam devletin mazotu gaz elektrği bedava vermek gibi bir niyeti yok, onlarca nükleer santralimiz, devasa petrol doğalgaz çalışmalarımız olsa bile, sadece sosyal devlet anlayışı olarak dar gelirliye bedava az ücretle verme olabilir, devlet asla varlıklı 2 dairesi olan adamdan mazot elektrik...
  8. AlbatrosD.IIIFazılBey

Pastanın en büyük dilimini oradan alacaz hocam, toplamda 1 trilyon dolar civarında kazanç bekliyorum somaliden, yıllık 365 milyon varil petrol ihtiyacımız var yani günlük 1 milyon varil eder, Türkiye nin bunu kendi petrol çalışmaları ile tutturma hedefi var yanılmıyorsam, 2028 yılı hedefi 500...
  9. AlbatrosD.IIIFazılBey

SOMALİ : Tahmini Petrol Rezervi 🔹 20 milyar varil – Bu rakam Türk ve Somali kaynaklarının birlikte duyurduğu keşfe dayanan güncel baz tahminlerden biri. 🔹 30 milyar varil civarı – ABD Ticaret Bakanlığı ve bazı analizler, Somali’nin toplam petrol ve gaz potansiyelinin bu civarda olabileceğini...
  10. AlbatrosD.IIIFazılBey

Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm (Genel)

@Meksika hocam köy konutları ne zaman teslim edilecek bir bilgi yok, yoksa teslim edildi mi :D
  11. AlbatrosD.IIIFazılBey

İran'da Rejim karşıtı Ayaklanma

Eğer daha beter bir Fars milliyetçisi yönetim gelirse, Türk Şiî toplumu bu rejim değişikliğini kabul etmez. Türkiye, Türk Şiîlerini silahlandırma dâhil her ihtimale karşı tetikte olmalıdır. Ülke daha da kötüye gidebilir; bu fırsat kaçırılırsa İran Türkleri, Irak’taki Türkmenlerin düştüğü duruma...
  12. AlbatrosD.IIIFazılBey

Tuttu Tutmadı Oyunu

tutmadı alltaki askerliği yedek subay yaptı
  13. AlbatrosD.IIIFazılBey

özür dilerim hocam bayrak aynı iki hanedanın. az fark var alttaki rengi biraz farklı googlede var hocam.
  14. AlbatrosD.IIIFazılBey

Gelemez hocam ama fars hanedanının da hakkı değil ama yönetim.fars pehlevi hanedanında da Türk şiası rahat değildi diye biliyorum
  15. AlbatrosD.IIIFazılBey

bu arada iran türkleri gösterileri destekleme kararı almış
  16. AlbatrosD.IIIFazılBey

iran da rejimin değişmesi bir cumhuriyet kurulması biizim için de iyi olur, ama pehlevi hanedanı olmaz ondan önce kaçar türk hanedanı vardı, cumhuriyet olursa belki bize de özerklik verirler bu da iyi olur.
  17. AlbatrosD.IIIFazılBey

İçinden geçeni söyle!!!

Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir.
Geri