Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

İmar bozulmadan yapıldı şu anda imar iptal mahkeme kararıyla
  2. M

Dua edelim çıkan imara şehir planlamacılar itiraz etmese bubrdan biz belediyeye adam akıllı imar yapın diyelim geçmişte 40 50 kat verilen yerler var buralara şehir planlamacılar nasıl itiraz etmemiş ve bu imarlar a nasıl inşaat izni verilmiş şaşkınlık içindeyim ovacık 33 kat dibi göl gibi...
  3. M

Emsalde belediyenin elinde değil mahkeme nüfus yoğunluğunu düşür diye karar vermiş
  4. M

İmarın çabuk olması mümkün değil daha şehircilik bakanlığına giedecek etüd projesi onaylardan itibaren en erken 25 ayı var
  5. M

Kardeşim benimde umrumda değil mütehite veriyim de 6 kat veya 16 kat olsun alıım 1070 metrekareye 3 ila 4 daire keyfime bakarım
  6. M

Abi ne anlatırsan anlat anlamıyor imar ın emsali nasıl yasallaştığını bilmiyor bağlumda 16 kat ve 1.6 emsal iptal oldu tekrar yapılacak mahkemede protokol yolu tamamlansa bile inşaat yapılamaz şu anda bağlumun imarı iptal yeni imarda mahkemedeki gerekçelere göre yapılacak 6kat olacak veya 16...
  7. M

Siz isterseniz 30 kat ile 6 kat arasındaki daire fiatlarını hesaplayın imar yasal olarak onaylanmadıkça hiç bir şey yapamazsınız imar yasallaşmadıkça değil 30 kat değil 6 kat değil 1 kat değil arsanıza çivi bile çakamazsınız
  8. M

Bende diyorimki belediye iptal olan imar planında mahkemenin gerekçelerine göre imar yapacak kafasına göre imar yaparsa imar yine bozulur bu kaçıncı imar bağlumda arsa sahiplerinin isteğine göre değil mahkeme de bilirkişi raporuna göre imar yapılacak benim 1070 metre arsam var isterim 35 kat...
  9. M

Bu konu ile ilgili bir idare mahkemesi hakimi ile görüştüm bilirkişi raporu Şehir planlamacılar odasını destekleyen rapor yazmış bu yüzden emsal düşmeden emsal düşme sebebide nüfus yoğunluğu düşürmek bağlum da imarın tamamlanması mümkün değil belediyenin yeni yapacağı imar mahkeme kararı na...
  10. M

Aynı Şöyle 30 katlı olabilmesi için büyük bir arsa lazım 10000 metrekareye tek blok 30 kat ve 1.6 emsal var 100 daire yapılıbiliyorsa 10000 metrekareye 6 kat 1.6 emsalden 5 blok yapılır blok başı 20 daire olur 100 adet daire çıkar aynı olur 30 kat ile 6 kat arasında birinde 10 bin metreye tek...
  11. M

Soruya cevap 30 katlı yerin arsası 10000 metrekaredir 100 daire olsun 10000 metrekareye 6 katlı 5 bloklu bir site yapılır 100 daire çıkar emsal aynı olduğu sürece daire sayısı değişmez
  12. M

6 katada 16 katada emsal oranında daire verilir 6 katlı 3 blok olur 16 kat tek blok olur mesela 6000 metrekare arsaya 3 bloklu blok başı 20 daire 60 daire ya da 16 kat tek blok 60 daire yapılır daire sayısı değişmez
  13. M

Jeolojik etüd bitmeden Aynı
  14. M

Ben belediyeye gittim jeolojik etüd belediye geldikten sonra şehircilik bakanlığına gidecek ordan gelecek keçiören belediyesi büyükşehir belediyesi derken süreç şubat 2027 den önce imar bitmez dediler
  15. M

İtiraz eden olmazsa en erken şubat 2027 de bağlumda inşaat izinleri başliyor
  16. M

P Sonra imar için keçiören belediyesi ve büyükşehir belediyesi imar onayı verecek
  17. M

Zemin etüd ağustos 2025 da teslim edilecek imar planı ise zemin etüd belediye tesliminden sonra şehircilik bakanlığına onaya göderilecek orda 1 yılda onaylanır dendi bana
  18. M

Hatem burak bey burda sizin için protokol yolu bitimi için bir şey yazmadım arsası olanların mütahitlere arsasını verebilmesi için yasal süreyi anlattım protokol yolu yapılacak 26/2/2026 da arsanı verebilekmisin mütahitlere hayır vveremiyceksin şubat 2027 den önce inşaatlara belediye yasal...
  19. M

Ben burda protokol yolunun bitişini yazmıyorum binalara inşaaat ruhsatı ne zaman verilecek onu yazıyorum yol bitince belediye mütahitlere inşaat izni verebilecekmi veremiycek evet 26/2/2026 da protokol yolu bitecek ama mütahitler imar iptal olduğu için bina yapamıycak şubat 2027 ye kadar bilmem...
Geri