Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Ben belediye gittim mimarlara sordum jeolojik etüd yapılacak şehircilik bakanlığında onaylanacak sonra imar yapılacak dendi belediye çalışanı vatandaşa yanıltıcı beyanda bulunuyorsa ben ne yapabilirim
  2. M

Jeolojik etüdün bitmesine 4 ay kaldı sonra onay işi onay için şehircilik bakanlığına yağmur gibi mesaj atarsak 6 ay da onaylanır parselasyon ve belediyeden geçme işi hızlı olur bir daha da jeolojik etüd işi olmayacağı için inşaat ruhsatları 2 yıl içinde verilir arsalarımız da altın bazında bile...
  3. M

Burda imarın uzun sürmesi parselosyondan değil jeolojik etüd yapılması ihale süresi sondaj süresi ve onay süresi başladğından itibaren jeoljik etüdün tam 2 yılını alacak fakat jeolojik etüdden sonraki süreç kısa yani jeolojik bittikten sonra imar fazla sürmez
  4. M

Fakat bir daha jeolojik etüd olayı olmıycağı için birdahaki imar uzun sürmez şu anda imarın uzamasının tek sebebi jeolojik etüdün yasal olarak yapılmasının zorunlu olması
  5. M

Bana göre de emsal 1.2 veya 1.3 olacak kat sayısı da 10 ila 12 kat olacak 2027 şubat ayında imar askıya çıkar
  6. M

Bugün gittim belediye ye bağlumun çok katlıların imar durumunu sordum en geç eylülde jeolojik etüd ü teslim edecekmiş şehircilik bakanlığı jeolojik etüd ü onayladıktan sonra imar süreci başlayyacakmış bu ikinci gidişim oldu belediye ye ilk gittiğim mimar onayın en az 1 yıl sürdüğünü söylemişti...
  7. M

Emsal düşmezse 12 kat olursa 210 metreye bir daire olur az farkeder
  8. M

Çıkacak imar bozulmazsa bugünkü fiatları arsa fiatları 3 e katlar
  9. M

Emsal 1.6 olursa 200 metreye 1 daire alırız emsal 1.4 olursa 250 metreye bir daire alırız
  10. M

Jeolojik etüd önemli ama 149 bine göre mahkeme nüfus istemiş 1.6 emsalden nüfus 200 bin oluyor sizce mahkeme kararına göre emsal kaç çıkar matemetiğe göre nüfus 149 bin isteniyorsa emsal 1.2 çıkar 16 kat ise hava girişini engelliyorsa mahkemede böyle bir karar da var kaç kat çıkar Allah...
  11. M

Niye sadece ben söylüyorum keçiören belediyesi bu bilgiyi veriyor bağlumun var olan imarını idare mahkemesi iptal etti sağır sultan bile duydu
  12. M

İmarın iptal olduğu mahkeme kararı bu formda yayınlandı yeni imar daha başlamadı imar için jeolojik etüd yapılıyor inanmıyorsan keçiören belediyesi imar ve şehircilik Müdürlüğü nü arayarak bilgi alabilirsin zor bir şey değil resmi ağızdan bbağlumun imar durumunu öğrenebilirsiniz
  13. M

İmarın çıkması için jeoljik etüdün bitmesi şehircilik bakankığında onaylanması sonra ilçe ve büyükşehir onaylıycak ondan sonra imar bitecek bir aksaklık görülürse şehir planlamacılar odası mahkemeye verecek ordada sorun olmazsa imar onaylanacak biraz zaman var imara
  14. M

İlginç ben imarla 4 ay önce görüştüm çok katlıların imarı mahkemece iptal oldu jeolojik etüd yapılıyor bitince çevre şehircilik bakanlığına göndericez orda en az 1 yıl bekliyor dediler
  15. M

Hangi birim size bu bilgiyi verdi imarı arayın
  16. M

5 aya kadar ruhsatlar açılsa idi dedeardı şu an metresi 15 ila 25 bin civarı olurdu
  17. M

Keçiören belediyesi imarı arayın size bilgi verirler şu anda herkes biliyor ki bağluma jeolojik etüd yapılıyor bitecek çevre ve şehircilik bakanlığına gidecek orda onaylanacak bu işlemler bittikten sonra imar 5 ila 6 aya onaylanır jeolojik etü 6 ay içinde biter daha erkende olabilir ama...
  18. M

Bağlumun çok katlı imar planı iptal oldu şu anda jeolojik etüd yapılıyor bu etüd yapıldıktan şehircilik bakanlığına gidecek orda 1 yılda en erken onaylanır sonra keçiören ve büyükşehir imar planı onaylıcak en erken 22 ayda imar planı onaylanır sonra şehir planlamacılar odası imarı beğenmezse...
  19. M

Zemin etüdü çıktıktan sonra şehircilik bakanlığına onaya gidecek en az 1 yılda onaylanıyor ondan sonra belediyenin imar çalışması olacak
Geri