Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

başkan açıkladı yıl sonuna kadar bağlumun imar durumunu çözeceğiz dedi
  2. M

beni gayet ilgilendirir bağlumda para etmiycek yerler var yazık değilim insanları yanıltmaya dağ başı yerler belki 50 yıl boyunca bina yapılmıycak yerleri burdan uyarmam gerekiyor
  3. M

yeterince arsam var evim dükkanlarımda var para peşinde koşuyorum malımı kötülemem ama para etmiycek dağ başı yerleri burdan uyarmak vatandaşlık görevim
  4. M

benim arsalarım para getirecek yerde
  5. M

ben dağ başından almam protokol yolunda ovacıkta arsam var
  6. M

Ya da sen parsel sorgulamayı bilmiyor sun bu parseller nerde bir bal görürsün hangi dağın başında olduğunu buraya bina yapılması için ankara nın 10 ila 12 milyon nüfusa ulaşması lazım mansur ne dedi ankara ya yapılan imarın 20 ila 25 milyon kişiyi barındıracak kadar imar yapılmış dedi
  7. M

Göz var nizam var ovacıkla 15 yıl önceki ovacık heryeri bina doluydu burası dağın başı hem ben hiç bir zaman renoya binmedim altımda bmw mersedes yada honda olur başka araca binmedim o dediğin bmw ve mersedese biniyorum bilgin olsun
  8. M

Bu arsalar dağın başında 5 para etmez bağlumun dış sınırında
  9. M

Bir kaç sene değil gelecek mart ayında arsalara güç yetmiycek 10 ay kaldı
  10. M

Yeni jeolojik etüd şartı imarı geciktirdi buda bitti bağlum halkının gözü aydın benimde arsam var allah bana hayırlısıyla yedirsin
  11. M

Şehir planlamacılar itiraz etse bile jeolojik etüd bittiği için mahkeme bozsa bile 5 ayda yeni imar yapılır artık bağlumun makus talihi bitmiştir jeolojik etüd bittiğine göre bu iş fazla uzamaz gelecek yıl bağlumda arsası olanlara para yağacak şimdiden hayırlı olsun
  12. M

Hayırlısı inşallah
  13. M

Askıya çıkan ne klasik parsel revizyonu çok katlı değil
  14. M

Evet klasik parseller için bu düzenleme çok katlılar için değil
  15. M

Bende belediye ye gittim çok katlılarla ilgili değil klasik parseller içinmiş inşaat ruhsatı çok katlılar için en erken 2 yılda çıkar dediler
  16. M

Tahminen nazım imar planı ne zaman çıkar
  17. M

Belediye yine pistlere alalım ben gittim sordum jeolojik etüd bitecek sonra dediler
  18. M

Yahu belediye ye gidiyorum jeolojik etüd onayından sonra imar yapazağız diyor belediye mimarları resmi ağız yanıltıcı beyan verebilirmi
Geri