Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

Hakan Çalhanoğlu Transferi

Başarıya aç oyuncu olmaması bende de şüphe uyandırıyor. Bence genç bir kaleci alıp Muslera gibi kendi efsanemiz olarak yetiştirmeliyiz. Ederson ile dönüşümlü oynar başta iyiyse zaten formayı alır
  2. A

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

259 Yeşilova Mahallesi hattı güzergahı Otogar görecek şekilde revize edilmeli. Bornova Metro'dan otobandan Otogar'dan sonra Yeşilova içlerine girmeli. Point'in önünden. Oradan da Yeşilova ringi atmalı. Gerçi hem Abdi İpekçi caddesi hem de Yeşilova-Karacaoğlan'ın iç kesimlerinden nasıl geçer emin...
  3. A

Hakan tipi bir 10 numaraya cidden ihtiyacımız yok Hakan geleceğine İlkay gelsin Ederson ile de takım oyununu tamamlar en azından Gerçi Hakan artık On Numara da değil
  4. A

Retro Mekanik Klavye Koleksiyonculuğu: 80’Ler Estetiği Ile Dijital Nostalji

Ben gündelik işler için Logitech MX Mechanical ve oyun oynamak için de ASUS ROG Claymore II modüler klavye kullanıyorum. MX Mechanical çok tactile bir his vermiyor Brown Switch olduğu için ama vuruş hissi tatmin edici olmasa da dokunuş hissi güzel. Ancak PBT Keycap değil. Klavye diğer...
  5. A

Valla 30-35 biz sıkıp alacağımıza Fener'e hayırlı olsun der geçeriz. Asla o parayı etmez 😄
  6. A

Türkiye Birleşik Devletleri Olur Mu ?

Bunları konuşmak isteyen diğer wow klonu siteye gitsin aga ne diyeyim ya. Bu saçmalıklara bence sitede prim vermemeli daha reel şeyler hakkında konuşmalıyız
  7. A

Türkiye Birleşik Devletleri Olur Mu ?

Böyle başlıklar Anayasanın ülkenin milletiyle bölünmez bütünlüğü ilkesine aykırılık teşkil ediyor. Yapmayın böyle şeyşer bunları dillendirmeniz bile bir takım emperyal güçlerin emellerine destek
  8. A

[Tartışma] İstanbul Ulaşım Vs İzmir Ulaşım

O da Metro değil aslında HRS lfjfkfjfkfjfjf
  9. A

Yok o kadar da değil abartmayalım 😄 11'ini ucuca eklesen belki Aliağa-Selçuk arası tüm mesafeyi geçer ama
  10. A

Cidden mi? Bunda İzmir'in kazanabileceğine kim inandı ki? 😄
  11. A

Bir İzmirli olarak bu ne saçma tartışma demek istiyorum. Lan biz daha Metroyla şehrin en merkezi yeri olan Alsancak'a gidemiyoruz adamlar aynı ilçeden 3-4 farklı hat geçiriyor.
  12. A

Eshot'un Bmc Belde 280-Sb/Cb Otobüsleri

20 yıl süresi doluyor maalesef. Muhtemelen jilet olacak hepsi. Asıl Conectolar için üzülüyorum :(
Geri