Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. H

Sizce Evlenme Yaşı Kaçtır?

Yaşı yoktan kastınız herhalde üst limiti olmadığı, alt sınırı kastetmiyorsunuz diye düşünüyorum.
  2. H

Kuantum Mekaniği

Hakaret nerede? Said sobayla konuşmuyor mu? Yazdığı şeylerin kendine vahiy edildiğini söylemiyor mu? Saidin peşinden gidenlere şakirt denmiyor mu? Bakın ben zihniyetinizi gayet iyi biliyorum ama burası tartışma yeri değil. Onun için başlıkları sürekli saidin yalanları ile manipüle etmeyi...
  3. H

Kuantum Mekaniği

Bu terimlerin gayrimüslimlik ile alakası yok. Bilimin terminolojisi gereği kullanılan terimler. Saidin esir dediği şey kendi hayal dünyası, hiçbir bilimsel temeli yok. Antik filozofların ether kavramının üzerine birazcık dini,birazcık da sahte bilim sosunu ekleyip sunduğu hayali bir kavram...
  4. H

Kuantum Mekaniği

Evrende boşluk,hiçlik diye bir şey olmadığı doğru da esir ile dolu olduğu felan kabul edilmiyor. Said isimli şahsın yalanlarını bilimsel gerçekmiş gibi hiç utanmadan yazmanız komik gerçekten. Aksine Albert Einstein'ın Görelilik Teorisi ile geçerliliğini yitirmiş bir kavram.
  5. H

Gaziantep - İstatistik Verileri

Gaziantep Ağustos ve Ocak-Ağustos toplam ihracatı: Kaynak: TİM
  6. H

Kardaşev Ölçeği

İlerlemeci bir tarih anlayışına sahip olduğum için pek katıldığım bir görüş değil.
  7. H

Kardaşev Ölçeği

Emin olun ülkemizdeki azılı bir azınlık hariç hiç kimse istemez.
  8. H

Kardaşev Ölçeği

Ben savaşın insanlığı geriye götürecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Birinci ve İkinci Dünya savaşları insanlığı teknolojik açıdan geriye mi götürdü?Aksine birçok bilimsel ve teknolojik gelişme sağlandı. Savaşın psikolojik, sosyolojik, ekonomik vs. açıdan geriye götürdüğü doğrudur ama bunlar...
  9. H

Kardaşev Ölçeği

Önümüzdeki yüzyıla kalmadan Tip 1 medeniyet olabiliriz diye düşünüyorum.
  10. H

Bu tarz berbat olayların artmasında (bence salt bir artış değil de iletişim araçlarının yaygınlaşmasıyla gün yüzüne çıkması da büyük etken) kadınların eş tercihi atlanan bir nokta. Bu olaylara sebep olan tiplere bak ekseriyetle ya suçlu ya da suça eğilimi olan erkekler, sözün özü kadınların...
  11. H

Doğrudur erkek de yok lakin kadınların ilişki tercihi daha temelsiz oluyor. Modern dünyada genelde ilişkinin kaderini belirleyen kadın oluyor.
  12. H

Ekonomik sıkıntılardan dem vurulmuş,hiç şüphesiz çok önemli bir etken lakin bundan bile daha önemli bir şey var. Evlenilebilecek şartları ve olgunluğu gösteren kızlar pek yok gibi.
  13. H

Gaziantep - Gaziray

Yoğun yerleşim alanlarından geçmediği için pek rağbet yok. Kuzeyşehire gitmemesi büyük eksiklik. Umarım ilerleyen dönemlerde yapılacak olan raylı sistem hatları için daha işlek olabilecek güzergahlar tercih edilir.
  14. H

Etkinlik Benfica - Fenerbahçe Maç Skoru Tahmini - ÖDÜLLÜ 💰💰💰

Normal süre Fenerbahçe 2-2 Benfica, uzatma ya da penaltılarla Fenerbahçe kazanır.
  15. H

Gaziantep - Wind İnn Otel

Son durumu
  16. H

Gaziantep - Rams City

Son durumu
  17. H

Türkiye’nin Ve Diğer Ulusların Savaşma Sebepleri, OLASI Savaş Sebepleri

Bu bir inanç değil, gerçek. Dinde cihat ve gaza da büyük bir ibadet olarak görülür. Ayrıca din dediğimiz şey bireysel bir inanç dünyası değildir. Hayatın her alanına nüfuz etmeyi amaçlayan bir ideolojidir. Olayın ibadet edip etmemekle hiçbir ilgisi yok.
  18. H

Euro Truck Simulator 2

Steam'de ara ara indirime giriyor. Bir ara indirip denemeyi düşünüyorum. Direksiyon seti vs yok klavye,fareden ne kadar zevkli olur bilemiyorum.
  19. H

Türkiye’nin Ve Diğer Ulusların Savaşma Sebepleri, OLASI Savaş Sebepleri

Orta Doğuluların savaşma ve savaştırılmasında en büyük etken ve aracı din.
Geri