Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. H

Düz Dünya Teorisi

Trollerse komik, değillerse daha komik.😄
  2. H

Gaziantep - İstatistik Verileri

2025 yılında Gaziantep'te kurulan şirket sayısı: Kaynak: TOBB
  3. Screenshot_20260125_001904_Excel.jpg

Screenshot_20260125_001904_Excel.jpg

4. H

Düz Dünya Teorisi

Bu adamların toplumdan dışlanması lazım. İpini koparanın abuk sabuk şeyler ortaya atarak psikolojik eksikliklerini tatmin etmesine insanlık olarak karşı olmalıyız.
  5. H

Anket Yolda Müzik Dinlemek İçin Hangi Marka Kulaklık en iyisi

Galaxy buds 3 pro kullanıyorum, ses kalitesi gayet güzel.
  6. H

Şuan hangi oyunu oynuyorsunuz?

Forza Horizon 5
  7. H

İslam Tasavvuf

Yazdığınız her şey ön kabullere dayanıyor. Üzerinde anlaşmaya varılmış nesnel gerçeklikler değil.
  8. H

İslam Tasavvuf

Dünyanın dönmediğine inanınca dünya gerçekten dönmüyor mu olacak? Bir şeyin gerçekliği nesnel kanıtlarla olmaz mı? Bu ayetin söylendiği zaman ve coğrafya ile günümüzün bambaşka noktalarda olduğu apaçık değil mi? Zaman göstereceğini göstermiş gibi.
  9. H

İslam Tasavvuf

Dinlerin çağı en az iki asır önce geçti. Dinleri diri tutmak için kutsallık atfettiğiniz şahıslar da bir işe yaramıyor. Dinlerin manipülasyon haricinde hiçbir kurumsal işlevi kalmadı. Hayal ettiğiniz şeylerin tam tersi oldu ve olmaya da devam ediyor. Kısacası o toplumsal hareket tam tersi...
  10. H

Gaziantep - Gar - Düztepe - Şehir Hastanesi Metro Hattı Projesi

O büyükşehirlerin çoğu kağıt üstünde büyükşehirler. Gaziantep ölçeğinde bir şehirde metro olmalı.
  11. H

Anket Hangi video akış hizmeti üyesisiniz?

Hiçbirine üye değilim. Aylık ya da yıllık abonelik üyelik isteyen şeyleri kolay kolay tercih etmem. Ücreti neyse bir kez verip o şeye sahip olmak isterim.
  12. H

Saatler Hakkında Sohbet Başlığı

Uzun zamandır dijital veya mekanik saat kullanmıyorum. En son kullandığım mekanik kol saati Daniel Klein'ın bir modeliydi. Şimdi Samsung'un Watch 6 Classic akıllı saatini kullanıyorum.
  13. H

Makro Fotoğraf 📷

14. H

Aşk Acısı Çekenlere Naçizane Tavsiyeler

Hocam olayın biyolojik ve psikolojik kısmına değinmişsiniz ama bu konu da sıkça unutulan bir taraf daha var. O da olayın sosyolojik boyutu. Kadınların eş seçimindeki ilkesizliği ve adaletsizliği üzerine sosyolojik araştırma yapılması gereken bir konu diye düşünüyorum. Modern dünyada kadın...
  15. H

Gaziantep - Gaziantep Büyükşehir Stadyumu

Antalyaspor maçından.
  16. 20251019_171951.jpg

20251019_171951.jpg

17. 20251019_172845.jpg

20251019_172845.jpg

18. H

Gaziantep - Gaziantep Büyükşehir Stadyumu

https://tr.wikipedia.org/wiki/Gaziantep_B%C3%BCy%C3%BCk%C5%9Fehir_Stadyumu
  19. Kalyon_Arena_(Gaziantep).IMG_1282.jpg

Kalyon_Arena_(Gaziantep).IMG_1282.jpg