Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Mektas

Karaman Güncel Haberler

Karaman'dan Gazze'ye 6 Gıda Tırı Uğurlandı Karaman Valiliği, Gazze'ye ulaştırılacak gıda malzemelerini taşıyan 6 yardım tırını uğurladı. Vali Mehmet Fatih Çiçekli, Karaman Sivil Toplum Platformu öncülüğünde başlatılan yardım kampanyası kapsamında Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen...
  2. Mektas

Her Gün Güzel Bir Söz Söyle

"Kardeşine yalnızken öğüt veren ona nasihat etmiş ve onu güzelleştirmiştir. İnsanların arasında öğüt veren ise onu rezil etmiş ve yüzünü karartmıştır." ( İmam Şafii )
  3. Mektas

Berceste Beyitler

İdrâk-i me'âlî bu küçük akla gerekmez Zîrâ bu terâzi o kadar sıkleti çekmez (Ziya Paşa) Küçük akıl sahipleri için mânanın idrak edilmesi şart değildir; zira (onların) akıl terazileri, mânadan kaynaklanan ağırlığı çekemez.
  4. Mektas

Son Harfinden İl/İlçe/Ülke Bulmaca

Ilgın ( Konya )
  5. Mektas

İsçehisar ( Afyonkarahisar)
  6. Mektas

Kıraç

7. Mektas

Cem Karaca

8. Mektas

Berceste Beyitler

Hüsn ile sana öykünemez çün gül-i ra’nâ Hüzn ile bana benzeyemez bülbül-i şeydâ ( Bâki ) (Nasıl güzel gül, güzelliği ile sana benzemeye çalışamazsa, çılgın bülbül de gamı ile bana benzeyemez.)
  9. Mektas

Ağlasun ( Burdur )
  10. Mektas

Sigarayı nasıl bıraktım ?

Bu konuda en iyi durumda olanlar Sizsiniz. Kesinlikle başlamayın . İçen birisi olarak söylüyorum. Başlamamış olmak en iyisi.
  11. Mektas

Tuttu Tutmadı Oyunu

Tuttu Alttaki yüksek lisans yaptı
  12. Mektas

Sigarayı nasıl bıraktım ?

Sigarayı bırakanlar buraya tavsiyelerini yazabilirler. Belki bize de vesile olur.
  13. Mektas

Mamak (Ankara )
  14. Mektas

Dinar ( Afyonkarahisar)
  15. Mektas

Berceste Beyitler

Men bende-i Kur’ânem, eger cân dârem Men hâk-i reh-i Muhammed-i muhtârem Ger nakl koned coz-în kes ez-goftârem Bîzârem ezû, vezîn suhen bî-zârem ( Hz.Mevlana ) Yaşadığım sürece, Kur’ân’ın kulu, kölesiyim. Seçilmiş Muhammed’in (s.a.v.) yolunun toprağıyım. Sözlerimden bundan başka bir şey nakleden...
  16. Mektas

Tuttu Tutmadı Oyunu

Tuttu Alttaki yağmurlu havaları seviyor
  17. Mektas

Susurluk ( Balıkesir )
  18. Mektas

Karaman Ulaşım

Bende 2+2 diye biliyorum.
  19. Mektas

Karaman Ulaşım

Karaman Çevre Yolu'nda Büyük İlerleme: 1. Etap Yıl Sonunda Hizmette! Vali Mehmet Fatih Çiçekli: "12 Kilometrelik Çevre Yolunun 4 Sanat Yapısı Tamamlandı, 1. Etap Yıl Sonuna Kadar Açılıyor" Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, beraberindeki heyetle birlikte Karaman Çevre Yolu yapım çalışmalarını...
Geri