Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Furkan

Bursa Yatırımlık Arsa ve Araziler

Bursaya 13700 toki konutu hayırlı olsun diyelim.
  2. IMG-20251024-WA0060.jpg

IMG-20251024-WA0060.jpg

3. IMG-20251024-WA0048.jpg

IMG-20251024-WA0048.jpg

4. Furkan

Sizin yerinizde olsam o kadar ümitsiz olmazdım. Yerinizin trafo merkezine en yakın yeri 65 metre civarı. Bir de bir bölge imara açılınca yeşil alan park çocuk parkı gibi yerler son zamanlarda dop kesintisinden karşılanıyor. Sizin yeri kaydırma durumu olabiliyor.
  5. Furkan

Beklemek için gayet güzel bir yer. Sadece biraz sabır. Altın kontrolsüz bir artış yaptı ve şuan aşağı doğru süzülüyor. Ülkemizde birikimin büyük çoğunluğu yastık altı altında. Yavaştan kâr satışları da başladı bu paranın tl'de kalacağını düşünmek mantıklı değil önümüzdeki süreçte bu paranın...
  6. Furkan

Hem Karacabey'e hem Mudanya'ya hem de Karakoca Toki'ye ve Teknosab yatırımcısına müjde geldi. Çınarcık barajı suyu Karacabey, Mudanya ve Karakoca Toki'yi uzun süreli susuzluk tehlikesinden kurtaracak. Aynı zamanda 3500 konutlu Karakoca Tokiye ek olarak bölgeye 2500 konutun daha Toki eliyle...
  7. Screenshot_20251020_144533_Chrome.jpg

Screenshot_20251020_144533_Chrome.jpg

8. Furkan

Eğer yer size ait ise bekleyin değilse yasal mevzuatı iyi araştırın ve yeri tedaşa çekme mesafelerini sorarak alın. İmara çok yakın girebilir ama öncelikle mevzuatı araştırıp soruşturun. Alacaksanız fiyatın fahiş olmadığından emin olun. Benim bildiğim 380 kv'lik trafo merkezi olduğu ve çekme...
  9. Furkan

Bilecik Yatırımlık Araziler

Yatırım ve tasarruf konusunda fikrine değer verdiğim Mert Başaran son günlerde ardarda paylaştığı üç videosunda Bilecik'te tarla yatırımına dikkat çekti. M² bazında fiyatların uygun kaldığını imar çeperinde olan yerlerin m² fiyatının 400 bin civarında olduğundan bahsetti. Gerek sanayi...
  10. Furkan

Daha önce de dediğim gibi yenibahçeler mevki bölgenin en güzel mevkilerinden biri ramsar tampon bölgede de olsa burasını köy mücavir alan genişlemesi ile arsa vasfına sokup daha sonra da duruma göre planları revize edecekler gibi duruyor. 2050 yılı 1/100.000 lik planlar ile ilgili umutlarımız...
  11. Furkan

Karakoca yenibahçeler mevkinde belediye tarafından arsa vasfı ile ihaleye çıkartılan yerlere m² bazında 10 bin tl fiyat biçildi. Aynı şekilde ovahamidiye ve aşağıfevzipaşa köylerinde de birçok arsa vasfında yer belediye tarafından ihale edilecek.
  12. Screenshot_20250922_223528_Chrome.jpg

Screenshot_20250922_223528_Chrome.jpg

13. Furkan

Karakoca Toki tüm hızıyla devam ediyor bu hızla 1.5 seneye bölgede yeni bir yaşam başlayacak gibi duruyor.
  14. IMG-20250920-WA0011.jpg

IMG-20250920-WA0011.jpg

15. IMG-20250920-WA0010.jpg

IMG-20250920-WA0010.jpg

16. Furkan

Ramsar tampon bölge ve ova koruma alanı olması lazım
  17. Furkan

Bursamıza ve Yenişehir'e hayırlı olur inşallah.
  18. Furkan

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Kent Anayasası’nı oluşturacak 2050 vizyonlu ‘1/100.000’lik Çevre Düzeni Planı’ kapsamında toplumun tüm kesimleriyle buluşmaya devam ediyor. Bölgesel Muhtarlar Çalıştayları ve Hayalimizdeki Bursa’yı Konuşuyoruz toplantılarıyla 17 ilçede tüm kesimlerin kente dair...
  19. Furkan

Bir mesajın sakıncalı olduğuna nasıl karar veriyorsunuz?
  20. Furkan

Benzer bir yazıyı ben yazacaktım ancak yine silinir diye yazmak istemedim.
Geri