Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Furkan

Bursa Yatırımlık Arsa ve Araziler

Bursa'da her toprak parçası değerlenir mezarlıklar da dahil. Yeter ki doğru fiyattan alın. Aldığınız bir yer bir birim artar diğeri üç birim artar. İnsanlar burada bölgesel anlamda daha çok değer kazanacak olan yerler hakkında konuşuyor. Badırga mevzusu arap saçına dönmüş durumda özellikle eski...
  2. Furkan

Hamza dostum Hasanağa'da köyiçi max 3 kat imar verildi. Bir çok yere 2 kat ve 0,4 emsal yapılaşma geldi. Köy mücavir alanı genişlemesinde en önemli unsur kadastral yol olması eğer yol yoksa ruhsat verilmiyor. Planlı imar gibi kadastro çalışması da yapılmadığından her parsel yola sahip olamıyor.
  3. Furkan

Haritada işaretlediğiniz yere göre yerinizin üzerinden yüksek gerilim geçiyor ve kadastral yolu yok gibi duruyor. Bu şartlar altında mücavir alan sınırı 300 metre genişlese bile herhangi bir ruhsatlı yapı yapamazsınız.
  4. Furkan

Bursa’da çöplük problemi: “Müsade etmeyeceğiz” Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, Hamitler Katı Atık Tesisleri’nin ilçeye bağlı Muratlı Mahallesi’ne taşınacağı iddialarına yönelik, “Halk sağlığını korumaktan ödün vermeyeceğiz. Çöp sahasına dönüştürülmesine asla müsade etmeyeceğiz” dedi.
  5. Furkan

Haberde bahse konu taş ocakları Kayapa'da yapılması planlanan katı atık tesisinin çevresindeki taş ocakları. Zaten Muratlı'da taş ocağı yok diye biliyorum.
  6. Furkan

Katı atık tesisinden 1,5 km yarıçaplı bir daire çizin o bölgede yerleşim olmayacak açıklama bu yönde ki bu da muratlı yerleşiminin kuzeyindeki tüm arazileri etkiliyor .
  7. Furkan

Matlının topladığı arazilere baya yakın bir yer benim de o bölgede yerim var yatırım yapılabilir imar ihtimali var ama kimse kesin gelecek diyemez.
  8. Furkan

Toki zaten açıkladı artık lamı cimi yok Karakoca'ya yapılacak. Parantez içerisinde Yenikaraağaç yazması ilk açıklamada Yenikaraağaç olarak açıklanmış olmasından kaynaklanıyor.
  9. Furkan

Konum ve mevki olarak gayet iyi o bölgede emir kop. ve kuzuflex ihale ile yer aldı. Değerlenmeyecek bölgeye bu adamlar yatırım yapmaz ki şuanda bile dağkorusu değerli bir mevki. Ancak 1711 parsel ile ilgili dikkat etmeniz gereken 80 metre güneyinden yüksek gerilim hattı geçiyor 70 metre kadar...
  10. Furkan

Ben de burada tamamen varsayım olarak matlı'ya dikkat çekmek istiyorum. Yaklaşık bir hafta önce Bursaspor stadyumunun isim hakkını 1,5 yıllığına 40 milyon tl karşılığı aldılar 3. Lig için çok iddialı bir para ( ben de bir Bursaspor taraftarıyım) . Şuan Bursaspor'un en büyük destekçilerinden...
  11. Furkan

Karakoca toki ihale tarihleri belli oldu. 3-4-5 şubatta 3 parça halinde ihaleye çıkacak. Hareketlilik yeni başlıyor. Tüm hak sahiplerine ve teknosab yatırımcısına hayırlı olsun.
  12. Furkan

Bursa Karakoca Toki

Hayırlı olsun ihale tarihleri belli oldu. 3 parça halinde 3-4-5 şubat ihaleler yapılacak.
  13. Furkan

takribi olarak dönümü 900 bin - 1 milyon civarı eder diye düşünüyorum
  14. Furkan

3316 konut demek anadoludaki birçok ilçe nüfusuna yakın insanın bu bölgede yaşaması anlamına geliyor. Ki bu sadece bir başlangıç. Gelişimin sadece tokinin yapılacağı arazi ile sınırlı kalmayacağı da aşikar.
  15. Furkan

Bilecik Yatırımlık Araziler

1/100.000 lik imar planına göre dikkat çeken köylerin başında pelitözü, selöz, gülümbe , dereşemsettin , kepirler , gökpınar, beyce ve okluca'nın bir kısmı geliyor.
  16. Furkan

Bilecik Yatırımlık Araziler

Bilecik gerek konumu gerekse zemin sağlamlığı açısından gelişime en açık şehirlerden birisi olsa da çevre şehirlerin gölgesinde kalmış ve tam anlamıyla gelişememiştir. Son zamanlarda İstanbul , Bursa ve Eskişehir yatırımcılarının dikkatlerini üzerine çekmeyi bir miktar başarmış durumda...
  17. Furkan

Merhaba Bursa harici civar şehirler de olur derseniz özelden mesaj atabilirsiniz. Bursa içinde ise Kemalpaşa veya Yenişehir gibi yerlerden bakabilirsiniz.
  18. Furkan

Ramsar haritası 1998 yılında çizilmiş Teknosab 2015 yılında onay almış. Mesnetsiz iddialarla muhalefet yapmaya gerek yok. Yapılan güzel bir icraat varsa destek olup yanlışı da içi dolu argümanlarla eleştirelim ki eleştirimiz boş olmasın.
  19. Furkan

Paylaştığım görüntüden de anlayabileceğiniz üzere teknosab ramsar sınırları dışında kalıyor. Eğer imar beklentisi ile almayı düşünüyorsanız ramsar ve ova korumadan uzak durun.
  20. Furkan

Olay Haberden alıntıdır. 2050 kent anayasası ve kent planı ile ilgili ufak bir bilgilendirme. Tarımdan sanayiye, turizmden kalkınmaya, sosyoekonomik dengeden kent kimliğinin ortaya çıkarılmasına kadar birçok konuda Bursa’nın gelecek vizyonunu katılımcı ve bilimsel bir akılla belirleyen Bursa...
Geri