Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Timur

Balıkesir Ulaşımından Haberler

Berktuğ Bey bu haberin kaynağı var mıdır ? Belediye meclis raporunun özetini bulabildim. EDS tablosu okunmuyor. balikesirbirlikgazetesi.com sitesinde ise aşağıdaki bilgi yer alıyor. HIZ KORİDORUNUN YAPILMASI PLANLANAN YERLER Büyükşehir Belediye Meclisi’nde hız koridorunun yapılması önerilen...
  2. Timur

Adaray

Adaray'ın çalışma saatlerini bulabileceğim bir yer var mı ? Haberlerde henüz duyurulmamış sanırım.
  3. Timur

Malatya - Çevre Yolu

Sentinel Uydu görüntülerinde bu yol hala yapım aşamasında. Battalgazi’ye kadar 2 hafta içinde tamamlayabilirler mi ? Son durumunu bilen var mıdır ?
  4. Timur

Konu güncel olması adına paylaşayım. Sadece görseldeki iki koldan yeni sinyaller alıyoruz. Ona göre o kısımları trafiğe açtım sadece.
  5. Timur

Berktuğ Bey merhaba, 39.617513, 27.903696 Buradaki kavşak için güncel haber var mıdır ?
  6. Timur

Isparta Şehir Hastanesi Kavşağı

Merhaba, Isparta’da “37.774464, 30.559148” noktasındaki şehir hastanesi kavşağında 2022 tarihli bir proje yer alıyor. Bu konuda bilgisi olan var mıdır ? Proje görselleri aşağıdadır.
  7. Timur

Adana Ulaşım Haberleri

Köprünün ne zaman açılacağı ile ilgili bir gelişme var mıdır ? 19 Mayıs güncel uydu görüntülerine göre hala yapım aşamasında görünüyor.
  8. Timur

İstanbul Ulaşımından Haberler ve Duyurular

Teşekkürler. İBB’nin tüm kaynaklarını takip ediyorum. Belki bilgisi olan vardır diye sorayım dedim. Forumda konusunu bulamamıştım.
  9. Timur

İstanbul Ulaşımından Haberler ve Duyurular

Merhaba, Bu kavşağın son durumu hakkında bir bilgi var mıdır ? İnternette bulamadım maalesef ki.
Geri