Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. R

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Arkadaşlar üsluba dikkat edelim ki bilgi akışı sağlıklı olsun.
  2. R

Çok güzel haberler bunlar. Çok kalmaz ben de bir iki hafta içinde hepinizin hoşuna gidecek iyi bir haber paylaşacağım.Gruptaki avara Iyice sıkıntıya girmeye başladı. Siz iyi haberler paylaştıkça adamı afakanlar bastı.Yakında grubu terk edecek.😊
  3. R

Çk teşekkürler paylaşımın için. Ben aslında bu projeyi iki ay önce görmüştüm Tona yapıyla çalışan bir mühendistlik firmasından. Ama buradaki avara bir iki kişiyle gereksiz tartışmaya girmemek için paylaşmamıştım ön bilgimi.
  4. R

Bu forumda sadece Ahmet alıcı yok bir iki yancı daha var. Ne zaman iyi bir haber akışı olsa alttan alta yok belediyenin alt yapı ihale pılanı yokmuş, yok fiyatlar yüksekmiş falan filan ucuzcu ve yükselmeyi kontrol etmeye çalışanlar var. Bunlara da dikkat etmenizi ve cevap vermemenizi tavsiye ederim.
  5. R

Arkadaşlar Bu Ahmet Alıcı denen avarayı muhatap almayın cevap yazmayın.
  6. R

Su kanalizasyon elektrik sorunu olmayan onlarca parsel var Dodurga planının içerisinde. Köye ve Türk konuta yakın bir çok parselin problemi yok. Kastımız da o zaten. Çevre yolu kenarı parselleri kastetmiyoruz.
  7. R

Dodurgada arsası olanlar adına söyleyeyim, çok teşekkür ederiz bu güzel ve değerli bilgiyi bizle paylaştığın için. Ahmet Alıcı da beğendiyse tam isabet bir paylaşım. Alt yapıdan kasdınız nedir arkadaş. Nerede gördünüz tamamen alt yapı bittikten sonra inşaat başladığını. Saraycıkta adamlar...
  8. R

Tavsiyen için çok teşekkür ederiz. Yarın hemen geçiyorum saraycığa. Ne yani siz çok mu memnunsunuz kardeşim belediyeden. Önceki yönetimi günahım kadar sevmezdim. Bunların onlardan hiçbir farkı yok. Ikisi de tefeci. Birisi cami yaptır diye soyuyordu müteahhitleri. Bunlar da heykel anıt vesaire...
  9. R

Çünkü dodurgada iki uğursuz, iş bilmez belediye faktörü var.
  10. R

Arkadaşlar bugün Dodurga köyünden geçtim. Köyün girişinde dere ıslah çalışması var Abb nin. Çokça iş makinası çalışıyordu. Gökdemirlerin inşaat yapacağı parseldeki yapılar tamamen kaldırılmış. Su havuzunun olduğu parselde ki yapıların çoğu kaldırılmış. Bir de su havuzunun karşısına düşen bir...
  11. R

Arkadaşlar ben Yeşilova Mahallesi'nde oturuyorum burada altyapı inşaatlar yapıldıkça oluşturuldu. Batıkent çakırlar'da aynısı önce altyapıya yakın yerler başladı daha sonra peyderpey altyapı ve yol hizmetleri gelmeye başladı. Dodurga' da bu şekilde olacaktır. Nüfus geldikçe para akışı oldukça...
  12. R

Arkadaşlar burada yazmıştım önceden. köyün girişindeki iki üç parselde artık bir problem kalmadı inşaat aşamasına geçiliyor. Türkkonut tarafında da belirli parsellerde bu süreç başlıyor. Bakmayın siz buradaki bir iki avara'nın moral bozduğuna
  13. R

Arkadaşlar buralarda böyle güzel haberler yazmayın. pusuya yatmış bir iki avara var burada. Adamlar şizofrene bağlayacak bu gidişle😊
  14. R

Nereden bakıyorsunuz bu bilgiye? paylaşabilirsiniz seviniriz
  15. R

Bu forumda olanlar cahil değil art niyetli. Şeytan da yok bunlarda ki akıl.
  16. R

Seni hâlâ bu forumda tutan adminleri kınıyorum.
  17. R

Arkadaşlar bugün gökdemirlerin hafriyat alanından geçtim. Adamlar cayır cayır çalışıyor. Hemen üstteki parsel su havuzunun olduğu yer bu ay kaldırılacakmış. Devamında üç dört parsel daha anlaşmayı yapmış onlar da boşaltıyor dedi köylüler. O bölgedeki bir parseli yapacak müteahhit, arsa sahibine...
  18. R

Arkadaşlar ilaveten söyleyeyim gökdemirler in projede 600 daire varmış. Su havuzunun olduğu parselde 800 daire yapılacakmış. Sadece bunlar benim bildiklerim. Ve bu insanlar 24 ay gibi bir sürede dairelerini teslim almak üzere anlaşma yapıyorlar. Bu kadar nüfus herhalde Dodurga köyü ilkokuluna...
  19. R

Arkadaşlar bugün Dodurga köyünden geçtim. Gökdemirlerin Dodurga köyündeki parselde bugün itibariyle yıkım başlamış. Makineleri çalışıyor. Köylülerden aldığım bilgiye göre inşaatına enkaz kaldırmadan sonra başlanacakmış. Hemen üstündeki su havuzunun olduğu parsel anlaşmayı yapmış ve parsel...
  20. R

Böyle bir planlamanın yahut ihale çalışmasının olup olmadığını Ankara Büyük Şehirin'in ilgili biriminden resmi yolla olmasa da tanıdık vasıtasıyla bilgi alınabilir.
Geri