Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Emren Güray Mert

2025 İbb Ve İett Yatırım Programlarında Ulaşımın Yeri

Böyle değil. Ben ulaşım ile ilgili harcama rakamlarını İBB'nin resmi raporu olan 2025 yılı yatırım programından aldım. Siz de keşke haber bültenlerinden değil de resmi evraklardan alsaydınız. Neyse, onu da ben bulup çıkarayım.
  2. Emren Güray Mert

İstanbul - Kabataş

Beyoğlu ilçesinin boğaziçi kısmında yer alan bu semt, Pürtelaş Hasan Efendi Mahallesi ve Ömer Avni Mahallesi olarak ikiye bölünmüştür. Az ileride Beşiktaş ilçesi başlar. Ulaşım açısından aktarma merkezi olması dışında pek bir fonksiyonu yoktur. Bir de Kabataş Erkek Lisesi adında ülke çapında...
  3. Emren Güray Mert

İsmi Sultangaİ Garajı ya da Cebeci Garajı olabilir. Resmi adını bilemiyorum. İETT yatırım programında garaj ismi değil de açık adres verilmiş, ben de Cebeci'de diye "Cebeci Garajı" dedim.
  4. Emren Güray Mert

Gaziantep - Gaziray

Gaziray, bir koldan havalimanına ve bir koldan Nizip'e uzatılmalı.
  5. Emren Güray Mert

Hayır. Dış Kredili Yatırımlar arasında geçiyor yatırım programında. Hükumet kredi çekmeye onay verirse, EBRD'den kredi çekecekler ve bu kredinin 1,5 milyar TL'lik kısmını bu yıl harcayacaklar. Kredi onayı çıkıp çıkmadığını da 15 Ocak 2025'te yayınlanacak "TC Hükumeti 2025 Yılı Yatırım...
  6. Emren Güray Mert

İBB'nin ve İETT'nin 2025 yatırım programları yayınlandı. Buna göre yapılacak yatırımlar ve tamamlanma tarihleri ile bu yıl ayrılan kaynaklar şöyle oldu: Asfalt Yapımı: 2,5 milyar TL Cadde, Meydan, Bulvar ve Sahil Düzenleme İnşaatı: 1 milyar TL Dere ıslahları: 2,5 milyar TL Yaya üst geçitleri...
  7. Emren Güray Mert

İstanbul / Sarıyer - Kilyos Tüneli

Bu tünel açıldıktan sonra, Kabataş-Kilyos otobüs seferleri başlatılabilir diye düşünüyorum. Saat başı çalışsa yeter.
  8. Emren Güray Mert

Asgari Ücret 2025

Ben de sırf KDV indi diye muhteşem indirimler beklemenin hata olduğunu söylüyorum. KDV indi, ama diğer giderler artmaya devam ediyor.
  9. Emren Güray Mert

Asgari Ücret 2025

Tek maliyet KDV değil çünkü. Çeşit çeşit vergi var, üretim maliyetleri var, depolama maliyetleri var, çalışanların maliyetleri var, nakliye maliyetleri var, elektrik-su-doğalgaz gibi giderler var, marketlerin kullandığı bilgisayarların yazılım güncelleme ve mekanik bakımları var... Daha uzar...
  10. Emren Güray Mert

Asgari Ücret 2025

Hükumet; asgari ücretle çalışan personelin vergilerini ve SGK primlerini devlet bütçesinden ödese, asgari ücretli çalışanlar işverene maliyet olmaktan çıkar. Böylece "eyvah maaşlar arttı, bu maaşı ödemek için ürünlere ve hizmetlere zam yapayım" düşüncesi ortadan kalkar.
  11. Emren Güray Mert

YHT Gar-Kuyubaşı-Esenboğa-Üniversite Metro Hattı

Mevcut M4 ile bu hat aynı olmayacak. Sadece M6'nın Gar'da ve Kuyubaşı'nda M4'ün aktarma imkanı olacak.
  12. Emren Güray Mert

Ne kastettiğinizi anlamadım. Ama metro hattının iki etabı da tamamlandığında Gar'dan AYBÜ'ye kesintisiz seferler olacak. * AYBÜ: Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi
  13. Emren Güray Mert

Hâlâ öyle. Havalimanına ulaşım için üç ayrı hat inşa edilecek: 1. Kuyubaşı-Esenboğa Havalimanı-AYBÜ metro hattı 2. Kuyubaşı-YHT Gar metro hattı 3. AYBÜ-Çubuk tramvay hattı
  14. Emren Güray Mert

Asgari Ücret 2025

Fiyatları baskılayacak politikalar da uygulanmalı aynı zamanda.
  15. Emren Güray Mert

Asgari Ücret 2025

Ama arttırmazsak da insanlar güç bela geçiniyor.
  16. Emren Güray Mert

Asgari Ücret 2025

25.000 olacak diye tahmin ediyorum.
  17. Emren Güray Mert

Kuruçeşme

Beşiktaş ilçesine bağlı mahallelerden biri olan Kuruçeşme'nin önemli noktaları şöyle: Muallim Naci Caddesi Galatasaray Adası Ahmet Adnan Saygun Caddesi TRT İstanbul Televizyonu İBB Cemil Topuzlu Parkı Halide Hanım Korusu İBB Ulus Parkı Robert Koleji Ayios Dimitrios Kuruçeşme Mezarlığı
  18. Emren Güray Mert

D Harfi İle Başlayan Erkek - Kız İsimleri

Üç ay önce iki oğul sahibi oldum. Birinin adını Deniz, diğerini de Ozan koyduk.
  19. Emren Güray Mert

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2024-2029 Dönemi Faaliyetleri

Ocak 2024 1 Ocak 2024 - Beşiktaş Barbaros Meydanı açıldı. 3 Ocak 2024 - Fatih ilçesinde yer alan Ordu Caddesi'nin yayalaştırılması işi tamamlandı. 4 Ocak 2024 - Piyalepaşa Meydanı ve Zemin Altı Otoparkı, açıldı. 4 Oca 2024 - Bostancı-Kayışdağı arasındaki yeni karayolu, trafiğe açıldı. 4 Ocak...
Geri