Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. H

İç Hatlarda En Çok Hangi Havayollarını Kullanıyorsunuz?

Genel de ajet. Çünkü yaşadığım yerde en çok o uçuyor.
  2. H

Ankaray Dikimevi-Natoyolu Uzatması

Bozankaya diye bir firma da var. Kadıköy metrosuna falan araç üretiyor. https://uym.ibb.gov.tr/kurumsal/haberler-ve-duyurular/kad%C4%B1k%C3%B6y-sabiha-g%C3%B6k%C3%A7en-havaliman%C4%B1-metro-hatt%C4%B1na-100-yeni-ara%C3%A7-geliyor
  3. H

Ankara - Yenikent - Karapürçek Metrobüs Hattı

Konkordato ilan eden prota değil, araç üreticisi AKIA. mayıs 2025 de konkordato ilan etmiş. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Bu arada belediyenin facebook sayfasında bu projenin 2026 planlarında olduğu yazıyor ama ne olur bilemem. (Mansur Yavaş, belediye meclis toplantısında söylemiş)
  4. H

Ankaray Dikimevi-Natoyolu Uzatması

Saçmalık. Ankara'da üretim yapan bir firma tercih edilmeli.
  5. H

Sizce Evlenme Yaşı Kaçtır?

Hiçbir zaman. Düpedüz dolandırılmaya gerek yok.
  6. H

Ara Tatil Kaldırılmalı mı ?

Kaldırılmalı ve hiçbir yere de eklenmemeli. Yaz tatili de kısalmalı. Öğretmenler aşırı tatil yapıyor. Diğer meslek grupları kadar tatil yapmalılar. Temmuz ve ağustos olacak şekilde 2 ay tatil yeter. Aslında o bile fazla da turizm konusu var.
  7. H

Türkiye Turizm Haberleri

Turizmi yaymaktan bahsediliyor ama bunun için bir şey yapılıyor mu? Pek emin değilim.
  8. H

Ankara'da Proje Çalışması Devam Eden Raylı Sistem Hatları

Tabi insanlar tercih ederse. Kaldı ki bu hattın asıl amacının havalimanı bağlantısını hızlandırmak olması gerekiyordu.
  9. H

Gerçekten duraklar buysa, tasarlayanın içtiği şeyden bende istiyorum. Bu hat böyle olursa zaman kazancı falan sağlamaz.
  10. H

Havalimanı metrosu doğrudan gara bağlanmalı. Bu sayede hızlı tren ile entegrasyon sağlanıp esb nin diğer illerden de yolcu çekmesi sağlanabilir. Oradan da kızılaya devam etmeli. Ama bu direkt olmalı, kuyubaşında aktarma olmamalı.
  11. H

Ankara ÖHO'da Değişen Otobüsler

Yüksek taban araç alımı yasaklanmalı.
  12. H

Yaşlılara yer veriyor musunuz? Verilmeli mi? İstememesi için Taktikler Bedava olmalı mı onlar için ve ulaşım araçlarında yer verme kavgaları

Engelliler hariç, kimseye yer vermemeye özen gösteriyorum. Taktik olarak da ters koltukları tercih ediyorum.
  13. H

Son Harfinden İl/İlçe/Ülke Bulmaca

Amravati (Hindistan'da bir yer)
  14. H

Ankara Esenboğa Havalimanı

Ajet, 23 ekimden itibaren Madrid'e haftada 3 frekans, 24 Ekim'den itibaren Barselona'ya haftada 4 frekans uçuşa başlıyor. Kaynak: ajet web sitesi
  15. H

Ankara Ego'da Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Uyanış - Asfalt - Eryaman
  16. H

Ankara Ego Filosuna Veda Eden Otobüsler

Biraz önce, 590 hattında çalışan 22-532 nolu aracın motoru yandı. 10239 nolu durağın orada. Ama hurda olmamış olabilir fark edip tüple söndürdüler.
  17. H

16 Temmuz 2025 Ankarada Ego Belediye Otobüsü Kazaya Karıştı.

Otobüsü tamir ederler. Hurdaya çıkmaz. Bu arada EGO şoförleri eskiden beri maganda gibi araç kullanıyor. İnsan mı taşıyorlar davar mı belli değil.
  18. H

Bu konuyu eskiden beri takip edenler (eski wowturkey döneminden beri) neden hiçbir şekilde inandırıcı olmadığını gayet iyi bilir. Gerisi de anca kendini komik duruma düşürür. Biz o proje, ihale, durak falan filan laflarını çok duyduk. Artık ucuz yalanlara karnımız tok. Umarım ben yanılırım ama...
Geri