Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Ben demiştim. Birsürü sabitlenmiş başlık vardı. Ne gereği var ki gözümüzü ve zihnimizi yormaktan başka. Güncel birşey olduğu zaman en üste çıkmalı ama hep bi engel var sabitlenmiş başlıklar yüzünden.
  2. M

Garaj Değiştiren İett Araçları Ve Garaj Muhabbetleri

Niye hani akia şöyle güzeldi böyle güzeldi iyi ki alınmıştı. Varsın mefta olsunlar. Yatmak için değil çalışmak için alındılar.
  3. M

Sabitlenmiş başlıkların fazlalığı can sıkıcıydı. Azaltılması çok iyi oldu.
  4. M

Otomatik yangın söndürücü çalışmıyorsa çalışır vaziyete getirsinler bakım yaparak. Bunlar delik açıyorlar bırakıyorlar. Yangın çıkarsa şoför delikten içeri uzatsında söndürsün diye. Hiç yüzünüze alev geldi mi o sıcaklığı hissettiniz mi. Izgara açmak yerine delik açıyorlar. Oto yangın...
  5. M

İETT'nin Mercedes Citaro Otobüsleri

Cama türk bayrağı asmakla olmuyor bay şoför. Garaj yapmıyorsa sen temizle. Yada onu da geçtim garaj sorumluları ne işe yarar. Bu arada Yunus şunu belirtmeliyim foto kalitesi çok iyi çıkmış.
  6. M

En genç dicektin sanırım
  7. M

Aslında şaka yapmak istemiştim bekledim ki "sohbet ediyorlar" yazsınlar
  8. M

Napıyo bunlar
  9. M

Körüklü manlar (sg-220) da zıplatıyordu ve sırf bu keyfi yaşamak için körük kısmına özellikle biniyordum biniyorduk falan.
  10. M

Yani var ya öyle yazılar yazdınız ki insan üzülüyor endişelenmeye başlıyor. Citarolar giderse ben üzülürüm. Solo olanlarına neredeyse hiç binemedim bile Avrupa yakasına solo citaro gönderirler mi, umudum kalmadı. Garaj transferi olur mu ki. Güncelleme 1 - Yeni otobüs bende isterim. Hem yeni...
  11. M

Bakım onarım iyileştirme, gerekirse kapsamlı revizyon. Sizleri anlayamıyorum biliyor musunuz geçen biri diyordu O345'lerden bile uzun çalıştılar diye yani bununla övünüyordu. Benim fikrim aynı. O345ler erken emekli oldular. Citarolar biraz daha kalmalı. Sonra ararız da bulamayız.
  12. M

En sonunda ekrem kabul etti dedi ki bu otobüslerin sarı olma kararını ben aldım. Öhoyla iettyi aynı kefeye mi koyuyorsunuz olayları çarpıtıyor musunuz ben kabul ediyorum dedi öho bile olsa sorumluluk bende dedi. Aynen böyle dedi. Onun haricinde tabi iett öho ayrımı yapılmalı.
  13. M

Sesimi duyurmak için ne yapmalı mıyım? Biz otobüsleri İETT'yi sevmiyor muyuz? Biz Citaroları sevmiyor muyuz? 30 yaşına da gelse çalışsın citarolar.
  14. M

İETT tembellik etti. Öhoları sübvanse etme kararı yanlıştı. Zaten öholar para etmeyen hatlarda çalışmıyordu. 36T mi boş gidip boş geliyordu? Hayır. 500T mi boş gidip boş geliyordu? Hayır. İETT sırf kendi tembelliğinden öhoları kendi isteği doğrultusunda kullanabilmek için onları sübvanse...
  15. M

Hiç olmazsa citaroların arkasına devasa ızgara aç. Veya otomatik yangın söndürme sistemi entegre et.
  16. M

Ya daha ne parasından söz ediyorsunuz. Geçen ki citaroyu ben yakmadım tamam mı. Bakımsızlıktan yandı. İETT'nin şuan ne gideri var. Para basması lazım. Senede %65 zam yapmayı biliyor. Madde madde gidelim. Otobüs alıyorsun akia Metrobüs alıyorsun akia Bakım ihalesi açıyorsun akia Hatları...
  17. M

Yanlış anladın. İETT genel müdürü orda korkuluk değil. Otobüs alımlarını değil seferlerden söz ediyorum. Kaldı ki otobüs alımlarından başkan kadar o da sorumludur. Koskoca İETT bu. Başkana iletirsin.
  18. M

Farklı birşey demiyorum. Şuan atıyorum mesela 622 hattının 16:50 seferi var diyelim. Trafik var diye üst üste 3 sefer iptal etmenin mantığı ne. Otobüsler arka arkaya birikiyormuş e ne güzel işte metrobüs gibi hizmete bak. Yani her otobüs zamanında çıkış yapmalı perondan. Trafik var diye sefer...
  19. M

Ben İETT'nin başında olacaktım ki siz görün hizmeti.
Geri