Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Çenemden kurtulamazdı ama.
  2. M

Mersin Büyükşehir Belediye Otobüsleri

Bu doğru değil.
  3. M

Citaro mantıklı bir tercih olmuş.
  4. M

Evet renkli tabelaymış🤩 Bu harika❗
  5. 0f5c7106-1d73-4060-801e-5b72b15308cb.jpeg

0f5c7106-1d73-4060-801e-5b72b15308cb.jpeg

6. M

İstanbul'un nüfusu artsın istemiyorum tamam mı. Ben sadece metrobüsün güzel görüntüsü için demiştim. İstanbul'da son kalan yeşil alanlarında yok olmasını istemiyorum.
  7. M

Tezeller değil miydi o, ayrıca değişmemiş miydi o araç
  8. M

İETT'nin Otokar Kent XL Otobüsleri (Metrobüs)

Rica etsek, elini taşın altına koyabilecek birileri yok mu. Bi Otokar Kent XL'nin tabelasına 49GB yazacak? Veya kendi istediği hattı da yazsa olur. Burda amaç tabelası nasıl görünüyor 2013 model ile kıyaslama işte anlarsınız ya.
  9. M

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Makyaja gitmeleri büyük hata oldu da. Asıl soru şu ilk makyajlı Otokar Kent LF'yi hangi talihli alacak.
  10. M

İett'nin Akia Ultra Lf 25 Otobüsleri (Metrobüs)

İyi ki bi hata yapıp çift taraftan kapılı olarak almadılar şu araçları. Yoksa nefretim ikiye katlanırdı. Herşeyin bi yakışığı var. Aslına bakarsanız marka farketmeksizin çift taraftan kapılı hangi araç olursa olsun sevmezdim sevemezdim. Ama Mansur başkan böyle bi hata yaptı mesela.
  11. M

Gaziantep Büyükşehir Belediye Otobüsleri (Gaziulaş)

Araç özel üretilmiş. Renkli tabeladan bu anlaşılıyor. Ayrıca 25 rakamı da tatmin edici. Gaziantep adına çok sevindim. İlk başta MAN zannettim ve Karsan olduğunu görünce büyük bi şok geçirdim ama özel üretim olduğunu görünce geçirdiğim şok yerini sevince bıraktı.
  12. images.jpeg

images.jpeg

13. M

Mersin Karsan E-ATA almış. Rengi daha doğru düzgün olabilirdi tamam mı bu ne böyle. Bi citymoodlara bak birde şuna üstelik aynı fabrikadan çıkan araçlar. Yandaki reklam panosunu unutmamaları güzel bi detay tıpkı citymoodlardaki gibi. Bu da özel üretilmiş olabilir mi. Ve ön tabelası renkli midir.
  14. M

Gaziantep Büyükşehir Belediye Otobüsleri (Gaziulaş)

Tam ben paylaşıcaktım😅
  15. M

Metrobüs Silivri'ye uzatılmalı mı
  16. M

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

336 - M4504 - M4513
  17. M

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

En son 120 toplu bmc alımı yapılmamış mıydı. Ve çoğunu savaş petrol almamış mıydı. Yani siparişi verilmemiş miydi. Savaş petrol daha da mı sipariş verecek. Sipariş vermeye aracı kaldı mı ki.
  18. M

İETT'nin 2012 ve 2016 Model BMC Procity Otobüsleri

Bunların direksiyonunu bende oldum olası sevemedim ne yalan söylim.
Geri