Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

İyisi mi toplu taşımayı bedava yapalım. Kaldıralım gitsin İstanbulkart sistemini.
  2. M

Mersin’de 24 Saat Ulaşım Mümkün mü?

Mersin'de gece de çalışan otobüs hatları var mı bilmiyorum ama olsun isterim.
  3. M

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Sanırsın taksi, şurda trafik var başka yoldan giriyim... Akıl sır erdiremiyorum bu İETT'ye.
  4. M

ESHOT’un 2012 Model BMC Procity Otobüsleri

Bana kalırsa ayakta alkışlıyorum biliyor musun. Çünkü sonuç olarak bu araçlar 92 model değiller 2012 modeller değerli arkadaşlar. Ki bana kalsa 92 model bile olsa boya cila yap ver gıcır gıcır bi şekilde hatta. Mesele budur yani bakarsan bağ bakmazsan dağ olur. Efendim gereksiz masrafmış tam...
  5. M

İETT'nin Otokar Kent 290 LF Otobüsleri

Mesajım siliniyor. Ne hakla yapıyorsunuz bunu. Hay allah iyiliğinizi versin... hadi verin 3 gün daha ceza. En sonunda bi daha hiç girmicem bu siteye. Çocuk muyuz biz. Konuşup tartışıp anlaşamıyor muyuz. Mesaj silmek ne. Demek ki korkun var ki haksızsın ki mesaj siliyorsun. Yani lafla...
  6. M

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Savaş petrol umarım bmc almaktan vazgeçmiştir ama kaç ay geçti araçlar çoktan üretilmiş olması gerekmez miydi şu bmclerden söz ediyorum.
  7. M

Vercel tcv diyor ama araç man
  8. M

İett Genel Müdürü Olsaydınız Ne Yapardınız?

150 körüklü, 150 solo alımı ihalesi açardım yarın ilk iş. Üzerine %20 artırım da uygulardım gerisini de siz hesaplayın işte kaç araç ediyor.
  9. M

İETT'nin Karsan Bredamenarinibus Otobüsleri

Güleryüz man motor mu kullanıyor
  10. M

İETT'nin Akia Ultra LF12 Otobüsleri

Gözlerime kulaklarıma inanamıyorum ya sen akia diye sabah akşam kıyameti koparmıyor muydun
  11. M

Fotoğraflar görünmüyor ama neden acaba. Tıklıyorum sadece img yazıyor. Bi tık düzeldi gibi.
  12. M

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

Amerika sana özelliği düşürülmüş F16 satıyor. Mercedeste kendi aracının motorunu olduğu gibi satmaz diye düşünüyorum akiaya. Sonuçta "rakip" firma.
  13. M

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

Avancity cng okul servisiniz mi
  14. M

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

Muhtemelen J serisini söylüyorsun. Onları bende sevmiyorum. Şekilsiz araçlar bence.
  15. M

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

En sevdiğim araç.
  16. M

Kocaeli | UlaşımPark A.Ş

Sizin karsanları İETT'ye gönderin. Bizde size akiaları gönderelim kabul mü
  17. M

Bursa İlçe Otobüsleri

Cobra sevdalısı yazısını görünce bi gülme tuttu
  18. M

Bursa İlçe Otobüsleri

Aa reklam şekline bak
  19. M

Kocaeli | UlaşımPark A.Ş