Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Semih bir sabah uyanıyor ve 36V kalkmış. Semih Vezneciler'e gitmek için önce alibeyköye gidecek sonra ordan veznecilere gidecek. 36V'nin değerini bilmelisin. Daha da bu konu da birşey demicem.
  2. M

İETT ihaleler sayfasına girdiğimde otobüs alım ihalesi görmek istiyorum anlıyor musunuz. Hergün bakıyorum.
  3. M

Daha acı olanı ise bundan sonra alınacak tüm araçların bu şekilde olması. Aynasız otobüsü bende sevmiyorum.
  4. M

Bilmiyorum da. Geçen çocuklu birileri bindi. Çocuklar ayakta bende bilerek yer vermedim. Bana ne abi bana mı sormuşlar. Neyse bu konu uzar gider.
  5. M

Semih. Akia'yı eleştiricem. Akia alınmasını eleştiricem. Bu benim en doğal hakkım. Bu Akia'nın dokunulmazlığı mı var. Bana muhalefet edeceksiniz diye iyice çığırından çıktınız.
  6. M

Akia nasıl alırsın sen bu kente.
  7. M

VAY CANINA ŞUANDA ŞOKTAYIM. O kadar şoktayım ki bu konu hakkında birşey yazmıcam bi süre...
  8. M

Kazanamayacağı ihaleye girmek istememişte olabilir. Düşüncem bu.
  9. M

Otobüsler hep 3-5 çocuklu suriyeli ile dolu. Bunun önüne geçilmeli. Madem ki 35 lira bayılıyoruz yok abi öyle bi dünya.
  10. M

İyi de bmcyi genişlettik derken otokarı daralttık. Otokar kentin yeni haline çok üzüldüm. İETT filosuna Otokar yerine BMC girsin diyebilecek hale geldim. Otokar bunu başardı ya başka birşey diyemiyorum. İyi olan birşeyin yerine daha iyisini koyamıyorsanız bozmayın abi. Conecto'nunda önceki...
  11. M

Şerh düşerek yorumuna like attım. Akia'nın metrobüslerini de sevmiyorum. Kadir döneminde reklamı yapılırken bile karşı çıkıyordum inanın.
  12. M

Nasıl yani anlamadım biraz daha açar mısın
  13. M

Ee izahı olmayan şeyin mizahı olur nasıldı güzel miydi😅
  14. M

Buna izin vermem biliyor musun.
  15. M

Kimden izin aldınız.
  16. M

Hayır madem ki konusu açıldı yok istanbulkart yok bilet sistemi yok her kapıya bi validatör yani Almanya'daki gibi mesela. Bende bilerek yazdım öylesine ücretsiz olsun diye. Kafam esti yazdım yani. Ayrıca dünyanın en zengin ülkesiyiz çünkü dünyanın en çok vergi veren ve bir kişinin itibarı için...
  17. M

Sadaka yok, hakkımız olanı talep ediyoruz.
  18. M

İETT'nin Otokar Kent XL Otobüsleri (Metrobüs)

Zaman o kadar hızlı geçiyor ki ölüp gebermek istiyorum
Geri