Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. blockytg

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

24 Üçkuyular İskele -> Kavacık Plaka/Filo No: 35 ADD 327 (18 - 025) Marka/Model: Otokar Sultan Doluluk: 20 kişi Parkur Süresi: 55 dk Sefer: 12:30 28 Kavacık -> Güzelbahçe Plaka/Filo No: 35 BCK 704 (21 - 385) Marka/Model: Otokar Sultan Doluluk: 5 kişi Parkur Süresi: 33 dk Sefer: 13:40 82...
  2. blockytg

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

hatırlatmak isterim ki otogar beydağ 2 saat 45 dk sürdü
  3. blockytg

536 Şirinyer Akt. -> Bayraklı Şehir Hastanesi (Ring) Plaka: 35 ASY 680 Marka/Model: Otokar Kent lf Doluluk: 11 kişi Parkur Süresi: 4 saat 22 dk (full ring) Sefer: 17:00 buca ve otoyol AŞIRI kalabalıktı 1. saatte çevik bir deydik ve 2. saat Tınaztepedeydik otobüs 3 saatte sehir hastanesine vardı...
  4. blockytg

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

536 yı yarım saattir bekliyorum kalkış saatinden 5 dk geçti ortalıkta yok
  5. blockytg

İzmir'de Güzergahının Değişmesini İstediğiniz Otobüs Hatları

539 Yenitepe Evleri-Şehir hastanesi olarak değiştirilebilir
  6. blockytg

İlkte 868 sandım ama led yoktu ve üstünde menemen belediyesi logosu vardı ve biyerinde ring hat yazıyordu
  7. blockytg

Güzergahını hiç bilmiyorum ama menemen meydan tarafından geldi ve menemen izbanın yanında durdu içi de yarı doluydu
  8. blockytg

Eshot dan ayrı Menemen belediyesi için çalışan Otokar centro ring hat gördüm
  9. blockytg

İzmir'de İlk Durak-Son Durak Arası Otobüs Videoları

Hiç çekmediğim için bilmiyorum otobüsün önünden nasıl çekebilirim? yada çekemezsem yandan çeksem problem olurmu
  10. blockytg

İzmir'de İlk Durak-Son Durak Arası Otobüs Videoları

Bende bir aralar parkur videoları çekmeyi planlıyorum sizce çekiyimmi ve nasıl?
  11. blockytg

Baktım kalkmıyormuş ama biri demişti bu forumda öyle bişey yanlış hatırlamıyorsam
  12. blockytg

481 kaldırılmıyormu öyle birşey duymuştum sitede pazartesinden sonra seferleri gözükmüyor demişti sanki birisi
  13. blockytg

481 Balçova -> İnciraltı Plaka: 35 CJA 389 Marka/Model: Mavi isuzu novociti life Doluluk: 13 kişi Parkur Süresi: 32 dk 486 İnciraltı -> Oyak Sitesi Plaka: 35 AUT 749 Marka/Model: Otokar kent Doluluk: 9 kişi Parkur Süresi: 20 dk 92 Üçyol M. -> Fuar İzmir Plaka: 35 HBG 98 Marka/Model: Otokar...
  14. blockytg

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

Fuar İzmir metro inşaatı her yerde metro inşaatı tabelası var
  15. blockytg

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

Bugün gördüklerim: 610 - ALV 831 (Otokar kent) 486 - AUT 749 (Otokar kent) 92 - HBG 98 (Otokar doruk) 681 - BVM 21 (MB Conecto) 510 - YS 293 (MB Conecto körüklü) 969 - RT 395 (Bmc procity) 516 - V 3949 (Bmc procity) 480 - DB 3962 (Temsa) 650 - DC 7577 (Man lions city) 481 - CJA 389 (İsuzu...
  16. blockytg

Bu eshot instagram fotoğrafçı sayfaları niye hep birbirileriyle yorumlarda kavga edip duruyorlar
  17. blockytg

Ben bugün meşgulüm maalesef ☹️
  18. blockytg

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

Bilmiyordum ilk defa öğrendim
  19. blockytg

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

Kent rehberinde mavişehir aktarmadan kalkan 885 diye bir hat var
Geri