Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. blockytg

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

bugun bu forumdaki 2 kisiyle azdaha karsilastim jdjdjjdj
  2. blockytg

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

468 Bornova M. -> Mevlana Mah. Plaka/Filo No: 35 PV 248 (09 - 207) Marka/Model: Bmc procity Doluluk: 58 kişi Parkur Süresi: 13 dk Sefer: 17:42 268 Doğanlar -> Bornova M. Plaka/Filo No: 35 DB 1092 (izulaş) Marka/Model: Otokar kent lf Doluluk: 36 kişi Parkur Süresi: 25 dk Sefer: 18:08
  3. blockytg

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

evet arasira menemende bile oturacak yer bulamiyorum aliaga-cumaovasi treni gelince
  4. blockytg

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

bende o izbandaydim sabah cekilmiyor cok sukur menemenden biniyorum oturcak yer oluyor
  5. blockytg

Mazide Kalmış ESHOT/İZULAŞ Hatları

1990 eshot arsiv videosunda 2 Talatpaşa-Fahrettin Altay hattinin tabelasi gozukuyor
  6. blockytg

177 Adatepe -> Kaynaklar Plaka/Filo No: 35 ATJ 029 (21 - 084) Marka/Model: Otokar kent lf Doluluk: 16 / 26 kişi Parkur Süresi: 44 dk Sefer: 14:35 / 15:30 176 Adatepe -> Demirciköy Plaka/Filo No: 35 ATV 343 (21 - 144) Marka/Model: Otokar kent lf Doluluk: 29 kişi Parkur Süresi: 1 saat 3 dk Sefer...
  7. blockytg

İzmir'deki En Komik Olmasını İstediğiniz Hatlar

selçuk mordoğan olsaydı aslında bana belirli günlerde işleyişli olurdu (torbalıdan geçerse)
  8. blockytg

En Çok İlçe Sınırı İçinden Geçen Eshot Hatları

754 de manisaya giriyor (yunusemre)
  9. blockytg

504 Halkapınar Metro -> Fuat Edip Baksı Plaka/Filo No: 35 ADD 316 (18 - 018) Marka/Model: Otokar sultan Doluluk: 22 kişi Parkur Süresi: 34 dk Sefer: 17:20
  10. blockytg

504 degerlendirmesi birazdan geliyor ama 102 ye binecektim GELMEDI 15 dk bekledikten sonra vazgectim 502 nin duragina yurudum
  11. blockytg

butun hatlar son duraktan aktarmasi olmadigi icin ayni otobuse 2 kez bindim bu yuzden doluluk ve seferler 2 tane olacak (parkur suresi benzerdir diye ugrasmadim) 935 Aliağa Akt. -> Aliağa OSB Plaka/Filo No: 35 CRN 517 (ALOSBİ) Marka/Model: Bozankaya Lamis Doluluk: 1 / 2 kişi Parkur Süresi: 48...
  12. blockytg

Eshotla İlgili Tuhaf Bulduğunuz Şeyler

Otobuslerdeki her zaman yanlis olan saatler suanda lamisde de 11:26 yaziyor (saat 14:26)
  13. blockytg

lan ben onu unutmustum 935 diye diye aklimdan cikmis cok ozur dilerim 😢
Geri