Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. blockytg

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

749 validatorunde egekent 2 - menemen akt. yaziyor
  2. blockytg

ulukent aktarmada 753 hattinda bir otokar centro vardi sofor ledk kapatip 826 nin kagit/karton?? yazisini koydu
  3. blockytg

saat 8:40 gibi egekent 2 son durakta eshot filosu olan bir iztaşıt kent lf gordum dogru gorduysem 19 - 022 ydi (128 hattinda)
  4. blockytg

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Izmir manisa izban hattinin ismini izman (izmir manisa) yapsalar komik olur
  5. blockytg

Menemen Sasalı hatti boylede olabilir menemenden direkt seyrek e hat yok ama yollar otobus icin kullanilmaz olabilir anca midibusler
  6. blockytg

seferihisar iztasitta calisan dolmusa benziyen iveco eshot araclari hangi model?
  7. blockytg

menemen aktarmanin yanindaki kafe yikilsa oraya kolayca 2-3 peronlu aktarma merkezi yapilabilir
  8. blockytg

İzmir Ulaşım-Büyükşehire Meclis aracılığıyla iletilecek önerileriniz istekleriniz

tek istedigim 400 un geri gelmesi yada menemenden bostanli iskeleye hat yapilmasi ve galiba baska biri soylemisti menemen sasali hattin yapilsa guzel olur guzergahi ulukent kavsagina kadar 800 gibi sonrasinda ulukent sanayiye girdikten sonra katip celebiye ugrayip ya balatciktanda gecip ya...
  9. blockytg

Güncel Depremler Bilgi

benim iphone dada deprem alarmi ve yukardan bildirim geliyor ama deprem dalgasini gosteren pop up gelmiyor rastgele
  10. blockytg

Güncel Depremler Bilgi

Bu gece en az 5 tane uyarı aldım ve uyanıp durdum
  11. blockytg

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

5 Üçkuyular İsk. -> Narlıdere Plaka/Filo No: 35 DB 4629 (13 - 160) Marka/Model: Temsa Doluluk: 40 kişi Parkur Süresi: 34 dk Sefer: 11:40 321 F. Altay Akt. -> Çamlı Plaka/Filo No: 35 DC 7573 (15 - 023) Marka/Model: Man lions city Doluluk: 35 kişi Parkur Süresi: 1 saat 13 dk Sefer: 13:15 971 F...
  12. blockytg

bugun ilk defa izulas olmayan doruk gordum (10 hattinda) ben doruklar sadece izulasda calisiyor zannediyordum
  13. blockytg

İzmir Ulaşımında Yaşadığınız Olaylar

bugun 321 de (degerlendirme geliyor 😉) yasli bir amca balcova metro duraginda bindi ve inmek istediginde sofor on kapidan inmek yasak dedi sonra yasli amcayla kucuk bir tartisma yasadi "ben yasliyim ben istedigim yerden binip inerim" gibi seyler dedi baya bir sofore sovdu 2 durak sonra indi ama...
  14. blockytg

Güncel Depremler Bilgi

bana gelmedi ama cok cok hafif hissettim gibi oldu
  15. blockytg

983 de f.altay tarafına gidiyor (son seferi 21:35)
  16. blockytg

Saat gece 1 ve çambel yönüne giden bir 949 var bu normal birsey mi? birkac hatta daha son seferinden saatler sonra calisir halde gormustum
  17. blockytg

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

214 Kemer Akt. -> Evka 3 Akt. Plaka/Filo No: 35 BZA 439 (24 - 020) Marka/Model: Mercedes Benz Conecto Doluluk: 11 kişi Parkur Süresi: 54 dk Sefer: 12:40 966 Evka 3 Akt. -> Ulucak Plaka/Filo No: 35 ATR 876 (21 - 138) Marka/Model: Otokar Kent lf Doluluk: 27 kişi Parkur Süresi: 33 dk Sefer: 14:09...
  18. blockytg

(2024 conecto ile simdi geldi 😍)
  19. blockytg

yeni değerlendirme için 214 bekliyordum sefer saatinden 5 dk geçti ortada yok
  20. blockytg

Güncel Depremler Bilgi

Karşıyakadan hissetmedim bazilari deprem oldugunu soyleyince "deprem mi oldu?" demistim
Geri