Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Kav

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Çok bakımsız duruyorlar merkezdeki dolmuşlar gibi aynı
  2. Kav

Biliyorum hocam gereksiz bulduğum hatlar zaten o yüzden öyle dedim şu anda adli tatil olduğu halde çalışıyorlar Son duraklarda çok bekliyor 20 dakika Tarişte bekledim geçen sene
  3. Kav

Biz de binebilsek keşke en azından araçlar kar eder 6 kişi için çalışmasa bari
  4. Kav

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

Sırf Atabey için Bornova ya da Evka-3'e gideceğim denemek için 2 yıl önce Liseye giderken 963, 515 gibi hatlara biniyordum gayet güzeldi araçlar şu sıralar sadece Mersinli Beldelerine biniyorum 502 için onlar da kötü onun dışında hep 2. bölge araçlarına biniyorum
  5. Kav

Adliye çalışanlarının ne ayrıcalığı var mesela bazı okullara ESHOT bile ulaşmıyor memur servisleri kaldırıldı mesela tasarruf tedbirleri kapsamında ESHOT gitti adliye çalışanlarına özel servis koydu ne değişti Bostanlı hattına Smrynada Işık beklerken denk geldim sadece 6 kişi vardı
  6. Kav

Özellikle sanırsam İZULAŞ hatları böyle ESHOT çalışan benzer hatlara bakıyorum 364, 501, 504 ve 513 gibi sorunsuz çalışıyorlar hatta neden çalıştığını bilmediğim 592, 593, 594 hatları bile eksiksiz çalışıyor
  7. Kav

İzmir'de Parklama İçin Uygun ve Boş Olan Otobüs Durakları ve Aktarma Merkezleri

Halkapınar'da 418 475 ve 364 peronuna hat açmak mümkün zaten bu üç hat seyrek seferli sıkıntı olmadan hat koyulabilir
  8. Kav

İzmir'de Parklama İçin Uygun ve Boş Olan Otobüs Durakları ve Aktarma Merkezleri

Tek bildiğim Bornova Metro peronları dolu oraya hat açmak zor mecbur Evka-3'e açılması lazım.
  9. Kav

Hocam kısaca parçalı araç olması gerektiğinden 40 dakika geç gelip 50 dakika geç kalkış yapıyor sabit araç da 21.20'ye kadar sefer yapması gerekirken 17.30'da garaja gidiyor. Bugünden farklı olarak parçalı araç gelmiyor, sabit araç da arıza yapıyor o günün bütün seferleri çöp oluyor yerine araç...
  10. Kav

Saat 17.10 Halkapınar'dayım ne güzel 17.20'de 102 var binerim hem bekleyen doruk aracı da var zaten 102 dışında doruk çalışan hat yok Halkapınar'da biner eve giderim dedim araç kalkmadı mecbur 502'ye bindim daha sonra Otobüs 35'ten baktım kalkmayan araç son gaz Evka-3 garaja gitti parçalı araç...
  11. Kav

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

01.00'a kadar uzamıştır gece boyu çalışmaz büyük ihtimalle
  12. Kav

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

805'e girmiş büyük ihtimalle sabah parçalı girdi
  13. Kav

72'ye giren TCV parçalı araç olarak girmiştir Temsa da başka hattan çekilmiştir arızalı araç yerine
  14. Kav

35 HD 4421 plakalı İZULAŞ Temsası 121'e girmiş
  15. Kav

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

Evet buraya yazacaktım siz yazmışsınız istasyonlar ne kadar sürede biter acaba
  16. Kav

İzmir Ukome Kararları

31.07.2025 tarih, 2025/28 No.lu UKOME Teknik Kurul Toplantısında; ESHOT Genel Müdürlüğünün; 796 No.lu Beydağ - Ödemiş arasında çalışan otobüslerin güzergahının; Gidiş: Mevcut güzergahını takiben - Stadyum Yolu Sk. - Yıldız Sk. - İstiklal Cad. - 75.Yıl Cad. - Zeytinlik 1 Sk. - Özlü Sk. - Adnan...
  17. Kav

İzmir Ukome Kararları

07.08.2025 tarih, 2025/30 No.lu UKOME Teknik Kurul Toplantısında; İBŞB Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca Karşıyaka ilçesi, bölünmüş yol olan Cevdet Bilsay Caddesi'nde yapılacak asfalt serim çalışması sırasında öncelikle Ordu Bulvarı'na gidiş yönünün araç trafiğine kapatılması ve çalışma yapılan...
  18. Kav

İzmir Ukome Kararları

24.07.2025 tarih, 2025/27 No.lu UKOME Teknik Kurul Toplantısında; İBŞB Raylı Sistem Dairesi Başkanlığınca "İzmir Hafif Raylı Sistemi 5. Aşama Üçyol - Buca Metro Hattı Yapım İşi" kapsamında Fuar İstasyonu ve makas yapısı alanının Fuar İzmir içerisinde iki aşamalı yapılacak imalat çalışmalarının...
  19. Kav

İzmir Ukome Kararları

24.07.2025 tarih, 2025/27 No.lu UKOME Teknik Kurul Toplantısında; TCDD 3. Bölge Müdürlüğünce Turan - Naldöken İstasyonları arası, TCDD km. 9+130'da bulunan 3,00 metre serbest açıklıklı, çelik menfezin seyrüsefer emniyeti açısından, İZSU kanal temizleme ekibi ile birlikte müşterek yapılacak bakım...
Geri