Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Kav

İzmir Ukome Kararları

17.07.2025 tarih, 2025/26 No.lu UKOME Teknik Kurul Toplantısında; İZULAŞ Genel Müdürlüğünce işletilen ve 31.10.2024 tarih, 2024/741 No.lu UKOME Genel Kurul Kararı ile 80 TL olarak belirlenen "Teleferik" fiyat tarifesinin, 150 TL (5 yaş ve altı ücretsiz) olacak şekilde güncellenmesi...
  2. Kav

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Metro/Tramvay/Ve Diğer Raylı Sistem Hatları

M11 Gayrettepe'ye yakın olabilir 75. Yıl
  3. Kav

Alpaslan Üçyol'a benzer olur ama 75. Yıl'ı bilemedim
  4. Kav

Eshot/İzulaş/İztaşıt Bugün Hangi Otobüs Arıza Yaptı?

35 BKJ 29 (08-153) 502'de Adil Akçamlı'da arıza yapmış
  5. Kav

T4 ve T6 için ekleme yapmayı unutmuşum T4 çıkar hocam Cengiz Han Caddesi dümdüz yol kavşak durağı tepeye eklediğim bir yer değil T6 için Girne tramvayının ilk hali Onur Mahallesine doğru gidiyordu son durağı İnönü Kültür Merkezi durağıydı sonradan Örnekköy'e çevrildi onun için ekledim orayı...
  6. Kav

T1'i dediğimiz gibi yapabilirim hocam T2'yi aslında Bayraklı'ya uzatacaktım oradan da ayrı bir tramvay hattı şeklinde Bornova'ya uzatacaktım tek hat farklı işletimler olabilir gibi geldi İnciraltı uzatması Haydar Aliyev Caddesi'nin sonuna kadar olur Özdilek AVM kısmına biraz zor olabilir M1'e...
  7. Kav

Yarın detaylı incelersiniz hocam Gürçeşme yerine Yeşildere yaparız hocam sıkıntı yok ordan merdivenle geçilir Gürçeşmeye (Burhaniye Metrobüs merdiveni V2 :D )
  8. Kav

https://metrodreamin.com/view/QTZIc0JJTHlHa1FOUEZQalhYNzhpUUNGN0EwMnwx Bu da benim tasarladığım harita daha eklemeler yaparım
  9. Kav

İzmir'deki En Komik Olmasını İstediğiniz Hatlar

Birkent 2 - 31072
  10. Kav

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Yoğun saat değilse en ön koltuğa otururum dolu ise araçtan araca değişiyor BMC Beldelerde Arka kapının karşısındaki koltuklara güneş var ise kapı tarafına Otokar Doruklarda en arka kapının önüne oturuyorum kafanızın yanında açılır cam var
  11. Kav

İzmir Banliyö Sistemi (İzban) Aliağa-Selçuk Hattı

İki tarafın siyasi görüşleri aynı ya da tek bir kuruma bağlı olunmadığı sürece saydığınız durumlar devam edecek maalesef başka çözüm yok
  12. Kav

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

Ben tam tarih vererek tahmin yapayım 23 Nisan 2027 ya da 22 Mayıs 2027
  13. Kav

Yok hocam Halkapınar'a öyle gidiyorum zaten Gaziemir'den Bayraklı'ya dönerken kullandığımda hesaplıyorum
  14. Kav

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

Hat parça parça açılacaktı mesela Üçyol - Şirinyer arası ne zaman açılır
  15. Kav

Olabilir Alsancaktan Halkapınara 15-20 dakikada geçiyorum çünkü
  16. Kav

İzbana 25 set alınması gerekiyormuş ama TCDD maalesef almıyormuş eğer alınırsa 6 vagon uzun bir süre tarih olur + sinyalizasyon ve 3. hat yapılırsa sefer sıklığı merkez için 6-8 dakika olacak
Geri