Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. E

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Bugün büyükşehir belediyesi yetkilileri arayıp belediyeden istekleri arzuları soruyordu.. sizi arayan oldumu
  2. E

Bazı kesimde var diyor yok Bağcılar olmaz yav kardeşim gel bak bi bağcılara nüfüs yoğunluğu mu desem konut krizi mi desem.. yani nasıl bir çalışma olmaz anlam veremiyor insan.. aynı zamanda da kime sorarsan gelip baksa yerin hiç kalmadığını o bile söyler yani bazı insanlara anlam veremiyorum..
  3. E

Bugün bağlar belediyesinden tanıdıklarla sohbet ettik biraz bir imar çalışmasının olduğunu söylediler fakat 2 konum varmış Oğlaklı da olabilir havalimanı karşısı da olabilir dediler..
  4. E

Bu hangi parselse
  5. E

O devir bitti inşallah kardeşim yeni Başkanlar valiyle arası iyi bağlar kaçınılmaz oldu yer hiç yok.. eski başkanıda senin bahsettiğin konu yüzünden ihraç ettiler..
  6. E

Beyler umudumuzu Allahtan kesmeyelim.. inşaallah 2026 da açılacak imarın içinde olur başkanın söz ettiği..
  7. E

Garbiçanakçı tarafı arsalar 5binlik imar planının içindemi bilgisi olan varmı ? İyi geceler
  8. E

Mesela demişsin garbiçanakçı kanalda çıkan yerler yani ne demek istiyor orda ?
  9. E

Belediye başkanı Bucak söylemişti geçen.. imarı açacağız diye ve özellikle Bağcılar bölgesinde yoğun bir konut krizi bulunmakta.. aynı zamanda da araziler hepsi doldu mecburen garbiçanakçı tarafında imar açılacak bu bunu gerektiriyor.. çünkü popüler araziler orada
  10. E

Allahtan ümit kesilmez ümitsizleşmiyoruz.. inşaallah umutla bekliyoruz
  11. E

Bende sene 2014 de aldım ben ve bir dostum beraber orda garbiçanakçıda aldık.. 11 senedir bir umutla bekliyoruz inşaallah bu bekleyişimiz bu yıl artık son bulup imarın haberiyle uyanacağız..
  12. E

yeni gelişmeler olursa haberdar olalım hepinize iyi pazarlar..
  13. E

Garbiçanakçı imarı açılacak bölgedir Bağcılar tarafında konut krizi çok büyük seviyede üstelik parselasyonlar ve projesi hazırdır.. inşallah uygulamanın içinde olacaktır.
  14. E

Bağcılar tarafında konut krizi her geçen gün artıyor.. acilen imarın bu tarafa verilmesi lazım şuanda da içinde bulunduğumuz gibi konut kiralarının alıp başını gitmiş olması serbest piyasayı anımsatıyor..
  15. E

Bağcılar havalimanı karşısı için konuşuluyordu 2026 kapsamının içinde olurmu o bölge
Geri