Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. E

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Garbiçanakçıda çalışma içerisinde mi bilgisi duyumu olan varmıdır
  2. E

Diyarbakır sezai kültür evinde yapıldı bu bahsettiğim toplantı 22 yada 23 eylülde yapıldı
  3. E

beyler merhaba iyi geceler geçenlerde imar şehircilik toplantısı yapıldı.. bu toplantıya Büyükşehir belediyesi ve bağlar belediyesi eşbaşkanları ve diğer illerden gelen belediye eşbaşkanları katıldı.. toplantı Diyarbakır’da yapıldı masada bir çok konu vardı.. Bunu öngörerek bağlar belediyesinin...
  4. E

Hepinize merhabalar iyi akşamlar.. bugün bir abim haritacı aynı zamanda belediyenin.. biraz konuştuk imar planlamasıdır bu yeni gelişme olan sınır değişikliğidir bana dedikleri şu.. hashavarın imar çalışmasının içerisinde olduğu Ersin tatar parkının karşısı eski garbiçanakçı dediğimiz yeni...
  5. E

Bu hareketliliğin o yönde bir çalışma olduğunu düşünüyorum
  6. E

Tkgm de garbiçanakçıdiye geçiyordu kaldırırlar onuda
  7. E

364 nolu parsel 4745/1 nolu parsel ağaçgeçit mahallesine alınmış görünüşe göre
  8. E

haber doğruymuş valiliğin sayfasında
  9. E

Beyler böyle bir haber var herkes bir bakıp istişare edebilirmi bu haber neyin habercisi olabilir ? Yada bu hareketlilik ne için olabilir teşekkürler
  10. E

364 ün önündeki yola sıfır araziler hepsi viyadüğe kadar ticari imarlıdır 2-3 katlı dükkan olacaktır 364 ise konut veya villakent projesi konuşuluyor..
  11. E

Geçen gün bir videoda gördüm 5. Sanayi yapımına başlanmış diyordu yapılmıştı hatta.. oğlaklı tarafındamı yapıldı haberi olan varmı?
  12. E

İyi günler dostlar.. yeni gelişmelerden haberdar olalım..
  13. E

Yani öyle gezip Japonya’larda olmaz olmaz bu şehrin bir sorunu var bir bekası var..
  14. E

Şoreş hoca haklı burda yollar asfaltlar nasıl ne halde iken traktörcüler sitesi yandı kimse yetişemedi.. hiç çalışma yok.. onlarda Japonyalara gitsin gezsin ler yanlış anlamayın ama bu doğru değil
  15. E

Orada arazisi çok olan bir ismini vermek istemediğim ama adı gerek yapılarıyla olsun bağcılarda çok geçen inşaat sahipleri var onlar imarın açılması için elinden gelen herşeyi yaparlar tıpkı özel imar için başvurdukları gibi onun için..çünkü arazileri garbiçanakçıda çok var onların
  16. E

Onun görevi bitti sona erdi 2023 de
  17. E

Şoreş hocam diyorsun başkan mı bırakmıyor yani ( havalimanı)
  18. E

Şoreş hocam bazı parsellerde bir duyum aldım mesela 364 nolu parsel 875 dnmdür ya adam çıkmış diyor ki orada bir dönüm satamazsın niye diyorum diyor tapuyu alabilirsin ama bana yerini göster diyor benim bir dönümünün yeri neresi bana yerini söyle o zaman onu bana diyor yani almamaya teşvik etme...
Geri