Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. E

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Gece hattına daha gerekli olan çoğu bölge varken gidip de Göktürk gibi zengin kesimin yüksek olduğu, gece taksiyle bile dönme imkanına sahip olanların daha fazla ihtiyacı vardı tabi tebrik ederiz iett👏
  2. E

İETT - Üzerinde Güneş Batmayan Hat 500T

B5330 - 500L, TM18
  3. E

İett'de Gece Çalışması Gereken Otobüs Hatları Ve Gece Seferleri

Ben 79KM diyorum. Belki tüm gece saatleri olmayabilir ama şöyle gece 00.00 - 01.00 arasına konulabilir bir kaç sefer.
  4. E

Garaj Değiştiren İett Araçları Ve Garaj Muhabbetleri

12 yıllık araçlar insana nasıl da yeni otobüs alınmış gibi heyecan yaratıyor milleti düşürdükleri şu hale de bak bu kadar mı fakirleştik biz.
  5. E

İstanbul'da İstediğiniz Raylı Sistem Hatları

M3'ün Onurkent'ten sonra veya Metrokent'te oluyorsa bilmem artık ordan bi kolu Habipler tarafına uzatılma projesi vardı bi ara arada kalan kışlanın yeni otogar olarak planlaması vardı hatta o olursa güzel olur ayrıyaten T5'in Sultangazi tarafına doğru uzaması daha yararlı olur gibi düşünüyorum...
  6. E

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Güzelmiş yeni aracı gördüm bugün.
  7. E

İETT'de Körüklü Otobüs Çalışması Şart Olan Hatlar

TM18’e versinler. Bölgenin en kalabalık hattı.
  8. E

TM18 Mescidi selam kalkışlı seferleri 23.30’a uzatılmış. Alibeyköy’den de ekstra 23.45, 00.00 ve 00.20 ile beraber 3 sefer konulmuş. Seferleri sıklaştırmanız yetmiyor yine paket gidiyoruz yine paket gidiyoruz o kadar hat içinde alibeyköyün en çok yolcusu olan hattına bi kaç tane körüklü koymanız...
  9. E

36V hattının haftaiçi cebeci deparları öho olmuş ayrıyaten haftasonu öho araç sayısı 2’ye çıkmış.
  10. E

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

B-1640 akia olmuş daha önceden yazıldıysa silebilirim.
  11. E

İETT'de Körüklü Otobüs Çalışması Şart Olan Hatlar

İlk açıldığında 336G ile beraber körüklü çalışıyodu 79KM ve 336M hatlarının kısaltılmış versiyonu olan iki hat şimdi yalnızca haftasonları 336G hattında körüklü çalışıyor.
  12. E

M7 Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı Uzatması

bu uzatmanın ilk etabı 2026’da açılıyomuş afişlerde gördüm.
  13. E

geç döndüğüm için kusura bakma siteye her zaman giremiyorum. ilk gün olduğu için kimsenin haberi yoktu o yüzden sayılı kişiler vardı ama zamanla artar yolcusu
  14. E

şuan tekrardan açılan 36L hattında yolculuk yapıyorum. Hayatımda ilk defa bi otobüse binerken güleryüzlü insan görüyorum tabelayı gören eski sevgilisine kavuşmuş gibi musmutlu biniyor otobüse. ah keşke beşiktaşa kadar uzasa eskisi gibi bi de seferlerini artırsalar…
  15. E

biz aylarca beşiktaşta sıra bekleme sıkıntısını dile getirirken seferlerin artırmasını talep ederken hatları tamamen kapatmışlardı. hastanın doktora gidip çare bulduğu ilaçlardan isterken daha da hasta edenini vermesi gibi bişey
  16. E

yine gazi mahallesi torpili geçilmiş. cebeci de 50. yılda sultançiftliğinde m.selamda yaşayanlar beşiktaşa gidemez mi? gazidekilerden neyi eksik nüfüsu da daha fazla. metroyu açana kadar bekleseydiniz bari.
  17. E

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

K1051 - 79KM O3064, O2009 - 336M (körüklüler yerine otokarlar çalışmaya başlamış ayrıca seferleri sıklaştırılmış.)
  18. E

M7 Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı

açılsın artık yorulduk be
Geri