Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. E

B2 Gebze-Haydarpaşa Banliyö Hattı

Eskiden yılın çoğunluk zamanlarında bu hattı kullanırdık. Ben daha küçücüktüm. Keşke o günlere dönebilsek. Çok farklı evren gibi geliyo bana o zamanlar. Söğütlüçeşmeden trene bineceğim zaman yaşadığım heyecan.. Maltepe'nin o eski mavi boyalı istasyonu.. Sahilyolu tabelasını gördüğümde yaşadığım...
  2. E

İETT ÖHO'da Bölge Değiştiren Otobüsler

A-279 ile A-363 yer değiştirmiş. Bölge zaten gıdım gıdım otobüs değiştiriyo bi de gide gide 2025 kasa Procity TR gitmiş🤦 Neyse yerine gelen iyi en azından. Yeni kasa Isuzu'ları saymazsak A-5 bölgesinin ilk kez nurtopu gibi eski kasa Isuzu Citiport'u oldu.
  3. E

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Hep bugünün hiç gelmemesini umdum..
  4. E

İETT ve Enteresanlıklar

Geçenlerde HT19 tabelalı Citaro'nun arkasında 458 yazıyordu. Yine geçenlerde 79KM tabelalı BMC Procity TR'nin arkasında 78H yazıyordu. Şimdi birisi otobüsüne yetişmeye çalışsa, otobüsün arkasından bu kodları görse "bu benim otobüsüm değil" dese boş yere saatlerce otobüs beklemek zorunda kalacak.
  5. E

Savaş Petrol Araçları Hakkında

B-1503 TM15'de
  6. E

A-5'te aynı b*k. Grubun tek yeni mercedes kasası A-270 o da 2017 model.
  7. E

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

Veriyodunuz madem 36V'ye de verseydiniz ya üvey evlat mıyız biz.
  8. E

Savaş Petrol Araçları Hakkında

Ya bari geliyosunuz erguvenken gelseydiniz ya napiyim ben sizi sarıyken. Zamanında hayalini kurmuştum erguvanlar da bi gün bizim bölgede çalışır mı diye.
  9. E

İBB - 2029 - Raylı Sistem Projeleri hk.

Uzattıkça uzatıyolar sadece 2 istasyon 10 yıldır inşaatta halen.
  10. E

401T ÖHO Bölgesi

Allah belamı versin ki yetmiyo bile 10 dk sonra kalkan araba bile paket. Sabah ve öğlen okula gidemiyoruz o küçücük otobüsler yetmiyor zıkkım olası yere.
  11. E

401T ÖHO Bölgesi

O2213 Sultangazi aracı. Ayrıca A-1166 MR40 bölgesi. Tepekent'te aktif olarak 3 karsan atak (2si yeni) 1 güleryüz gm 2 otokar sultan maxi city diğerleri otokar sultan lf
  12. E

İETT ve Enteresanlıklar

48G, 48KA, 48K falan otokar çalışıyor Göktürkte
  13. E

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Kamera şakası mı yapıyo İETT? Daha dün çalışma tamamlanmamış mıydı? Tekrar mı bozdunuz yolu..
  14. E

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Oh şükür sonunda ya. Rixos Tersane'ye giderken taa Kasımpaşa'da inip yayan tünelden yarım saat yürüyorduk. Şimdi direkt önünde inicem.
  15. E

Bu hangi site? Daha önce çalışan tumotobusler.vercel sitesi bozulmuş galiba.
  16. E

İETT'den Haberler

O sırada Avrupa yakasındaki şöförler yolcunun üzerine sürüyor. Anadolu yakasının gözünü seveyim.
  17. E

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

Aynı durumu geçen aylarda Yayla Mahallesinde gördüm. 50G Göktürk - Taksim tabelalı otobüs sabahın ilk ışıklarında 36V'nin ilk seferi için durağa gidiyordu.
  18. E

M3 Bakırköy Sahil-Kayaşehir Merkez Metro Hattı

m3'ün başı muhafazakar sonu seküler kültürler arası bir hat.
  19. E

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

36V A-259, A-240 2 ayda bir denk gelirler. İki dost iki deli kurşun gibiyiz halen.
Geri