Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. boalquno

İETT/ÖHO Otobüslerinin İç Mekan Fotoğrafları

O3131 En sevdiğim koltuktayım. :)
  2. boalquno

İETT'nin Mercedes Citaro Otobüsleri

Şuan çıkartılacaklarını pek sanmıyorum hocam istanbul'da zaten otobüs eksiği var iett yeni araç almadan citaroları emekliye ayıramaz. Yeni araçta şuan bu ekonomik şartlarda zor citarolar bir müddet daha bizimle tadını çıkaralım.
  3. boalquno

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Daha ağır bir koku sabah yeni uyanan insanın ağız kokusu gibi ağır.
  4. boalquno

Arkadaşlar özellikle son 1-2 yıldır farkettiğim bir durum var sabah ve akşam yoğunluk saatleri metrolarda aşırı ağır bir koku oluyor önceden bu kadar etkilemezdi beni ama artık baya midem bulanıyor maske takmak zorunda kalıyorum bu konu hakkında düşünceleriniz nedir ?
  5. boalquno

Şoförlerle denk geldikçe sohbet eden biriyim genel olarak şikayetleri yolcudan. Trafik güzergah vs dert değil ama yolcular çok yoruyor diyorlar.
  6. boalquno

Hocam köprülü hatlarda bildiğim kadarıyla citaro çalışmıyor 122C ve 122D hatlarında sabit olarak Körüklü metrobüs çıkması conectolar çalışıyor. Ancak eğer anadolu yakasına geçme şansınız olursa bu taraf tam bir citaro cennetidir 11 li, 13 lü , 15 lü hatların çoğu solo citaro çalışır 15F full...
  7. boalquno

İçinde citaro olan hiç bir fotoğraf kötü değildir dostum emeğine sağlık.
  8. boalquno

En Çok Seyahat Ettiğiniz Otobüs&Metro Hatları

Metro - M5 Otobüs - MR9 - ÇM43 - 122D - 9S - 11G - 9ÇN - 131T - 11 - 11A - 14YK - 14
  9. boalquno

İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Raylı Sistemi Kullandım?

C-966'ya binersen selamlarımı ilet şöför arkadaşıma :)
  10. boalquno

Sensiz otobüs yolculuğunun tadı yok benim için citarom. İyiki varsın iyi ki istanbuldasın ve iyi ki iyice eskidin bu halin daha güzel.
  11. boalquno

Otobüs Sevgisi Sahaya Taşsın mı? Hat Gezileri+İnceleme - Sohbet

Merhaba arkadaşlar, Aklıma bir fikir geldi. Burada otobüs sevdalısı bir kitleyiz ve biliyorsunuz ki dışarıda otobüs seven, otobüsler hakkında sohbet edebileceğimiz insanları bulmak pek kolay olmuyor. Madem burada hazır toplandık, neden bunu gerçek hayata da taşımıyoruz diye düşündüm. Bu...
  12. boalquno

Bence citaro şuan filodaki en yaşlı araç olmasına rağmen hala en keyifli araç. Otokar'lardan 100 kat daha iyi her açıdan şuan nasıl ikarusların özlemini çekiyorsam citarolarında özlemini çekmemek için her fırsatta binip tadını çıkartıyorum. Özellikle 136 - 137 - 138 - 138B - 139S ve 139D...
  13. boalquno

İETT'de Kazaya Karışan Otobüsler

Dün gece aklımdan geçirmiştim yollar çok berbat umarım kaza bela olmaz diye ama maalesef yine olmuş.
Geri