Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Caracalla

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Parlak urla hattı bile açılmışken sarpıncık yeniliman tarafına da otobüs girebilir, Karaburun üvey evlat ellerinde olsa bırakın mordoğana uzatmayı balıklıovayı bile iptal ederler, iyteye de mecburen sefer yapıyorlar Ama belki hatların saatleri güncellenerek ve araçların birbirini takip etmesi...
  2. Caracalla

290 Tınaztepe - Bostanlı İskele 390 Tınaztepe - Bornova Metro 690 Tınaztepe - F. Altay ekspres hatlarının başlangıç noktası Adatepe Garajına alınmalı, Dokuzçeşmeler Kampüsü ve Üçkuyular bölgesini ve yoğun nüfuslu Eski Mezarlık bölgesini görmeli, bu şekilde bu hatları kullanmak isteyen yolcuların...
  3. Caracalla

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

şaşırmadım derim, cezaevi arazisinde izinler çıkmadı şeklinde ilk haberler geldiğinde benim de aklıma gelmişti. seyfi demirsoy önü basket sahaları, yörük ali efe parkı, fil heykeli önü ve kuzeyde adnan kahveci caddesi vergi dairesi önü gibi alanlar aklıma gelmişti. keşke ilk projede olduğu gibi...
  4. Caracalla

2004 2005 yılında inönü caddesi uzatması yapım ihalesine çıkılırken buca metrosunun güzergah çalışmaları da başlamıştı. O yıllardan beri tünelin oradan geçeceği belliyken istasyonun yeri hancı arazisi sgk arazisi heykel ve kasaplar diye tartışıldı ve tam olarak kesinleşmedi. temel atılalı 3 yıl...
  5. Caracalla

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

çok uzun zamandır hayalini kurduğum bir projeydi kent estetiğine inanılmaz katkısı olacağını düşünüyorum. ayrıca açılır kapanır otomatik kapılar yerine hava perdesi konmuş olması harika, işlevsel bir yapı olacağı kesin
  6. Caracalla

İzmir’in nostaljik durakları modern tasarımıyla geri dönüyor 03.05.2025 ESHOT Genel Müdürlüğü, 1930’lu yılların sonlarında İzmir Belediyesi tarafından şehir içi ulaşım arterlerine kazandırılan dönemin durak tasarımını modernize ederek kente kazandırıyor. Nostaljik durakların ilki, kent...
  7. Caracalla

İzmir Ulaşım Projeleriniz ve Önerileriniz

Narlıdere - Yeşilyurt Güney Çevreyolu *şehrin batı kesimiyle tek bağlantı noktası olan fahrettin altaya alternatif sağlamak *balçova bölgesini çevreyoluna bağlayacak ikinci bir kavşak açmak *yeşilyurt bölgesini çevreyoluna bağlamak *fahrettin altaydaki korkunç trafiği dağıtıp mehmetçik...
  8. Caracalla

Ben kesinlikle harika bir proje olabileceğini düşünüyorum ancak önce bucaya bi metro gelsin, sonra karşıyakaya metro gelsin, körfezin işini de şimdilik vapurlar yapsın. 290 bostanlı iskele hattını maks. 10 dk sıklıkla çalışacak şekilde, buca başlangıcını da adatepe ve üçkuyular yaparak daha...
  9. Caracalla

2021den beri yayınlanmıyor, bence büyük eksiklik, ancak bu yıl ilk kez ocak ayında izmirimkart hesabından sıralama paylaşılmıştı
  10. Caracalla

Eshot 2024 Faaliyet Raporu yayınlanmış
  11. Caracalla

metro açıldıktan sonra etrafı toplamaları 1 yıl sürdü, komple sıfırdan inşa edilen bir yerde otobüs son durak alanı düşünülmemiş, hatlarda hiçbir değişiklik olmasa bile 969 ve 480 hatlarının balçova yönüne duraklaması için bir durak bile düşünülmemiş, ne yapmaya çalışıyorlar
  12. Caracalla

İzmir - T2 (Fahrettin Altay – Halkapınar) Tramvay Hattı (Konak Tramvayı)

Tramvay çift araç ve iki üç dk sıklıkla çalışmalı, alsancakta trafiği düşünemiyorum ama bu haliyle de sürdürebilir değil. Tramvay geçici bir çözümdü. Alsancak’a yapılması için çoook geç kalınmış bir metronun “üstünü örtmek” için yapıldı. Tramvay inşası başlayalı biteli 10 yıl olacak hala bu...
  13. Caracalla

İzmir - T2 (Fahrettin Altay – Halkapınar) Tramvay Hattı (Konak Tramvayı)

Keşke akşamüstü 4-6 arası Hocazade - Konak ek seferleri olsa, veya makas durumuna göre Atatürk Spor Salonu - Karantina olabilir Artık konaktan tramvaya binmek imkansız halde
  14. Caracalla

eski önerilerimle birlikte incelerseniz balçova çok rahat 4-5 ayrı hat açılabileceğini düşünyorum. kalan güzergahta da 480 tek başına yetecektir. Balçova Metro - Teleferik Ring Balçova Metro - Çağdaş Metro - Ekonomi - Teleferik -Salih dede lisesi - balçova itfaiye - molla kuyusu - balçova metro...
  15. Caracalla

Öneri 3 te belirttiğim gibi tramvay balçova kavşağa kadar bir durak uzasa, tüm otobüsleri kapatsınlar balçova içinde her sokakta vızır vızır dolmuşlar (iztaşıt tabi) dolaşsın sorun değil F.A. ya ulaşmayan her çözüm kısır kalıyor maalesef Bu uzatmayla birlikte balçova için tüm hat önerileri...
  16. Caracalla

Sarnıç İzban - Gaziemir İzban maks 10 dk sıklıkla çalışır, gaziemiri izbana bağlar. hattın sık çalışabilmesi için özellikle uzatmadım, halihazırda sarnıça hatlar var, hasan güven cd üzerinden esbaş aktarmaya uzatmamamın sebebi de oraya giden hatlar bulunması. bu hattın amacı gaziemir merkezdeki...
  17. Caracalla

karabağlardan izbana ulaşan tek hat yok, 671 belki sayılabilir ancak asıl hedefi buca yolcusu Sent garajı, esbaş, gaziemir, sarnıç bu dört istasyondan da gaziemire ulaşım yetersiz aktarmalar kısıtlı, çoğu gaziemir yolcusu hiç izbana yönelmiyor bile Gaziemirden karabağlara ulaşım da sıkıntı...
  18. Caracalla

Genele bakınca raylı sisteme zorlamakta sıkıntı yok, asıl sıkıntı izmirde raylı sistem olmaması Adam gibi güzergahına 2024 yılında ancak kavuşmuş 1 tanecik metro, sardalya konservesi gibi sıkışık izban, avm servisi tramvayları saymazsak 6 metro hattı 6 tramvay hattı, şehiriçi istasyonlarında...
Geri