Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Caracalla

İzmir'de Kesinlikle Körüklü Otobüsle Çalışması Gereken Otobüs Hatları

Balçova içi tek körüklü hat 480 olabilir, gelecekte çağdaş cd ve sarmaşık cd sinden açılacak yeni hatlar ve mevcut 167 gibi diğer tüm hatlar solo olabilir
  2. Caracalla

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Dediğiniz gibi şu an lozana tek bir hat girme hakkı varsa o da Yeşilyurt hattıdır, açılması için çok geç kalındı
  3. Caracalla

Sanırım durak adından da anlaşılıyor. Bu arada forumda arkadaşlarımızın 951 hattı ile birleşmesi önerisini ben de him e ilettim. Umarım birlik halinde hareket etmenin faydasını görürüz
  4. Caracalla

977 şu eki yapsalar güzelyalıdaki iki ayrı binasını da görür, incirsltına da uzarsa hem 486ya destek olur Bir öğrenci bile varsa uzatılmalıdır. Okula en yakın yurt, kesin vardır.
  5. Caracalla

Tepecik hastanenin arkasındaki arsaya konak belediye binası yapılıyor, sanki orası için açılmış sipariş bir hat olduğunu düşündüm
  6. Caracalla

Sanki lozanda yeterince otobüs parketmiyor gibi bir de bir saat orada otobüs park edecek Bari Boğaziçi Levent vs. İle Halkapınar arası olsaydı da insanlar hattı bir saat beklediğine değseydi
  7. Caracalla

İzmir'in Bindiğiniz Bütün Ulaşımı Hakkında Düşünceleriniz Ve Tartışma Yeri

Maliyetiyle kapasitesi ve kilometresi ters orantılı bu ulaşım şekli daha çok göze hitap eden turistik yerlerde ve bizim kordondaki elektrikli otobüs-tramvay gibi şehirlerin simge noktalarında kendi kendine salınıp giden araçlar olmaktan öteye geçemiyor. İzmirin ulaşım problemine en ufak katkısı...
  8. Caracalla

İkinci çevre yolu güzergahını anlatıyorsunuz aslında, acaba aynı güzergahta çevre yolu yerine metro olsaydı nasıl olurdu (m4 harici)
  9. Caracalla

Selçuk tokide bir istasyon ileride kesinlikle düşünülecektir. Bir merdivenle inilebilecek durumda ve bilet holü yoldan düz ayak direkt geçiş olacak şekilde olabilir,
  10. Caracalla

Güzergahı En Eğlenceli Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları.

Eski 169 yeni T2 tramvayı izmirin en mükemmel manzarasına sahip Yaz aylarında gün batımında 690 ile Tınaztepeden F.Altay yönüne giderseniz inanılmaz gün batımı manzarasını doya doya seyredebilirsiniz 480 İnciraltı üçkuyular iskele hattının güzergahına bayılırım gitmek istediğim pek çok noktayı...
  11. Caracalla

Her Zaman Geç Kalan Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları

490 tınaztepe-üçyol 984 Urla 520 salih omurtak üçyol 20 koop evleri konak
  12. Caracalla

İzmir Ulaşımında Yaşadığınız Olaylar

Daha önce de böyle bir şey yaşadığım için artık benzer durumlarda bir durak önceden şöföre söyleyip sonraki durakta bu kapıdan inebilir miyim diyorum, en azından reddedilirse arkaya geçmeye çalışırım diye
  13. Caracalla

Ben plakasını almamıştım sadece saati ve konumu söylemiştim, ama urla araçları 20 30 dk arayla olduğu için tespit etmek daha kolay sanırım
  14. Caracalla

Her şeyi şikayet etmeye hakkınız var Geçtiğimiz yıl urla sosyal bilimler lisesi durağında bir kilometre geriden gelen, el ettiğimiz halde hızını kesmeden durağı pas geçen 984 urla şöförünü şikayet etmiştim, personel tespit edilip, personel dosyasına işlendi diye cevap gelmişti
  15. Caracalla

İzmir Ulaşım Projeleriniz ve Önerileriniz

Güzelbahçe iskelesi faal olsa ve otobüs hatlarıyla sık ulaşım sağlansa karşıyaka ve konak seferlerine urladan bile gelip binenler olur, özellikle sabah akşam seferleri kesinlikle olmalı
  16. Caracalla

İzmir'de Güzergahının Değişmesini İstediğiniz Otobüs Hatları

Aslında önce bi hat açılsın görelim de, 481 hattı üçkuyular iskeleye girmek yerine nasıl olsa agora arkası yan yol çift yön haline getirilmişken balçova metroya direkt gitse daha faydalı olur
  17. Caracalla

Bu iki hattın ortak tek bir durağı bile yok bambaşka semtlere hizmet edecekler 823 zaten 1.5 saatte bir, ellerinde olsa kapatırlar
  18. Caracalla

Otoban üzerinden Yeşilyurt’a giden bir hat şart
  19. Caracalla

Karabağlar semtlerinden sadece konak yönlü hatlar çalışıyor çok ilginç gerçekten, şehrin nüfusu 25 yılda 2 milyon arttı, izmirin en büyük ilçesinin yanından geçen izbana bağlantısı 15 yıldır yok, karabağlardan gaziemire talep olmaması imkansız sadece hala bir direkt hat açılmadığı için yoğunluğu...
  20. Caracalla

İzmir'de Sefer Saatlerinin Değişmesini İstediğiniz Otobüs Hatları

705 hattının seyrek saatlerde en fazla 15 dakika sıklıkla çalışmasını isterdim Ayrıca gece Sarnıç son kalkışı olan 00.10 yerine 00.40 a bir ek sefer olmasını isterdim
Geri