Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Caracalla

İzmir Banliyö Sistemi (İzban) Aliağa-Selçuk Hattı

öneriniz çok mantıklı ancak bence alsancak istasyonu hiçbir seferin pas geçilemeyeceği kadar önemli ve yoğun bir istasyon Alsancakta 10 dakikadan daha uzun aralıklı sefer olmamalı Yoksa yolcular perondan taşıp turnike alanına kadar yığılabilir Böyle bir işletmede de hilal istasyonu da pas...
  2. Caracalla

Eshot istasyondan hat açmak istemediği için yapılmıyordur hahah Bu şekilde yükseltilmiş değil ama, yer seviyesinde bir peron, tekeli ile pancar arasında itob osb yakınında da var
  3. Caracalla

İzbanın en büyük problemi sadece iki hattı olmasıdır, tüm güzergahın en az 4 hattı olması ve alsancak gibi merkezi yerlerde yhtleri de düşününce en az 6 hattı olması gerekirdi bu şekilde bazı istasyonları pas geçecek ekspres seferler düzenlenebilirdi Bir de hilal alsancak halkapınar bölgesinin...
  4. Caracalla

Eshot'a İletmiş Olduğunuz Talepleriniz

705 hattında can kayıplı eshot kazasının üstünden bir yıl geçti Buna rağmen bir düzenleme yapmak akıllarının ucundan geçmiyor
  5. Caracalla

Bu arada bu güzergahlı hat daha önce 809 Yazıbaşı Toplu Konutları - Sarnıç Akt adıyla açılmış ve sarnıç içine girmeden dümdüz izmir aydın yolundan giderek sarnıç aktarmada son durak yapmış ancak sonradan dolmuş mafyasına yenik düşmüş
  6. Caracalla

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Torbalı nüfusu adeta keçiören gibi osmangazi gibi 1 milyonu geçtiğinde belki izbandan ayrı aydın yolundan ve ayrancılardan geçen metro hattı ancak düşünülmeye başlanabilir
  7. Caracalla

İzmir'de Güzergahının Değişmesini İstediğiniz Otobüs Hatları

705e laf yok arkadaşlar ahahaha Adı geçen hatlar bornova metro veya otogara kadar ulaştırırken, 705 ile gaziemire bile ulaşamıyorsun, gaziemirin bir ucundaki sarnıçta bırakıyor, eğer semt garajına uzarsa o zaman tarife değişikliği konuşulabilir
  8. Caracalla

Kapanma sebebini bilmiyorum ama ayrancılar içi ulaşım için 712 harici bir hat daha gerekli diye düşünüyorum çünkü 712 güzergahı aşırı uzun, sabah akşam seferleri indi bindi yüzünden ve torbalı içi trafik yüzünden sürekli aksıyor ayrancılar içinde birbiriinden uzak pek çok site kuruldu buralara...
  9. Caracalla

705 ile 712 tamamen farklı yolculara hitap ediyor biri a tarifesi biri b tarifesi Belki ayrancılar içinde ulaşım için eski 704 yazıbaşı toki-pancar hattı sabah akşam ek sefer için açılabilir
  10. Caracalla

705, sefer sıklığı AZALTILMADAN bu güzergahla ikiye bölünmeli
  11. Caracalla

Toplam nüfus 1 milyon olan Buca karabağlar arası doğu batı yönlü 671 dışında hat yok bu kadar insan konaktan aktarma yaparak mı gidiyor
  12. Caracalla

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

Bu tünel aynı tünel değil, bu tünel sağ yönlü ve trenin giremeyeceği kadar dar, uzunluğunu da bilmiyorum, sanırım bir çeşit giriş çıkış yapısı veya nakliye kapısı gibi bir şey olabilir Bilgisi olan varsa yazabilir
  13. Caracalla

25.32 ile 25.38 arasında sola bucaya doğru dönen tünel ağzı görünüyor
  14. Caracalla

Bugün okullar kapandıktan sonraki ilk pazartesi, demekki metro yaz tarifesine geçmiş seferler azalmış, haliyle tüm seferler kaymakamlıka kadar olmuş diye tahmin ediyorum Çünkü resmi tatillerde vs hep bu şekilde oldu Umarım okullar açılana kadar sinyalizasyon tamamlanır Aynı kavşaktan bir de...
  15. Caracalla

İzmir'de Güzergahının Değişmesini İstediğiniz Otobüs Hatları

910 Gaziemir Konak hattının havaalanına gir çık yaparak, Menderese uzaması ve Menderes Konak hattı olmasını isterdim 940 Buca Konak hattının adatepe garajda son durak yapması yerine Gediz garajda son durak yaparak buca içinde daha fazla mahalleye hizmet etmesini isterdim
  16. Caracalla

Eshot'un Öğrenci Hatları

Tabii olabilir ancak hattı bu şekilde 413 güzergahı ile çizerken bölgedeki üç büyük devlet ve bir çok özel küçük öğrenci yurdunu, yoğun nüfuslu gaziler mahallesi ve G.O.P. cdsini düşündüm 869 ile Üçkuyular bölgesine ekspres ulaşım mümkün ancak bu saydığım bölgelerden adatepe ve tınaztepe...
  17. Caracalla

Eshot'un Öğrenci Hatları

Ben de daha önce böyle bir öneride bulunmuştum Gaziemir’den gelip Buca koop çıkışını kullanan bir hattın açılmasının zorunlu olduğunu düşünüyorum Evka 1 esbaş Gaziemir tınaztepe İki ayrı hat olarak birbirini tamamlayabilir
  18. Caracalla

İzmir'de Kesinlikle Körüklü Otobüsle Çalışması Gereken Otobüs Hatları

F.A meydan durağında 480 ve 551 bekliyor olabilirler, ben 480in seferlerinin sık olduğunu bildiğim saatlerde 969 durağına yürümezdim Bu arada dolmuş tercih eden de çok
  19. Caracalla

İzmir'de Kesinlikle Körüklü Otobüsle Çalışması Gereken Otobüs Hatları

551 in solo otobüsle daha sık sefer yapmasını düşündüm ancak yolcu talebini gözlemek gerekiyor
  20. Caracalla

Kapasitesini Aşan Eshot/İzulaş/İztaşi̇t Hatları

510 Balçova Gaziemir Her durakta inen binen olur, izmirin metrobüsü gibidir
Geri