Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Y

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

Ukome kararlarında yer teslimi çoktan yapıldı. Tünel videolarını görürseniz. İnşaat alttan başlayıp üstte bitecek. Zaten istasyon inşaatları şuan aynı anda başlamış olucak. Üçyol için bile yeni kazı yapıldı. İstasyonların pek bişeyi yok sadece ince işleri uzun sürer. Yer teslimi yapılan iki yer...
  2. Y

Tünel kazılarında bişey kalmadı. Fuara kazılar neredeyse başladı. Oda ekim 2026 ya kadar hatta daha öncesi bitmiş olur. Ondan sonra istasyon ve ray işlemleri kalıyor.
  3. Y

2027 sonbahar gibi açılır. Ayrıca Şirinyerden çıkarılan su tbm kazısından toplanan sudur. Çünkü hem kayalık hem yeraltı suları fazla olduğu için diğer tbm buca belediye istasyonunda yavaş geldi. Aslında depo ve istasyon yeri fuar olarak boşuna seçilmedi. Depo adatepede olsaydı bitiş tarihini siz...
  4. Y

Bu kadar endişeye gerek yok... İstanbul daki trenler kredi gecikince geç alım oldu. Tren siparişi verileli bir sene olucak. Ocak'tan itibaren peyderpey teslim edilecek. İzmirde de aynı şekilde tramvaylar peyderpey seneye gelecek. Yani öyle çok uzun sürmüyor. Ayrıca bütün trenler gelmeden hattın...
  5. Y

Korkmayın okadar sürmez. Kredisi herşeyi hazır. Trenler 9 ay içinde yapılıp geliyor. Zaten trenler bir süre halkapınarda bekler oradan bucaya kaydırılır. Okadar endişe edecek durum yok. Sakin 😁
  6. Y

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

M1 16:50 Hatay-Çankaya arası, F.Altay-Evka3 treniydi. Koltuklar doluydu. 18:50 19 Konak-Şehitler İkiçeşmelik-Yeşilyurt çeşme arası, koltuklar doluydu üçyoldan itibaren çakılı gittik. 20:50 879 Semt Garajı-F.Altay Yeşilyurt Çeşme-poligon arası gittik koltuklar doluydu sadece. M1 22:14...
  7. Y

Buca belediye istasyonu... İstasyon seyfi demirsoy tarafına alındı o yüzden dedim. O güzergahta tünel kazısı yapılmış oldu. Ayrıca bu tbm geç gelmesinin sebebi şirinyer istasyonu girişinde kayalık bölgesi olduğunu söylemişlerdi. Bu yüzden yavaş hareket edilmiş.
  8. Y

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Metronun raylardan çıkması maalesef Sanayi-Bölge arasında denk geliyor. Sanırım oradaki problem düzeltilmesine rağmen hallolmuş değil. Haliyle Bayraklı-Bornova tarafı metro Bornovaya çalışmıyor diye tıkanmış oldu. Ancak bu başlıkta bilip bilmeden yazılanlara güldüm. İztaşıt zaten takviye ile...
  9. Y

İzmir Banliyö Sistemi (İzban) Aliağa-Selçuk Hattı

Kuzey yönüne baktığımda Menemen seferleri fazla. Dediğim gibi pik saatte Menemen-Havalimanı arası sefer yapılıyor. Umarım böyle devam eder. Birisi daha önce böyle seferler başladığını söylemişti inanmamıştım. Ama tabi Cumaovası yolcusu için biraz eziyet oluyor.
  10. Y

Eöi emin misin? Şimdi de baktım aralarında 10 dakika var. Belli ki pik saatler için çözüm bulunmuş.
  11. Y

Pik saatlerde bende baktığım zaman Çiğli yada Alsancak yönüne seferler görüyordum. Muhtemelen Havalimanı seferleri çiğliden başlıyor.
  12. Y

Son fiyatlara bakınca km bazında sadece Aliağa-Menemen ve Tepeköye 70 lira ile gidiyorsun. Ondan önceki istasyonlar 30 lira olmuş. Fena değil.
  13. Y

Sabahları parçalı olarak solo giriyor. Ekstra bir durum yok.
  14. Y

Gördüğüm kadarıyla 969a verilmeyen körüklüler aynı bölgede 551 e veriliyor. Zaten 551 sabah akşam çalıştığı için baya faydası oluyor. 480 de neredeyse tamamen solo oldu diyebiliriz. Geçen cumartesi 311 de Otokar doruk le vardı. :) Metro etkisiyle zamanında bahsettiğim en yoğun hatlara daha çok...
  15. Y

Bence 295 haftasonu körüklüleri en yoğun hatlara verilecek o bölgede. Bana göre o hattın normalde körüklü olması gereksiz. 827-820-428 e verilse yetiyor. Zaten 295 in parkur süresi çok kısa. Solo yeterli olur. Ama 532-535 te haftasonu pek yolcu olmuyor. Soloya geçmesi normal.
  16. Y

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

Bende öğrenci çıkış saatlerinde denk geldim. Yeşilyurt egzozcu durağında 680-20-523-524-579-18 çakılı hareket etti.
  17. Y

Son bilgi 600 otobüs alınacak. 100 tanesi elektrikli olucak. Borç konusunda saçma sapan konuşanlar var. Eshotun bu mazot zammından ötv indirimi almadan zararsız iş yapamaz. O işi geçin. Hala bu ülkede Eshot ve iett nin zarar etmeden çalışacağını sananlar var.
  18. Y

M12 Göztepe-Ümraniye Metro Hattı

İstanbul İzmir gibi yolu uzatmak için uygun değil. Ümraniyeden m12 ye binen kişi her türlü Göztepeden Marmaraya biner . Bir daha inip Üsküdara gidip Marmaraya binmekle uğraşmaz. Süre uzar.
  19. Y

Km başı ücretle 25 TL vermiş gibi oluyor zaten. Tcdd hat kirasını azaltınca 90 dk aktarma olucak.
  20. Y

Tahmin ettiğimiz gibi öğrenci fiyatı ve km başı ücret düşmüş. Tam bilet aynı ama km tarifesi geçmişteki gibi uygun olucak.
Geri