Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Y

Son Harfinden İl/İlçe/Ülke Bulmaca

Ergene (Tekirdağ)
  2. Y

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

Yamanlar giriş tarafını kastettim. Tepe değil :)
  3. Y

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

847 çakılı olması normal. Körfez Evleri-Yamanlar-Postacılar bölgesi için en kestirme hat haliyle çok kullanılıyor. 258 Girnede çakılmıştır.
  4. Y

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

Eminmisin? Umutun söylediği doğru 2017-2020 arası 969'u kullandım. Her sabah 4 durak kadar sıra oluyordu. Yani 680 daha okadar popüler değildi. Ayrıca 480 den otobüsler çekilip 969 a veriliyordu öyle telafi oluyordu. Metrodan önce 969 Balçovanın belkemiği gibiydi. 8'e girecek bütün körüklüler...
  5. Y

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

Şirinyer konusunu bende senin gibi bilmeme rağmen katılmıyorum. Otobüsler direk İzban önünde indirip yolcular hemen perona ulaşabiliyor. Şirinyer istasyonundan yürüyen tünel anca taksi durağının oraya gelir. Oradan yine yerüstüne çıkış olucak. Ayrıca Şirinyerin peron uzunluğu kalabalığı...
  6. Y

Manisa Ulaşım Haberleri

Gediz kavşağında son durum ne acaba?
  7. Y

Manisa - Şehzadeler

Aslında Manisa merkezde tek ilçe Yunusemre olsa yeterliydi. İki ilçe olması anlamsız. Şehzadeler Manisa merkezde yunusemreye göre küçük kalıyor. Köylerle daha fazla nüfusa ulaşıyor. Ancak asıl gelişim Yunusemre tarafında var. OSB-Toki-İmar inşaatları hepsi Yunusemre'de şuan.
  8. Y

Yani zaten 4 dakikada bir oluyor. Heralde Buca metrosu açılınca 3 dakikada bir olur anca. Üçyolu maalesef halkapınar izbanın ilk açıldığı zaman gibi yoğunluğu olacağını düşünüyorum. Hele o yürüyen merdivenlerdeki yoğunluk,amanin....
  9. Y

Balçova avmlere gidecekler ve işe gidenler hafta içi problem çıkarır. Neyse ki bir hafta sürecek. Uzun sürse eyvah eyvah. Bugün metrodan geçerken istasyonlarda hep uyarı anonsu vardı.
  10. Y

Pazar gününden itibaren umut f.altaydaki meydandaki bir haftalık yoğunluğu an be an yazar. 😁 Dediği gibi diğer hatlar kaldıramaz okadar yoğunluğu. Ayrıca 15 tatilden dolayı seferler azaltıldı. Boşa çıkan otobüsler 552 ile çalışır
  11. Y

Kahramanmaraş İstiklalspor

Bursa haftaya geri alır dedim de böyle bişey söylememiştim...
  12. Y

Zaten attığım duyuruda 2 şubat yani 15 tatilin bitişine denk geliyor. Büyük ihtimal 5 dakikalık seferlerin hepsi kaymakamlık olur.
  13. Y

Beklenen haber geldi :)
  14. Y

İzmir'de lokal hatlarınızdan memnun musunuz, nasıl değişiklikler istersiniz ?

Ayrıca aktepe-pekerden dostluk bulvarında 671 e aktarma yapmak için çok binen insan oluyor. Yani imkansız bir durum.
  15. Y

İzmir'de lokal hatlarınızdan memnun musunuz, nasıl değişiklikler istersiniz ?

879 da aktepedeki yer yıkıldı ama sabahları körüklü verip yeşillik caddesinden döndürmek olmaz. Aktepe-Peker arası 879 sabahları çakılı doldurup Dostluk Bulvarına geliyor. 675'i İztaşıt seferleri kısa diye midibüs veriyor ama dediğin gibi diğer araçlarıda vermeliler. 909 Zeytinalanı talebiyle...
  16. Y

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

Gabari uygun değil. Dönemez. Muhtemelen Üsküdar-Çekmeköy yada Dudullu-Bostancı metro setlerinden benzer birisi olucak. 6 vagon ama uzun olucak. Tabi İstanbul gibi yatay koltuklar olursa baya kapasitesi artacak.
  17. Y

M12 Göztepe-Ümraniye Metro Hattı

Sultanbeyli uzatmasından sinyalizasyon testleri başladı. Şubat-Mart gibi Ümraniye'nin sinyalizasyon testleri başlayacak. İkisinin açılışına bişey kalmadı diye biliriz. Çünkü yeni metrolarda geldi.
  18. Y

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Benimde özlediklerim 79-86-201-216 Bu dört hat aşırı kurtarıcıydı. Hele 201 79 un arkasından denk geldiğinde baya yolcu toplardı. E.Ü kampüs yazan hatlar denildiği gibi yurtların orada biterdi ama orası kipaydı. Kipadan dolayı baya hareketli oluyordu. 586 ve 530'u küçükken kullanmıştım ikiside...
  19. Y

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

Çiğliye yeni otokarlar gidince bu araçlar Çiğliden Gediz garaja transfer oldu. Daha stickerler değişmemiş demek.
  20. Y

Antalya - 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı

İzmirde ortaklığın kaldırılmasına karşıyım. İzban zaten yine iyi işliyorken tek başlı olunca saçma sapan olabilir. Antalya için dediğim gibi Muhttin Böcek ihaleye çıkartıp onay verilmesi için mecbur kalınmak zorunda bıraktı. Büyük ihtimal ondan sonra ya Kocagöz yada Ümit Uysal gelir. Ümit Uysal...
Geri