Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Y

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

M1 başlığına yazmıştım. Bir aydır F.Altay-Kaymakamlık arası kusursuz çekiyor. Türk Telekom o yukarıdaki bazlardan koymadı. Her istasyona giriş alanına büyük baz istasyonlarından koydular. İstasyon girişinde bile metro çekmiyordu. Özellikle Şehitlikten qr kod kullanarak biniyordum. Diğerlerinde...
  2. Y

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

Manisa bb şuan Bmc den Procityleri davet üsulü alıyor. İzmirde isuzu ve mercedesleri o şekilde alıyor. İhale çıkarsa alınanların yarısı kadar ihale açılacak. Çünkü istenilen otobüs sayısı bahsettiğim markalarla tamamlanacak.
  3. Y

Olmaz. Güzergahı zaten uzun ve kalabalık. Red gelir. Gerek yok. Bozyaka hastanesine girerse hem parkur hemde trafik süresi uzayacak. Hastanede zaten kullanılmıyor artık.
  4. Y

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

Artık 505 e İzulaş, 153 e parçalı eshot giriyor. Şaşırılacak bir durum değil aslında. Ben geçen cuma 777 de Yeni mavi otokar görmüştüm. 821 de de Eshot un orta büyüklükteki doruk çalışıyordu.
  5. Y

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Buca metrosu bittikten sonra 490 kapatılmadan Tınaztepe-Yeşilyurt şeklinde olabilir. Ayrıca Onat tüneli bittikten sonra: Üçyol-Otogar ve Uzundere-Yeşilyurt-Otogar ve Yurtoğlu-Otogar hatları açılmalı bence. Ayrıca F.Altay-Hatay-Otogar otobüsüde faydalı olur.
  6. Y

M11 Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı

İzmir'de de Narlıdere metrosu hem seçim süreci hemde burada yazmayacağım başka nedenlerden dolayı yarım yamalak açılmıştı. Ama yinede açılmıştı. Böyle giderse Halkalı etabı yarım yamalak açılacak gibi gözüküyor. Çünkü Uab Bakırköy-Kirazlı arasını istasyonları yarım yamalak hatta bir tanesi...
  7. Y

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

19:39 seferi 879 Basınsitesi-Semt garajı arası kullandım. Koltuklar doluydu sadece. 20:30 İzban Semt Garajı-Cumaovası arası Tepeköy treniydi. Yarı doluluk vardı aşırı kalabalık yoktu. Dönüşte Cumaovası-Esbaş arası Menemen Treni gelmişti. Bomboştu. 21:17 de 510 Esbaş-Balçova Kahveler arası...
  8. Y

Okullar bölgesi ve Ege Üniversitesi fakülteleri yakın olduğu için oradan baya yolcu alıyor. Doğanlar ve Mevlana çok dağınık yerleşimde oluyor. Oyüzden nüfusu çok fazla. Ayrıca Doğanlarda Sanayi sitesi,112 çağrı merkezi gibi önemli işyerleri var. Onlarda etkili oluyor. Bir ara Göztepe Doğanlar...
  9. Y

Birleştirilmesi Gereken Eshot Hatları

Öyle olma sebebi bazen çankaya ikiçeşmelik yolcusunu akşam çok fazla topluyor. 543 ile 547 birleştirme mantığına katılmıyorum hem parkur süresi uzar hemde hep çakılı gider.
  10. Y

800 varken gerek yok. Ama evet 514 gerekli.
  11. Y

Saçma bir düşünce. Rüzgar olunca arabalı vapur da çalışmadı. Bu bahsettiğiniz vapur tipi İstanbul'da Çanakkale'de var ama rüzgar olunca onlarda çalışmıyor.
  12. Y

@Ayaz Halkapınar da İzbanı baya çakılı gördüm. Metroyu söylemeye gerek yok.
  13. Y

Zaten 543-515-330 aynı anda kalktı 18:55 te Turan'a kadar 121 yolcularını topladı gitti. Yarısı stadyum metroda indi.
  14. Y

@dragi35 Kafa kafaya bir durum mevcuttu. Öğle saati olmasına rağmen çok kalabalıktı. Altınyolda 543 le geçerken Turan durağı ve 477-240-330-800-608 çakılı geçti. Vapurun son dakika iptal olması otobüsleri etkiledi. Az önce Metroda çok kalabalıktı. Stadyum-Balçova arası hep çakılı gittik.
  15. Y

Bugün m1 hatay-konak arası orta seviye kalabalıktı. Vapur konak-bostanlı çakılıydı. Tramvay bostanlı-mavişehir arası kalabalık. Bu saatler15:00-17:00 arasıydı. Mavişehirden dönerken 442 kullandım sakindi. Ama bostanlıya geldiğimde vapurlar rüzgardan dolayı iptal olmuştu. Oyüzden şuan 543...
  16. Y

M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı

M10 hattı Pendik Merkez-Kaynarca istasyonlarından sonra Sabiha Gökçen'e kadar m4 hattından gidecek. Ancak çok kullanılacak bir hat olucak. Pendikten hem Marmaray hem Havalimanına aktarma hattı olacağı için baya kullanışlı olur. Finansman sıkıntısı olmasına rağmen 2026 da açılacak. Keşke aynı...
  17. Y

Kent 2 ve Ulukentteki İztaşıtlardan biri Bostanlıya çalışsa bu durum çözülür. Çünkü 820 ve 827 arka arkaya ara yolcularını müthiş topluyor. Oyüzden Egekent Aktarma merkezi saçma şekilde kullanılıyor. Bana kalırsa çoğu hat Çiğli Aktarmada toplanması lazım. En azından yolcuların bir kısmı izban...
  18. Y

Normal. Çünkü parkur süresi ve arka arkaya kalkan 800 var. Yoksa gereksiz birikme olucak. En azından iki tane 800 den biri Soğukkuyu-Bayraklı arasını ekspres gibi kullanıyor. Yoksa yol bitmez. 795'i bende duydum bazen Bayındır otobüsleri de o şekilde gidiyor. Çünkü akşam saatlerinde ara...
  19. Y

M11 Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı

Son bilgilere göre 30 kasıma kadar açılacak.
  20. Y

Zaten şehitlikten metro dolu geliyor. Ayrıca metrodan sonra balçovaya giren otobüsler soloya döndü. 5 ve 7 az çalışıyor. O bölgede tek sık çalışan 480,551,971 ve 6 numaralar. 14:00 da m1 deydim. Konak-Balçova arası yine çakılı gittik. 480 de orta seviye kalabalık vardı.
Geri