Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. D2876

Kayseri İlçe Ulaşımı

Tomarza mevkînde pınarbaşı ilçe minibüsü devrilmiştir. Yaralılar var.
  2. D2876

Kayseri - Kazaya Karışan Şehiriçi Otobüsleri

Bugün 2 öho sabah saatlerinde buzlanmadan dolayı kaza yapmıştır. Belediyeye ait bir temsa incesu saraycıkta buzlanmadan dolayı yolda kalmıştır. 218 sabaha karşı eskişehir bağları yolunda işçi servisleriyle beraber kayarak refüje çarpmış ve yol kapanmıştır. Tınaztepede procity öho buzlanmadan...
  3. D2876

Kocaeli Büyükşehir Belediye Otobüsleri

Kocaelideki belediye otobüsleriyle öho arasındaki uçurum bana da çok abes geliyor.
  4. D2876

Kayseri - Yenilenen Özel Halk Otobüsleri

Şimdi gözü açık olanlar önüne gelen kelepirleri ayıklıyor. Geriye kalan cng sahipleri de 2026 da ulaşımın sıfır otobüs ihalesine katılıp araçları sıfırlayacak galiba. İnşallah öyledir.
  5. D2876

Omsı 2

Bir mod geliştiricinin yaptığı man lions classic modellemesi
  6. D2876

Bilgisayarımı sıfırladım bu ekranda kaldı

Microsofttan win 11 iso indirip rufusla usb ye yaz. Bu usb ile c yi biçimlendirerek format at.
  7. D2876

Tuttu Tutmadı Oyunu

Tuttu Alttakinin instagram takipçisi 50 den fazla.
  8. D2876

Aracınıza yakıt alırken hangi akaryakıt istasyonunu tercih ediyorsunuz?

Arabamız benzinli. Shell fuelsave benzin ile en iyi yakıt tasarrufunu elde edebiliyorum. Shell e alternatif olarak total de verimlilik bakımından iyi sonuçlar veriyor. Opet, aytemiz, bp gibi yerlerin benziniyle tasarruf yapmak zor ayrıca performans da biraz düşüyor.
  9. D2876

263 ve 340 numaraların temsa araçları hazır bugün yarın servise başlar.
  10. D2876

Kayseri Özel Halk Otobüsleri Sohbet(ÖHO)

2 haftaya kalmaz bilet fiyatlarına sağlam bir zam gelir tahmini 40 a yakın. Hem mazotta 60 tl yi devirdi çoktan.
  11. D2876

OMSI 2'de Hangi Minibüsü Kullanıyorsunuz?

Kaç senedir oynuyorum hiç minibüs modu yüklemedim.
  12. D2876

Güncel Depremler Bilgi

Sındırgı depremleri hiç normal görünmüyor. Sanki haarp gibi özel bir sistemle sürekli tetiklenerek diğer fayların çatlakları büyütülüyor veya çatlaklar uzatılarak birbirleriyle birleştiriliyor diye düşünüyorum. Daha büyük ve uzun çatlaklar daha yıkıcı daha büyük alanı kapsayan bir depremi...
  13. D2876

250 aracını TEMSA AVENUE ile yenilemiştir Eski araç: BMC 280CNG
  14. D2876

Ego 68 Adet Körüklü Otobüs Alıyor

Son alınan körüklü cng mercedesler 7.7 fındık motor olduğundan ankaranın yokuşlarına dayanamıyor. Yaz aylarında sık sık hararet ve kayış koparma sorunları çıkarıyor motoru 6 ay dayanmıyor. Şimdilik tamir masrafları mercedesten çıksa da 5 senelik şartname dolunca egonun vay haline. Körüklü cng...
  15. D2876

Anket En nefret ettiğiniz Gıcık Olduğunuz hatta bazen bela okuduğunuz o Otobüs Markası ne

İlk nesil 2008-2009 procity izmir ve mersinde var.
  16. D2876

Anket En nefret ettiğiniz Gıcık Olduğunuz hatta bazen bela okuduğunuz o Otobüs Markası ne

Bmc nin gideri var yine ama bunlara dayanılmıyor hiç.
  17. D2876

Bir şehire Körüklü Otobüs gelmesi için sizce en az Kaç Nüfus Gerekiyor?

Bir şehirde körüklü otobüs çalışması için nüfusa bakılmaz. Bunun için mahalle ve yerleşim yerlerinin büyüklüğü ve ne kadar fazla insanın bir muhite istiflendiğiyle alakalıdır. Şöyle bir gerçek de var ki körüklü otobüsler çoğunlukla pik saatlerde çalışır yani filonun azınlıkta olan bir bölümünü...
  18. D2876

2026 BMC PRO L 1852

Ne actrosmuş arkadaş uzak doğudan ortadoğuya kadar herkes kopyalıyor. Bmc biraz daha köklü büyük bir marka bari dış kaportalarını iç gögüs materyallerini kendi tasarımlarına göre baştan dizayn etseymiş. Direksiyon tasarımı ve emanet duran tablet de yeni yetme markaları andırıyor. Panjur...
Geri