Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. S

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Esat… Kışlabaşı Şenyuva planı Şuan askıda. Belediyenin sitesinde duyurular kısmında planın son haline bakabilirsin
  2. S

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Bedri18… 6 kat olacak vs. diye ortamı konsolide etmeye çalışıp metresi 4000 den teklifte bulunman niyetinin ne olduğunu ayan beyan gösterdi.. Ruhsata 10 yıl var demen ise pastanın üstündeki çilek olmuş 😁 Şu bulvar bi ete kemiğe bürünsün sonrasındaki hareketliliği hep beraber göreceğiz. İmar...
  3. S

Bilmeyen konuşmasın kardeşim! Daire adedini etkilemez ama tek blok olacak yere 6 kat olması durumunda en az 2 blok yapılması gerekir. Dolayısıyla site içerisindeki otopark, yeşil alan gibi alanlarda daralmaya yol açar. Bu durum klasik apartman dairesi görünümü verir. 6 KATA DÜŞÜRÜLMESİNİ KABUL...
  4. S

Karakaya güzel olacak
  5. S

Sözlerim sana değil üstadım Karakaya rumuzu kullanan arkadaşa
  6. S

Ben senin emlak danışmanın değilim dostum. Senin gibi ben de para bağladım bekliyorum. Tavsiye niteliğinde yazılanları sana bilgi vermek mecburiyeti gibi algılama. Belediye orada git ne öğrenmek istiyorsan sor. Umudun kalmadıysa sat kurtul. Burada felaket tellallığı yapıp insanların malını 3...
  7. S

Bölge yeni yeni hareketlendi, sonuç ne olursa olsun sabreden ekmeğini yiyecek
  8. S

Karakayanın parselasyon planı yarın askıdan iniyor. Kayda değer itiraz vs. yoksa belediyenin 2. hamlesi üst haçıl imar planı olacak. Sonuçta imar planını biran evvel yapacaklar ki belediyeye ait parseller kısa sürede ciddi paralar edecek hale gelsin. İptal edilen planda yeni açılan köprünün...
  9. S

Hocam hiçbir belediye yeni planla alakalı şu olacak bu olacak diye aleni bilgi vermez. Hele hele mevcut durumdan daha iyi olacaksa renk dahi vermez. Sonuç olarak 2 ihtimal var. 1.si konut olarak devam edecekler ve emsal ile kat sayısı düşecek, 2. si ise arsaların niteliği değiştirilecek. Ben...
  10. S

Ben itiraza mahal bırakmadan kapsamlı ve tatmin edici bi plan çıkartılacağını düşünüyorum. Hali hazırda Karakaya örneği ortada. Turgut efendinin bi türlü çözemediği işi adamlar en kısa sürede halletti. 2025 yaz ayında üst haçıl planı çıkar, onayı parselasyonu derken en geç 2026 yazında ruhsata...
  11. S

Şuan durum biraz farklı. Konut olursa böyle 6 kat emsal de düşüyor denilince çoğu kişi sağa sola danışmaya başlar. Aklı başımda herkes sanayi/depolama parselinin konuttan çok daha kıymetli olduğunu bilir. Hayırlısı olsun.
  12. S

Belediye bu bölgede yatırım yapan insanları çok hırpaladı. Konut olarak yapılacak planlama zararı telafi etmez. İyiki beklemişim diyebilmemiz için Sanayi parseli olmalı.
  13. S

Bedri18 sat o zaman kardeşim. Ben sordum kimse bişey söylemiyor. Sana güzellik yapıp söylemişler madem sat kurtul
  14. S

Bu arada yukarıda depolama alanı olacakmış diye yakınan arkadaş şuan aliminyumculardaki dükkan fiyatlarını bi incelesin. Eminim keşke olsa diyecektir
  15. S

500 metreye 1 daire düşermiş... Yahu tamam anladık birileri bu bölgeyi gözüne kestirmiş ama bari inanılacak bişeyler söyleyin. Bu bölge için gerçekten 6 kat sınırı oluşmuş ve bu bağlamda plan çizilecek ise mantıklı olan aliminyumcular sanayi sitesinin devamı niteliğinde plan çizip tüm bölgeyi...
  16. S

KARAKAYA parselasyon planı hazırlanarak encümene gönderilmiş. Kısa süre içerisinde askıya çıkar. Sonrası itiraz veya dava olmaması durumunda Ruhsata açılması olacak. HAYIRLI OLSUN
  17. S

Arkadaşlar bırakalım lütfen şu muhabbeti. Ahmet Mehmet Melih Mansur… Yıllardır pula dönen yatırımlarımız artık yüzümüzü güldürsün. Biz buna odaklanalım.
  18. S

Sen müsterih ol Hakkı bey… İyi olacak inşallah. Tünelin sonu görünüyor…
  19. S

Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah
  20. S

Daha dün belediyedeydim Hakkı. Plan tamamen yenilenecek dediler evet ama bunun haricinde hiçbir şey söylemiyorlar. 8 kat ı sen söyleyince he hı deyip aspirin vermişler. Ortada kesin bişey yok…
Geri