Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. umutnecmi

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Troleybüs'e özel yol olacak mı? Elektrikli teller ile nasıl yapılacak? Girne için diyorum.
  2. umutnecmi

Mazide Kalmış ESHOT/İZULAŞ Hatları

Kapanan wowturkey sayfasından zamanında aldığım bazı ekran görüntüleri.
  3. umutnecmi

Vaktinden Erken Gelebilen Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları

Sefer sıklığından galiba 879 u çok beklemedim 510 u da hiç beklemedim ( kaza arıza durumu vb şeyler hariç)
  4. umutnecmi

Her Zaman Geç Kalan Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları

671 hattı da çok geç kalıyor.
  5. umutnecmi

Güzergahı En Eğlenceli Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları.

Güzelbabçe sahilini gören hatların manzarası çok güzel. Yolları çok bozuk olduğu için şöförler otobüsü yılan gibi kullanmak zorunda kalıyorlar. 775 776 gibi hatların dağ yolu güzergahı da gayet eğlenceli.
  6. umutnecmi

Bugün 2 defa geçenlerde aynı olaya şahit oldum. 2 tane 879 arka arkaya geliyor yolcuları alıp devam ediyolar mehmetçik bulvarında biri dolu diğerinde 5 yolcu meydana geldiler çakılıp gittiler.
  7. umutnecmi

Bizdekiler genelde çalışmıyo en azından bana denk geliyor arada sırada 😁
  8. umutnecmi

681 ile F.Altay meydandan poligona yarım saatte geldik. Kısa mesafe ama çok trafik.
  9. umutnecmi

Evet evet bakıyorum şu an.
  10. umutnecmi

Ödemişi dolaşan bir hat çizicektim ayrı bir şekilde sadece şimdilik öyle yaptım nasıl durucak diye görmek istedim. Toki hattını da otogarda bitiririm.
  11. umutnecmi

https://metrodreamin.com/edit/WHhMaks2ODRLOFRIcWVDRVhDZU8zVzczWk93Mnww EVKA 4 - KONAK ( GRİ RENKTE) Yeni çizdim Bayraklı Toki - Şehir Hastanesi - Otogar hattı çizicem konağa mı yoksa adatepeye mı uzatsam bilemedim sizlere sormak istedim hangisi daha iyi olur diye. Kiraz ve Beydağ Otogar...
  12. umutnecmi

Yeni Eshot Stickerları Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? (Anketimsi)

Direkt şu soruyu soralım mı ? Gerek var mıydı bunlara harcanan para ile belki çok tutmamıştır onu bilemiyorum ama çalışanların maaşı ödense daha iyi olurdu sticker değiştirmek yerine.
  13. umutnecmi

Anket Favori Otobüs Markanız

Şu sıralar Karsan E-Atak 18 iç dizayn olarak ve dış görünüş olarak hoşuma gidiyor.
  14. umutnecmi

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

06.55 f. Altaydan bindim metro orta kalablıktı. 533teyim mercedes conecto çakılı. Yine validötöre çalışmıyodu. Sefer tablosu yüklenemedi yazıyordu galiba tam okuyamadım. 800 de çakılıya yakın kalktı.
  15. umutnecmi

ESHOT'un Temsa Avenue LF Otobüsleri

879 da çektğim direksiyonu farklı bir Temsa
  16. umutnecmi

517 oturaklı 879 ayakta 5 yolcu ile geçti meydandan. 517 879 dan daha kalabalık şu an nevvar salih işgören anadolu lisesinden kalktık.
  17. umutnecmi

Raylardan çıkmış metro.
  18. umutnecmi

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

515 e daha çok biniyolardır hastaneye gimek için.
  19. umutnecmi

330 515 963 geçmedi herhalde belli bir süre.
  20. umutnecmi

984 kalabalıktı baya 8 ayakta 5 yolcu ile 985 ve 987 oturaklı. Güzelbahçe balıkçıların ordaydı
Geri