Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. umutnecmi

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

İztaşıta hibe edilemez mi onlar içinde iyi olabilir. 675 800 gibi hatlara daha fazla araç verilir.
  2. umutnecmi

ESHOT'un MAN Lion's City Otobüsleri

879 FAHRETTİN ALTAY - GAZİEMİR SEMT GARAJI
  3. umutnecmi

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Metro/Tramvay/Ve Diğer Raylı Sistem Hatları

Hocam bu hattınızı çizdim ama biraz kendimde ekleme yaptım. fuar izmir , esbaş, , deü , şirinyer , onat tüneli , otogar , bornova metro , şehir hastanesi , yeni girne , anadolu caddesi , ikçü ve menemen garaj son durak ama değiştiricem içine sinmedi şirinyer onat tüneli yerine deü gördükten...
  4. umutnecmi

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

675 te kaç araç var bilmiyorum ama 2 otokar 2 isuzuyu 675 e sabitleseler bile rahatlar biraz 975 te çalışmasındansa 675 daha iyidir.
  5. umutnecmi

Sosyal medyada 675 i küçük ve yoğun diye şikayet etmişler.
  6. umutnecmi

Fahrettin altay dan bile çakılı kalkıyor hele narlıderen gelen metro olursa.
  7. umutnecmi

07:45 te fahrettin altaydan bindim bornovaya kadar çakılı geldik. 533 İZULAŞ var normal bir kalabalık vardı. Sanayi ve bornova druaklarında 2 defa ani fren yaptı ve çok yavaş ilerledi.
  8. umutnecmi

Fahrettin altaydayim gişelerin orda her iki yönden de çıkan yolcu çok fazlaydı. Peronda ise evka 3 yönü çakılı narlıderen gelmemesine rağmen narlıdere yönü ise koltuklar doluydu sadece.
  9. umutnecmi

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Kendime göre yapmadım tınaztepe unisinde veya deü bir işim yok. Çevremdeki insanlar veya arkadaşlarımdan bunlara yola çıktım. begosa giden bir sürü çalışan var herkes servis ile gitmiyordur. Tınaztepe universitesi için konak , şirinyer ve halkpınardan kalkan otobüs dışında yok hem orada lise...
  10. umutnecmi

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

TINAZTEPE UNİ. - BUCA TOKİ - BEGOS -ADATEPE - AHMET YESEVİ CADDESİ - DEÜ UNİ - ÇEVREYOLU - BORNOVA METRO TINAZTEPE UNİ. - BUCA TOKİ - BEGOS -ADATEPE - AHMET YESEVİ CADDESİ - DEÜ UNİ - ÇEVREYOLU - FAHRETTİN ALTAY 390 ve 690 ı tınaztepe universitesine uzattım .
  11. umutnecmi

Hoşbulduk egekent 2 ye ilk defa geldim hafta sonu diye midir diye bilmiyorum ama çok kalabılıklık görmedim. Ama güzel yermiş oturma alanı fazla hoşuma gitti fahrettin altay da sadece meydan da oturacak yer olmaması sıkıntı pazar yeri son durağın oralarda arkdaşımla takıldım.
  12. umutnecmi

Maç olan günler orası çekilmiyor. Evim stadın hemen arkasında ki parkta. Staddan çıkanlar hariç oraya beste söylemek için gelen insanda çok oluyor. 128 deyim egekent yönüne 10 kişiyiz. 428 e binicektim son duraktan dönerken arabaya sürttü. Ekleme 827 ye bindim balatçık kahvelerden mercedes...
  13. umutnecmi

Evet. Egekent 2 indim kalabalık normaldı.
  14. umutnecmi

Halkapınrdan izbaba bindim 3 vagon geldi kalabalık biraz.
  15. umutnecmi

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Metro/Tramvay/Ve Diğer Raylı Sistem Hatları

https://metrodreamin.com/edit/WHhMaks2ODRLOFRIcWVDRVhDZU8zVzczWk93Mnw0 HIZRAY projemi çizdim düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim. İlk yazdığım gibi tek hat değil ayrı ayrı 3 hat yaptım.
  16. umutnecmi

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Kaza olmuştur belki Teşekkür ederim.
  17. umutnecmi

MetroDreamin' | İzmir, Türkiye Kurgusal Hatlar. @Ayaz @dragi35 Egekent 2 uzatmasını böyle çizdim şuan ki çiğli tramwayını da işletmesini farklı yaptım ring olayı yok her renkte farklı bir güzergah. Gri hatta mavişehir-örnekköy hattı olacak.
  18. umutnecmi

T2 alsancak gardan bindim çakılı gidiyoruz.
  19. umutnecmi

Bilgiler için teşekkür ederim.
Geri