Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. P

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Arkadaşlar asfalt ilerleme durumundan haberi olan var mı?
  2. P

SIRA NOİLİİLÇEPROJE ADIKONUT SAYISIBANKA 1ANKARAMERKEZANKARA MERKEZ (ETİMESGUT,GÖLBAŞI, MAMAK,PURSAKLAR,SİNCAN) 21780/500000 SOSYAL KONUT PROJESİ21780HALK BANKASI 2ANKARAMERKEZANKARA SİNCAN TEMELLİ 4000/500000 SOSYAL KONUT PROJESİ4000EMLAK KATILIM BANKASI 3ANKARAAKYURTANKARA AKYURT...
  3. P

TOKİ'nin konut yapacağı yerler belli oldu. Keçiören listede yok.
  4. P

Gerçekten basit bir organizasyon için çok yüksek paralar
  5. P

Daha önce de yazmıştım. Yine söylüyorum şehir plancıları odası hepimizin ömründen en az 10 yılımız çaldı.
  6. P

zemin etüdü Ankara'nın kaç bölgesinde var ki? dava açma gerekçelerinde de şehre hava girişi engellenir, doğal güzellik bozulur, şehir trafiğine baskı olur gibi gerekçeler vardı. Mahkemeler topu bilirkişilere atıyor onlar da şehir plancıları odası ile birlikte hareket ediyorlar zaten. Dünyanın en...
  7. P

Sosyal medyada Mesut ÖZARSLAN'ın AK Partiye geçeceği konuşuluyor. Böyle bir durum olursa Şehir Plancıları Odası yine imara planlarına dava açar diye düşünüyorum.
  8. P

https://www.haberler.com/haberler/kecioren-ve-eyupsultan-belediye-baskani-ak-parti-19159240-haberi/
  9. P

yazılı sordum süreç devam ediyor diyorlar.
  10. P

Keçiören Belediyesi yolu Büyükşehirle beraber yapıyoruz diyordu ama sorunca topu büyükşehire atıyorlar. İmarla ilgili de hep aynı cevap "süreç devam ediyor" diyorlar
  11. P

Azrail, Temel’in yanına gelmiş ve ; ‘ vaktin tamam, hadi gidelim!’ demiş. Bizim Temel başlamış yalvarıp yakarmaya; ‘Bana beş yıl süre var, ondan sonra gel canımı alıyorsan al’ demiş. Azrail kabul etmiş pazarlığı. Temel de kendi kendine; ‘Pilot olursam beni 10 bin fit yukarıda, havada, 700...
  12. P

Odalara düzenli gelir sağlanmış oldu. Ayrıca odalardan belge alınması zorunluluğu bölgeyi bu odaların tekeline bırakma anlamına geliyor. Bu odalar hiçbir zaman adil olmadılar dürüst olamadılar, halkı zere kadar düşünmediler. Sadece ideolojik davrandılar ve istedikleri bölgelere rant aktardılar...
  13. P

Keçiören belediyesi maalesef hep yuvarlak cevaplar veriyor. Net bir bilgi yok.
  14. P

Pursaklar, saray tarafı da çok büyük ölçüde 4+1. bu mantıkla nufus yoğunluğunu azaltıyorlar güya. Aynı uygulama neden Çankaya tarafında yok
  15. P

İmara açık olan yerler bir şekilde gelişiyor. Önemli olan imarın açılması. Daha önce yazdım yine yazıyorum bizim şanssızlığımız şehir plancıları odasının Bağlum'a kafayı takması ve sürekli imarı engellemesiydi.
  16. P

bu kadar sen bekledik. İmar da sıkıntı olmazsa (şehir plancıları odası gene takoz olmazsa ) iyi şeyler olur İnşaallah
  17. P

Mesut başkanın X hesabına bakıyorum, hizmetle ilgili pek bir şey yok. Yağlı güreş, cuma çıkışı halkla görüşme vb. Ama çözülen bir sorun veya bir elle tutulur bir hizmet göremedim. İmar çalışması ve protokol yolu ile ilgili de yeni bir şey yok.
  18. P

Zemin etüdü yapılan 1. ve 2. etap için
  19. P

Belediyeye yine sorduk. Kasım ayı gibi imarın sonuçlanabileceğini söylediler
  20. P

ödeneği olmayan ihaleye çıkılmaz. Önceden ödeneğinin ayrılmış olması gerekiyor.
Geri