Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. E

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Mesut başkanı ufuktepe Naim sülaymanoğlu spor salonunun yanındaki parkda gezeken gördüm hemen yanına gittim kırandagı hisar mahallesi imar calışmasını sordum 2 ay içinde yeni imar planı açıklanacak dedi ovacıgın yerleri su 20 kat dedim zemini saglam yerler villalık dedim bu işde bi terslik var...
  2. E

Hisar mahallesi fevzi çakmak caddesi yol genişletme ve asfalt atma çalışması başlamıştır
  3. E

Pursakların ortasından da yüksek gerilim hatları geçiyor bençe sıkıntı olmaz ama yüksek gerilimi dağıtan yere çok yakın yapılaşma olmaz diye düşünüyorum
  4. E

Çevre yolunun 2 şeriti kapalıydı köprü çalışmasından dolayı köprü ayaklarının koyulacagı yerler kepçeyle kazılıyordu
  5. E

Hisar mahallesi villalık olan yerler için bir imar çalışması varmı belediyenin.
  6. E

mahsur başkan ankara için yapılacak işlerin parasını millete dağıtıyor oy için en saglam oy para vermek bizlere sıra gelmez daha bunlardan.
  7. E

ada parsel yazarmısınız bi akrabam arıyordu
  8. E

bağlum radar caddesi hisar mahallesi imar çalışması veya orayla alakalı bilgisi olan varsa bizle paylaşa bilirmi teşekürler.
  9. E

Arsayı alalı 24 sene olmuş bu ve bundan önceki belediyeler bağlum için bi halt yapmamış bunlarda yapmaz bizlerin arsaları burda degilde başka yerde olsaydı 24 yıllık zaman zarfında çok şey degişirdi
  10. E

belediye zaten belediye olsa radar caddesine çıkışta bozuk yolu asfalt atıyor bir parca yeri 10 mt altında bozuk yeri asfalt atmıyor bunlardan kimse birşey beklemesin bence
Geri