Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. dragi35

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Bu hatların hepsinin numarasında hatlar var zaten. Söyledikleriniz için şöyle düzenlemeler yapılabilir: 632 Salhane Aktarma Merkezi - Bayraklı Şehir Hastanesi Güzergah: Ozan Abay Cad - Şht Polis Fethi Sekin Cad - Manas Blv - Sakarya Cad - Mustafa Kemal Cad - Gediz Cad - İstiklal Cad - Çevre...
  2. dragi35

Bütün Seferleri Körüklü Otobüsle Çalışan Eshot Hatları

İstasyon açılsa zaten 596 kapanır o zaman artık herkes istasyondan kampüse yürür. 912 de Egekent'ten oraya çekilirse süper olur.
  3. dragi35

İzmir Banliyö Sistemi (İzban) Aliağa-Selçuk Hattı

Aslında şehir merkezinde giden bir hat için C tarifesi saçma oldu keşke A'da devam etseydi o zaman belki gün içindeki birçok seferi çakılı olurdu. 800 Menemen çarşısına girmeden direkt körüklü araçların geçtiği güzergahtan geçse daha iyi olmaz mı zaten parkur süresi uzun bir hat bu şekilde kısalır.
  4. dragi35

Bir an önce yapmalılar ama hala bir gelişme yok. Şu anda köydekiler için de kötü oluyor aslında çünkü 428'de çoğunlukla körüklü çalıştığından solo seferler seyrek oluyor köyden 1-1.5 saatte bir otobüs geçiyor zaten artık köydekiler fazla 428'e in bin yapmıyor eskiden daha çok köy içinde inip...
  5. dragi35

Bugün baktım 2 körüklü araç var 596'da bunlar 428'e verilse 428 full körüklü çalışır zaten genelde 428'de sadece 2 solo otobüs oluyor bu araçlar 428'de çalışsa ters bir durum olmadığı sürece 428'e solo girmez.
  6. dragi35

Siz tek vesait 800 kullanabiliyorsunuz da ben maalesef 800'e binmek için 128'e 428'e veya 749'a binmem gerekiyor. Tepede oturduğum için 800'ün durağı çok uzak kalıyor.
  7. dragi35

443'te zaten birkaç gün önce de belde vardı onda düzen bozulmuş. 596'da boşuna körüklü çalışıyor aslında onun körüklüleri 428'e veya diğer hatlara verilebilir. İKÇÜ öğrencileri genellikle 596'yı kullanmıyorlar sanırım ya Egekent izbana ya da tramvaya yürüyorlar, 596'yı hep boş görüyorum ayakta...
  8. dragi35

Zam ile 800'den pahalıya geliyordu ama şu anda 800'den 2 3 TL daha ucuza geliyor.
  9. dragi35

Artık galiba böyle bir hat kalmayacak 912'ye bile solo girmiş.
  10. dragi35

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Tam da dün 912'ye solo girerse şaşırmayız demiştim nasıl gerçekleşti 😂😂😂
  11. dragi35

Zam geldikten sonra izban öğrenci kartından Egekent 2'den binerken 116 tl alıyordu artık 55 tl'ye düşmüş.
  12. dragi35

Motor/Şanzıman sesi hoşunuza Giden Eshot/İzulaş/İztaşıt ve Dolmuş Araçları

O sesi duymak isterdim nasıl çıkıyor acaba merak ettim. Hangi araç vardı?
  13. dragi35

Otobüs 35 - Eshot Araç Konumları

CMG plakalar centrolarda oluyor. Sizin dediğiniz BMG olabilir.
  14. dragi35

800'de 602 ve 608'de de ortak
  15. dragi35

BIA'lar öyle ama BIS,BIP, BIR ve BIT'ler karışık. SE'lerin tamamı geri iade validatörsüz Otokar Kentler. Temsa Avenue LF Plus: 35 BIT 010 35 BIT 015 35 BIT 030 35 BIS 920 Akia Ultra LF 12: 35 BIT 001 35 BIS 773 35 BIS 956 35 BIS 993 Otokar Kent(BIA'lar ve SE'ler hariç): 35 BIP 978 35 BIP 981...
  16. dragi35

Ben Menemen ÖHO'dan bildiğim kadarının plakasını yazabilirim.
  17. dragi35

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

267'de körüklü çalışması nadir bir şey mi yoksa arada giriyor mu? Yaklaşık 1 ay önce Bornova metro peronlarında 267'de körüklü görmüştüm.
  18. dragi35

Yok zaten 515 kaldırılmamalı kaldırmayı düşünmem ben onu şu anlamda söyledim: 515 yavaş trafikte gidiyor 912 yollar tıkalı olmazsa hızlı gidiyor @erkinalp hocamız galiba şöyle demek istedi. 830 gibi bu kadar uzun bir hat yavaş trafiğe karışmamalı diye böyle söyledi sanırım çünkü 830'un parkur...
  19. dragi35

515 için evet ama 912 zaten sadece trafiğin hızlı aktığı Altınyol ve Anadolu Caddesi'nden gidiyor. 830 bu yüzden belki Ulukent değil Katip Çelebi'den başlayacak şekilde açılabilir.
Geri