Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. dragi35

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

Ilıca olarak değiştirilebilir.
  2. dragi35

Anket İzmir'deki Hangi otobüs daha iyi?

Öyle ama temsalardan ve procitylerden azıcık daha iyi.
  3. dragi35

İzmir Banliyö Sistemi (İzban) Aliağa-Selçuk Hattı

İzbanın sefer saatleri bugün değişmiş. Artık sırasıyla 12 dakikada ve 14 dakikada bir seferler var.
  4. dragi35

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Esbaş - Bornova Metro olsa ve Üniversite Caddesi'nden geçse güzel hat olur Sanayi metrodan geçer sanırım eskiden böyle bir hat vardı.
  5. dragi35

Semt garajı değil de Esbaş'tan kalksa daha iyi olabilir.
  6. dragi35

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

Sonraki 428'e bindim procity vardı o da çakıldı Çiğli belediyede yolcular orta kapıdan bindi Çiğli Santral'de ve sonraki duraklarda inen çok oldu otobüs biraz rahatladı.
  7. dragi35

Yine de beldenin oyu daha çok gerçekten nasıl otobüsler var böyle kazanan belde oluyor.
  8. dragi35

Bugün pazar olduğu için Mavişehir'den önce çakılmamıştır Mavişehir durağından çok binen oldu ama zor bindiler.
  9. dragi35

428 yaklaşık 5 dakika önce Egekent 2 yönüne Mavişehir durağından çakıldı solo otokar kent vardı. 229 ayakta az kişi ile 446 ve 820 biraz kalabalık gitti. 322 ve 445 fazla dolmadı.
  10. dragi35

Çoğu öyle ama kötülerin arasından en iyisini seçeceğiz.
  11. dragi35

İzmir'deki eshot otobüsleri hakkında karşılaştırma yapmak istedim aslında ikili anket oluşturmak istiyordum ancak öyle bir seçenek yok galiba seçenek olarak bütün otobüsleri eklemedim yeni conectoları özellikle eklemedim biraz kötü otobüsler arasında karşılaştırma yapalım diye. Körüklüler yok...
  12. dragi35

Güzergahı En Eğlenceli Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları.

675 ve 684'ün güzergahında çevre yolunda Güzelbahçe'nin üst kısmından geçerken manzara çok güzel.
  13. dragi35

Anket En nefret ettiğiniz Gıcık Olduğunuz hatta bazen bela okuduğunuz o Otobüs Markası ne

O temsa avenueların eshotta 2013 modelleri var titreyensa diyoruz o kadar titriyor ki çok kötü bir araç hiç sevmeyiz şimdiden hurdaya gidecekler gibi.
  14. dragi35

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

Gerçekten ya çok üzücü otokar da değil bunlar conecto ve daha 1 yıl oldu mis gibi araçlar bu hale geliyor yazık.
  15. dragi35

290'ın seferleri de artırılmalı ve hafta sonu çalışmalı trafik olmayınca Karşıyaka - Bayraklı - Bornova - Tınaztepe arası hızlı gidiyor metro açılınca Buca'ya gidenler daha çok kullanabilir hatta 514 de Bostanlı İskele - Şirinyer Metro olacak şekilde tekrar açılmalı.
  16. dragi35

Yeni Eshot Stickerları Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? (Anketimsi)

Yeni otobüs alımı yapamayan eshot bu tarz boş şeylere para harcamamalıydı.
  17. dragi35

428'de 35 BZA 390 var ilk defa 2024 conectoya bindim motor sesi bana tuhaf geldi sürtünme var gibi gürültülü çalışıyor yavaşlarken böyle ses geliyor durunca tamamen sessizleşiyor arada dururken fazla titriyor normal mi bu?
  18. dragi35

Zaten 128,748,749 ve 848'in full solo olması lazım ama maalesef.
  19. dragi35

Akşam eve gelirken de 17.50 civarı 848'de Temsa vardı.
  20. dragi35

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

O hattı bilmiyorum güzergahı o şekilde miydi?
Geri