Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. dragi35

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bunları nasıl buldunuz hat açıldı mı ki
  2. dragi35

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

905 Menemen Aktarma Merkezi - Halkapınar Metro 2 hattı kesinlikle açılmalı daha önceden bu hattı 822 Ulukent Aktarma Merkezi 1 - Halkapınar Metro 2 hattı olarak önermiştim ama bu şekilde daha iyi olur bu hattı full eshot işletsin ve bu hatta full körüklü araç çalışmalı Menemen çarşısına girmeden...
  3. dragi35

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

Girmedi 428'de körüklü vardı ekran yanlış.
  4. dragi35

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

428'e bindim ve bilgilendirme ekranı 547'yi gösteriyor.
  5. dragi35

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

Artık galiba 848'de full solo çalışıyor yeni otobüsler alındığından beri 848'de kent ve temsa oluyor 848'in sultanları oraya gönderildi galiba. Böyle giderse @Ayaz hocamızın gözü aydın.
  6. dragi35

Ben de 428'le gece 11 12 arası Egekent 2'ye döndüğümde buna denk geldim eğer Manzara durağında inen tek ben olursam inince arka tabelada hemen servis dışı yazıyor şoför binen olmaz diye böyle yapıyordur.
  7. dragi35

Bugün 13.50 civarı çevre yolunda Bayraklı tünelleri arasında kenarda İztaşıt araçları dörtlüleri açık halde duruyordu, 4 Akia ve 2 Sultan vardı birinin plakası 35 BIS 956'ydı neden oradaydılar anlamadım.
  8. dragi35

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

59 Alışveriş Merkezi --> Bornova Metro 35 DB 0155 10.51'de bindim. Motor sesi çok kötüydü sürekli vuuu diye ses geliyordu bu otokarlar da kötü ses konusunda 2009 procityler ile yarışıyor. Kalabalık değildi bazı koltuklar boştu. M1 Bornova --> Bölge CSR setler 11.45'te bindim. Bazı koltuklar boş...
  9. dragi35

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

Biraz önce 59 Bornova metrodan foruma az kalabalık geldi ayakta çok yolcu yoktu çoğu yolcu forumda indi.
  10. dragi35

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

2026'da ilk açılışımı 128 ve 800 ile yaptım. 128 Manzara --> Üst Geçit 07.35 seferi Otokar Kent vardı plakasına bakmadım. Sadece koltuklar doluydu arkada birkaç çocuk vardı çok yüksek sesle ve küfürlü konuşuyorlardı otobüsteki diğer yolcular onlara bu yüzden kızdı saygısızlık yapıyorlardı. 800...
  11. dragi35

Ben de galiba yarın 800 ile açılışı yapacağım 😂
  12. dragi35

İnşallah bazı hatlarda seferleri artırırlar. Söylediğinizi fark ettim 800'de falan hiç BMG plakalı araç olmuyor ama CAG,BUD,CCY plakalı araçlar var bunlar sanırım Yeni Foça'nın araçları.
  13. dragi35

Onlar Yeni Foça'ya alınmamış mıydı?
  14. dragi35

Altınyol'da ve çevre yolunda da trafik 15.00 gibi başladı 16.00-17.00 arası haritada yollar koyu kırmızı görünüyordu Anadolu Caddesi'nin Girne Kavşağı'na yakın kısmı da böyleydi.
  15. dragi35

Yeterince araç olmadığını görüyoruz birçok hatta seferler yetersiz kalıyor belki sultanlar yerine daha fazla kent, temsa veya akia alınsaydı o zaman yeni araca çok gerek kalmazdı da şu anda kesinlikle yeni araçlara ihtiyaç var. 800'ün seferleri şu anki sık haliyle bile yetersiz kalıyor.
  16. dragi35

Menemen iztaşıt da alsa keşke en yakın zamanda
  17. dragi35

Tam okul çıkış saatlerine denk geliyor bu yüzden çakılı olması normal genelde böyle oluyor.
  18. dragi35

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Ara durak olarak kullanmasına gerek yok zaten kullanırsa gir çık yaparak çok parkur süresi kaybeder. Açmalılar ama Konak'tan açmazlar en azından Halkapınar'dan açılmalı bu şekilde 912 ve 913 iki ana yol hattı olarak çalışır.
  19. dragi35

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

749'da çalışan 35 BIA 635 plakalı Otokar Kent yokuşlarda aşırı zorlanıyor diğer kentlere göre çok daha yavaş zorlanarak çıktı. Market durağından Manzara'ya bu yüzden 10 dakikada gittim normalde 6 7 dakika sürüyor.
Geri